yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

haklısınız yaaa...
dimi ama herkes kendini düşünmeli
evet bende bundan sonra öyle yapacağım...
mesela bebeğimle tüm gün uğraşıp bebek uyur uyumaz eşim akşam aç gelir diye mutfağa koşmak yerine oturup biraz dinlenirim yahut ortalığı dağınık görmek onu huzursuz etsin ben belki bebek uyurken uyurum...
yada yaptığım pastanın son dilimini kendim yerim eşime ayırmam yada eşimin svdiği bir şey olunca ben doydum demek yerine bende yerim!!!
yahut sırf eşim üzülmesin diye o kaynanamın dokundurmalarını laf sokmalarını siğneye çekmem yada o mutlu oluyor diye ailesinin yanına uzun uzudıya kalmayı kabul etmem lafları yiye yiye kv denin işini görmem kv deye ağzıma gelenni sayarım eşim mi??? üzülürse üzülsün bende üzülüyorum dimi ama?
yahut beğendiğim birşey olduğunda parası var mı yok mu bunu gözetmem de gerekmez
o zaman bir çeket meselesine bu kadar takılmam bende

o benden ceketimi istese yüzde yüzzz evet hiç bir istisna olmadan ona kesinikle VERİRDİM
belki aranızda bunu yapamayacak olanlar vardı AMA BEN YAPARDIM EŞİM İÇİN

Ne sacma ya niye ususede versin ceketini.
Neyiz biz kadinlar prensesmi.
Hani kadin erkek esitti
kadın bünyesi daha hassas bu bir gerçek
ve ben de eşitliğin olduğunu düşünüyorum
maddiyatta evet kadın da erkek de çalışmalı
kadın de erkek de okumalı vs vs
ben hayatta erkeğin bazı sorumlulukları da kabul etmesi gerektiğini düşünüyorum
kadını gerektiğinde koruyup kollamalı..

NE YAZIK Kİ ben fedakarlığa HALA inanan biriyim...
evet eşim benim için fedakarlık yapmalıydı
bana göre AŞK böyle birşey
ben bebek istemiyorken sırf o üzülüyor diye hamile kalıp ameliyat masasına yatıp karnımı deştirdiysem evet o çeketi hak ediyordum bence...

Evet bu saydıklarınızı, özellikle kayınvalide ve ev işlerinin paylaşılmaması ile ilgili olanları yapmamalısınız zaten.

Bu durumda eşiniz ve kayınvalideniz sizi sömürüyor. Bir ceketini verdi diye bu durum düzelmez.

Zaten eşiniz sizin üşüdüğünüz kadar üşürken ve size üşümeyelim diye taksi çağırmayı da teklif etmişken üstündeki ceketi almak isteyip adamı kısa kollu tshirtle yurutmek istemenız de bunlar gibi bir şey pek bir fark göremedim..

Sadece siz ağzınızla istediğiniz halde hayır demesi olmamış.

Şunları zamanında yapmayıp bir de yanınıza fazladan bir gocuk alsaydınız keşke. Evet dinlenmeniz de lazım, dağınıklık onu huzursuz ediyorsa beraber topluyor olmanız lazım, o üzülmesin diye de annesine/ailesine katlanmak zorunda değilsiniz, beğenilen bir şey konusu göreceli tabi ortak bütçe yoksa veya kazanan tekse acaba benim istediğim şey için para yeter mi? diye diye düşünmek elzem oluyor tabi.

Ya bebek istemiyorken çocuk yapmak ne demek?

Bu kadar eşlerinizin kölesi olmayın, sonra bir ceket vermedi diye yıkılıyorsunuz.

ceketini verseydi zaten onun üşümesine gönlüm razı olmazdı buraya takılmayın...emin olun onun üşümesini sizden daha çok düşünüyorum...burada aslı olan bir gönül alma bir teklif evet ciddi ciddi verseydin almazdım ama kalbimi kazanırdı şimdi üşümeyi göze alamayan biri benim için acaba DAHA NELERİ GÖZE ALAMAYACAK??

Bu yazdiklariniz olayı gereksiz dramatize etme. Bence hanimlar "centilmenlik" adi altinda fazla zorluyor. Aynı olayı kız kardešimle yaşadığımızı düşündüm, hani can yarisi olan. Madem işguzarlik edip taksi cagirmama izin vermiyor, üşüsün bi zahmet. Eşinizin de doğal bir postu yoksa, ince de olsa bir hirkaniz varken ceketini vermemesi normal. Bu konuyu "kaynana laf doldurmalarini çekmem o zaman"a kadar götürüyorsaniz da, siz buraya sadece destek görmek için yazmişsiniz. Acaba haksiz olma ihtimalim var mi diye dusunmek icin degil.

bizim ne dememizi bekliyorsunuz? aa çok haklısın mı demeliydik sizi mutlu edebilmek için?
boşayın madem bu kadar kötü , düşüncesiz, bencil bir adamsa ne diyelim ki yani şimdi?

Ne yapsin yani yemesin yedirsin giymesin giydirsinmi.
Erkegin boyle bi yukumlulugu oldugunu dusunmuyorum kadina karsi.
Ayrica erkekleri bukadar buyutmeyin gozunuzde.onlarin korumasina ihtiyaci yok kadinlarin.cok sukur onlardan bi eksigimiz yok.

Erkek centilmen olmalı. Hem kadınlar fiziksel yapıdan dolayi daha çok Üşür. Bencillik yapmış. Yoksa başak Burcu mu

ben olsam eşime verirdim yaaaa...
acaba bende mi var bir gariplik???
benimde var canım...

Ozaman oda calismasin eve istedigi saatte girsin ciksin.sizi umursamasin olurmu oyle sey.
Bi ceket olayini nerelere getirdiniz.cok kirilmissiniz demekki.dogrudur bisey diyemicem

Ne yapsin yani yemesin yedirsin giymesin giydirsinmi.
Erkegin boyle bi yukumlulugu oldugunu dusunmuyorum kadina karsi.
Ayrica erkekleri bukadar buyutmeyin gozunuzde.onlarin korumasina ihtiyaci yok kadinlarin.cok sukur onlardan bi eksigimiz yok.
Elbette kimseye ihtiyacimiz yok fakat erkek erkekligini kadın da kadinligini bilip kabul edecek. Erkekligini böyle ve benzeri durumlarda göstersinler şiddet aldatma ve gereksiz konularda gostermesinler.

böyle romantik düşünen bir ben kalmışım demek ki şu kk da...
valla eşim iyidir hoştur çok da severim...
iyi bir eş hakkını yiyemem bi kv unsuru var oda artık nazar boncuğu ne yapalım
ağzının kenarıyla al aşkım deseydi bie yeterdi
demek ki beni sevmiyor

Ne yazık ki romatik bir filmin içinde yaşamıyoruz arkadaşım. Fedakarlıgı bununla indirgeme. Erkeklerin çogu düz mantık, bizim gibi egrisini dogrusunu düşünmezler ki neyse odur. Ayrıca demişsin ki versede almazdım O zaman niye üşüdüm dedin ? devam edebilirdin yoluna. Seni düşünmeseydi bir kere taksi çevirmeyi bile düşünmezdi zaten onda ceket varmış ince giyinen sensin. Ne gereksiz para vericm diye düşünürdü mesela. Senin yerinde olsam bende tuhaf olurdum ama sanırım bu kadar üstünde durmazdım. Nihayetinde oda üşüyecek. bir de işin bu tarafı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…