yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

Hatalı davranmış. Odunluk yapmış. Konuyu konuşup, uzatmadan kapatin

kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim :110::110::110::110::110::110:
Ah o diziler :KK70:
Benim esim nisanliyken vapurda ceketini vermisti usuyorum diye. Evlendikten sonra nerdeeee? Romantiklik de bir yere kadar. Zaten boyle bi beklentim olamaz.
Ha esiniz ceket arti mont falan giyseydi ya da kazak fln tabii paylasmaliydi. Ama giymeyip giydirmek yemeyip yedirmek eslerden beklenmemeli

Neden fedakarligi erkek yapacak peki? Evliligin fedakarligi sadece erkegin yapacaklariylami on plandA?
hayır o anda ihtiyacı olan kadın olduğu için.
birde sitem ettiği anda kırıldığını hisseden kadın yada erkek farketmez..öyle davranmamalı.

• Beğen
Reactions: nio
Sagol Allah razi olsun !!!!!!!!!!!!!""""""""

Haha bir an hayal ettim de çok şekermiş. Eşinizin odunluğunu mazur göreceksiniz artık : )

• Beğen
Reactions: nio
eşim bu havalarda dışarıya çıkacağımızda "yaz yiğidi gibi giyinme aşkım" diye uyarıyor kibarca.ceketini vermemek için uyarıyor olabilir :p versede almam onun bünyesi benimkinden hassas.hemencecik üşütür :KK14:

Benimde en sinir olduğum şeydir. Benmi garibim acaba?geçen cmrtsi aksami hava esmeye başladı çocuklarla disardayiz. ben çocukları sarıp sarmalamaya çalışırken eşim de ustundekini bana zorla giydirmeye çalışıyor ısrar kıyamet. Bana bi sinir basmış o an bagirmisim öf yeter istemiyorum diye.usuyen bi tip değilim genelde ondan da olabilir. Şimdi bu konuyu okuyunca eşime haksızlık etmisim anladım valla. Çünkü böyle bir durum yasasam bende uyuz olurdum.merak ettim bide ,alakasız gelebilir ama esinle bişey yediginiz zaman son parça lokma neyse artık ;kalan şeyi sizemi bırakır yoksa kendimi yer.biz genelde birbirimize ısrar ederiz ve son parçayı kimse yemez sen ye,sen ye diye diye.bana bu durum Bencil mi değilmi diye bir ölçüt gibi geliyor.

senin üstünde ince bile olsa bi hırka varmış adam ceketi verse tişörtle ortada kalacak ne yapsın :)):)

Ben buz gibi havada sevgilisine üstündekini veren tisortle dolasan cok gördüm.Hırka varmıs diyoruz ama hırka da ipince zaten.Yani senin taksi cagırmak istememen de yanlıs tabiki ama yinede en azından teklif etmesi gerekirdi bence.Senin alacagından da değil en azından teklif etmeliydi düsünmeliydi.

Ben erkek arkadasımın beni benden cok düsündügünü gördüm.Bende onu ondan cok düsünüyorum cogu zaman.Yani kadın kendini düsünememis ipince hırka giymis.Ama esi düsünebilirdi bunu evet hic olmadı ceketini verebilirdi.Tabi yine kisilik meselesi herkes aynı değil herkes aynı seye inanmak zorunda değil.Yine ben onu ondan cok düsünürüm onunda öyle düsündügüne inanıyorum cünkü buna örnek cok olay yasadık.

Ben böyle gördüm böyle ögrendim.Kadınlar daha hassastır ve bu yüzden kadınları korumalıdırlar yeri geldiğinde.Ben erkek olsam sahsen verirdim.Tabi bu karakter yapısına göre farklılık gösterir.Ne kadar deger verirse versin karsısındakine üsümeye gelemez olabilir.Ben olsam verirdim özellikle de karımsa o kisi.Kücücük fedakarlıklar cok büyük mutluluklar yaratabilir.

Sitem etmekte haklısınız.Ben olsam bende ederdim.Ama tekrar söylüyorum bu yazdıklarım kisiden kisiye cok farklılık gösterir.Bu demek olmuyor ki size deger vermiyor.Tabiki değil.Tabiki veriyordur.Ama bunu bunlarla ölcmüyordur üsümeye gelemiyordur aklına gelmemistir erkektir odundur üstündeki hırkayı kalın görmüstür vs.

Mesela kiminin erkek arkadası ceket vermekte sorun etmez benimki gibi ama aynı kisi kavgalarda cok umursamaz olur.İkidebir her seyi yanlıs yere cekmek gibi bir huyu vardır.
Yine bu ne kadar deger verdigini göstermez.Sizin esinizde kavgalarda cok umursuyor belki?Belki kırılmamanızı çok önemsiyor.Demek istediğim her değer verenin bunu gösteris sekli cok farklıdır.

Simdi aklıma titanic de jake'in rose'u tahtaya cıkartıp kendisinin suda kalıp ölmesi geldi.Sadece film tabi :KK14:

Taksiye binmeyi teklif etmiş işte. En mantıklı olan oydu...

Yaş 30 u geçtiği için midir nedir erkeklerden böyle centilmenlik beklenmesini anlamıyorum...

Bunlar hep romantik filmlerin suçu adam sucuk gibi ıslanır donar ama sevdiceği ıslanamaz üşüyemez :KK53:
doğru.. taksi teklifini reddettiğiniz için o da ceketini vermemiştir
benim eşim olsa taksi çağırtsaydın der vermeyebilirdi..

eveeeet kocamızın bizi ne kadar sevdiğini test etmenin bir yolu daha,ilk yağmurda deneyeceğim:KK53:

haaa yağmura yakalansak ben taksiye binmek istesem,kocam hayır dese,binerim taksiye sen yürüyerek gel,derdim:KK66:

eşin düşünceli boşuna kızmayın, taksi çağıralım demiş daha ne yapsın.
ince hesaplara girmeyin. erkekler düz mantıkla bakar. ikimizde üşüyoruz, atlar taksiye eve döneriz.
net.

X