Yagmur yagdiktan sonra camasirlar

Hayır
Aslinda tam tersine şehirde balkonda kurutmak zararlı. Tüm o havanın isi kiri çamaşırlara yapışıyor. Mesela açık balkonu sabah yikasaniz aksami yalin ayak dolasamazsiniz. Kurutucu yüksek sıcaklıkta hızlıca kurutur.
Temiz havada kurutmak cok guzel oluyo..

Temiz havada kurutmak cok guzel oluyo..
Valla ben kurutucu almadan once de balkonda kurutmazdim. Hem kötü bir görüntü olduğuru düşünüyorum hem de yıkadigim mis gibi çamaşırlar kirleniyor. Ben şehrin göbeğinde oturuyorum ve öyle mis gibi temiz hava yok buralarda. Boş bir odamız vardı orada kuruturduk.

Söyle ki kışın millet soba yakıyor onun isi gelir. Yazın bahçeli evi olan da mangal yakıyor ona sinir olurdum.

Çok az ıslandiysa tekrar yıkamıyorum ben.
Bu arada evet kurutma makinası sağlıksız, çamaşırların temiz havada hatta az bi güneş değerek kuruması daha sağlıklı.

Valla ben kurutucu almadan once de balkonda kurutmazdim. Hem kötü bir görüntü olduğuru düşünüyorum hem de yıkadigim mis gibi çamaşırlar kirleniyor. Ben şehrin göbeğinde oturuyorum ve öyle mis gibi temiz hava yok buralarda. Boş bir odamız vardı orada kuruturduk.

Söyle ki kışın millet soba yakıyor onun isi gelir. Yazın bahçeli evi olan da mangal yakıyor ona sinir olurdum.
Odada kurutmak daha zararliymis iste:)) bslkonda evet goruntu kotu olabiliyor ama csmasir teli koyarsan gozukmuyo disardan

Bir defayi zorla yikamisim
Ikinciye gecemem valla uzerinden
Kurutma makinam var sukurler olsun. Doktorlar bile oneriyor siz de alin kurtulun

Ben yeniden yıkıyorum . Banyo paspasida dahil. Yikamadanda olabilir bence

Bugun oldu yeni camasiri tam asdim guneste vardi kizi uyutayim dedim uyutup ciktiktan sonra yagmur yagiyor eyvah gitti camasirlar hemen topladim makinaya koydum sade durlamaya aldim.

Kizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor

Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum 🥺
A, islandiysa bende yikamam eger tamamen islandiysa grcmis olsun zaten kkotu kokar

Back
X