- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik hava daha iyiymis yani.. toz vs temizleniyo o ayriNeden sağlıksız acaba? Bende bu sene aldım yumuşatıcı kullanmaktan kurtuldum. Ayrıca giysilerde ki tozdanda. İlk defa duydum sağlıksız olduğunu
Aslinda tam tersine şehirde balkonda kurutmak zararlı. Tüm o havanın isi kiri çamaşırlara yapışıyor. Mesela açık balkonu sabah yikasaniz aksami yalin ayak dolasamazsiniz. Kurutucu yüksek sıcaklıkta hızlıca kurutur.Ama sagliksizmis kuzu : (
Temiz havada kurutmak cok guzel oluyo..Hayır
Aslinda tam tersine şehirde balkonda kurutmak zararlı. Tüm o havanın isi kiri çamaşırlara yapışıyor. Mesela açık balkonu sabah yikasaniz aksami yalin ayak dolasamazsiniz. Kurutucu yüksek sıcaklıkta hızlıca kurutur.
Ama sagliksizmis kuzu : (
Bor aldim kisa zaman once ve yumusaticiyi birakali yillar oluyor neysekiDeterjan ve yumuşatıcıdan daha sağlıklıdır
Ben de bor kullanıyorum çok güzel di mi :)Bor aldim kisa zaman once ve yumusaticiyi birakali yillar oluyor neyseki
Valla ben kurutucu almadan once de balkonda kurutmazdim. Hem kötü bir görüntü olduğuru düşünüyorum hem de yıkadigim mis gibi çamaşırlar kirleniyor. Ben şehrin göbeğinde oturuyorum ve öyle mis gibi temiz hava yok buralarda. Boş bir odamız vardı orada kuruturduk.Temiz havada kurutmak cok guzel oluyo..
Valla yani bi ariel gibi degil sanki tam analiz edemedim dogrusu. Ama zaten ben ariel kullanmiyordum bi onceki deterhanimla ayni sayilir... ama sifir koku yani o cok guzelBen de bor kullanıyorum çok güzel di mi :)
Odada kurutmak daha zararliymis iste:)) bslkonda evet goruntu kotu olabiliyor ama csmasir teli koyarsan gozukmuyo disardanValla ben kurutucu almadan once de balkonda kurutmazdim. Hem kötü bir görüntü olduğuru düşünüyorum hem de yıkadigim mis gibi çamaşırlar kirleniyor. Ben şehrin göbeğinde oturuyorum ve öyle mis gibi temiz hava yok buralarda. Boş bir odamız vardı orada kuruturduk.
Söyle ki kışın millet soba yakıyor onun isi gelir. Yazın bahçeli evi olan da mangal yakıyor ona sinir olurdum.
A, islandiysa bende yikamam eger tamamen islandiysa grcmis olsun zaten kkotu kokarKizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor
Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum![]()