Kizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor
Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum
Kizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor
Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum
Kurutucuyu icat edenden Allah razı olsun. İç çamaşırlarına kadar atıyorum. Hijyen konusunda çok hassas biri olarak, Yağmur konusunda yerinizde olsam tekrar yıkamazdım.
Yaşadığınız bölgeye göre değişir. Hava kirliliği olan bir yerde yaşıyorsanız, zaten çamaşırları balkona asmayın. Ben yağmurdan ıslanan, sırıksıklam olan çamaşırlara hiç dokunmuyorum, güneş çıkınca nasılsa kuruyacaklar diye düşünüyorum ve aslında hoşuma da gidiyor çamaşırların yağmurda ıslanması. Mis gibi hatta, çamaşırlarıma rahmet yağmış oluyor:))))
(tarlalarla, dağlarla çevrili bir yerde yaşamanın güzelliği)