Yagmur yagdiktan sonra camasirlar

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
Kizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor

Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum 🥺

Kizlar cok sacma olucak belki ama camasirlarinizi astiktan sonra yagmur yaginca ve camasirlariniz islandiysa (cok degil) tekrar yikiyor musunuz? Bildigim kadariyla yagmurdan gelen su temiz degil ve icinde pislikler oluyor

Sabahtan beri kac makina camasir yikadim, ne güzelde kurumustu, birdan yagmur basladi, hemen topladim ama biraz islanmislar. Simdi de tekrar yikamaya üseniyorum 🥺
Sırıl sıklam olmamışsa yikamam

Geçmişte balkonum yarı kapalıydı ,onda bile rüzgarla değen yagmur damlacıklari olurdu .Çok az 3/5 damla yagmur suyu değmiş çamaşırları yikamam, Zeytinburnu Atatürk öğrenci yurdunda kalmaya tahammül edebildiğim 4 yilima ihanet olurdu 😂

Yaşadığınız bölgeye göre değişir. Hava kirliliği olan bir yerde yaşıyorsanız, zaten çamaşırları balkona asmayın. Ben yağmurdan ıslanan, sırıksıklam olan çamaşırlara hiç dokunmuyorum, güneş çıkınca nasılsa kuruyacaklar diye düşünüyorum ve aslında hoşuma da gidiyor çamaşırların yağmurda ıslanması. Mis gibi hatta, çamaşırlarıma rahmet yağmış oluyor:))))
(tarlalarla, dağlarla çevrili bir yerde yaşamanın güzelliği)

Back
X