iştahı ciddi bir şekildekonrol altına alıyor çok uzun süre kullanamadım kilo vermedeki önemini göremedim o yüzden bıraktım şimdi çünkü prolaktin hormonum oldukça yükselmiş bi sürü ilaç içiyorum zaten iştahım filan kalmadı bir de kahveyi içersem ölürüm acımdanbende denemek istiyorum yeşil kahveyi bende de pko var ve göbek bölgemde ki kilolar beni sinir ediyor ....bende 68 kiloyum suan 59 ideal kilommuş 9 kg verebilir miyim acabaa
iştahı ciddi bir şekildekonrol altına alıyor çok uzun süre kullanamadım kilo vermedeki önemini göremedim o yüzden bıraktım şimdi çünkü prolaktin hormonum oldukça yükselmiş bi sürü ilaç içiyorum zaten iştahım filan kalmadı bir de kahveyi içersem ölürüm acımdan
kızlar mrb yesıl kahve ıle zayıflayan arkadaşlar lütfen sonuçlarınızı bızlerle pylasın bugun ılk gunum emzıklı bebegım var 1.5 yasında gunduzlerı emzırmedgım ıcın ogleden once günde bır fıncan ıcecegım burda okudgum yorumlardan yolca çıkacak olursak ılk günde pek bır etkısını anlamadım bakalım ılerleyen zamanlarda neler olacak
kansızlığı bilmiyorum canım ama pko ile kilo döngüsel bir biçimde birbirini destekliyor ben 1 ayda dişimi sıkarak 4 kilo versem dikkat etmezsem o 4 kiloyu 2 günde alıyorum kilo vermek şart çünkü piko ilerlediği zaman başka sorunlar yaratıyor benim prolaktin çok yükselmiş 70 lerde saçlarım çok azaldı ve çok cansız artık uzamıyor nerdeyse buna ilaveten kirpiklerim dökülmeye başladı hormonal bozukluktan olsa gerek soğan kürü etkili ama doktoruna danış glifor kullanmanı öneririm pkolularda çok işe yarıyormuş ilk başlarda mide bulandırıyor ama alışınca geçiyormuş ben 16 gündür içiyorum midem bulanıyor ama kilom sabit hatta 2 kilo verdim hiç birşey yapmadanbende ,iştahsız kilo alımı var :) sanırım kansızlık ve pko kiloyu destekliyor.Bugün soğan kürüne başladım(pkodan dolayı) 15 dakika kadar eğzersizde yapıyorum bakalım kaç kilo vercem
Benim arkadaşımında 1 yaşında emen çocuğu var. Gündüz gece emziriyor ve günde iki kez içiyor kahveden. Normal kahveden bir farkı yok çocuğa zararı olmaz bunun. Arkadaşım 15 gündür kahve,diyet ve sporla 3 kilo verdi. En geç 5. Gün farkı görürsünüz tartıda 😉
iPhone 'dan gönderildi.
canımm benm cok güzel haber verdın emzıklı bebegım var dıye cok sıkıntı yaptım kendıme ama gıttıkce bu kılolarla yasamaya alışıyorum rahat hareket edemiyorum ve daha ılk bebek de böyle kalmak ıstemıyorm cok güzel morel verdın bana yedıklerımede dıkkat edıyorum günde 45 dk yurumeye calısacagm su an relg donemındeyım nısan 1 de yurmeyede başlayacağım ıns hazırana kadar verırım kardesımın nısanı var tombıs gözükmek ıstemıyorum
kansızlığı bilmiyorum canım ama pko ile kilo döngüsel bir biçimde birbirini destekliyor ben 1 ayda dişimi sıkarak 4 kilo versem dikkat etmezsem o 4 kiloyu 2 günde alıyorum kilo vermek şart çünkü piko ilerlediği zaman başka sorunlar yaratıyor benim prolaktin çok yükselmiş 70 lerde saçlarım çok azaldı ve çok cansız artık uzamıyor nerdeyse buna ilaveten kirpiklerim dökülmeye başladı hormonal bozukluktan olsa gerek soğan kürü etkili ama doktoruna danış glifor kullanmanı öneririm pkolularda çok işe yarıyormuş ilk başlarda mide bulandırıyor ama alışınca geçiyormuş ben 16 gündür içiyorum midem bulanıyor ama kilom sabit hatta 2 kilo verdim hiç birşey yapmadan
Çok küçük değil çocuğunuz kahvenin ne zararı olabilir ki. Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama dediğim gibi arkadaşım üç haftadır kullanıyor. Gayette güzel kilo veriyor. Denemekte fayda vardır. Sonucu bizimlede paylaşın ama merak ederim ben :)
iPhone 'dan gönderildi.
tabı canım güzel sonuçlar olur ıns arkadasın gıbı verırım umarım ıkı gun oldu kullanalım sık sık tuvalte cıkadım bağırsak tembellıgı var zaten 5 gun sonramı etkısını gostermıs bu arda sen kullanmıyormusun...bu sayfaya pek gıden gelen yok kısacası yesıl kahveyı kullanan yok galıba :)
Bende yaklaşıl bir aya yakın oldu kullanmaya başlayalı. Toplam 4,5 kilo verdim. Diyet spor ve kahve. Arada uğrayan oluyor buraya ama ben hep burdayım :)) bağırsakları hızlı çalıştırıyor aslında ama bünyede farklılık gösterebilir. Benim başta çok çalılıyordu ama şuan durdu diyebilirim. Biraz sabret bence eminim amacına ulaşacaksın.
iPhone 'dan gönderildi.
hım dıyete uymamıyorum canım ama yeme konusunda ırademe sahıbımdır spor derkn neler yapıyosun ben adete donemın bugun yarın olurum kasık ağrısından yuruyemıyorum 45 dk günde yuruyordum ayda 4.5 kılo nedemk süper walla 2.bardagım aslında dun başladım dun demeldım ama bugun kı nı kahve seklınde yaptım renk ve tadı bayağı yoğun oldu bence bu sekılde yapılması daha doğru aktarlardan yesıl kayveyı aldgımda 10 dk demleyın dedı soyledgın gıbı bı kac gun denemek lazım bırde vücut belırlı donemden sonra bu seylere alışıyor eskısı gıbı etkısını göstermeye bılıyor bende ocak ayında yoğurt kurunu denedım ılk ay ıkı kılo verdım takı 3gun once bıraktım yoğurt kurunu 2 ay hıc bır etkısı olmadı yanı bu tıp ıslerde ara da bır ara vererek metobolızmayı sasırtacaksın :) bırde canım ben bunun yanında cınar yaprağı kullanıyorum kulağımda kırecleme var agrı ve ılerleme oluyor ıbrahım saracogluna bır bayan aramıştı onun sıkayetlerıde benım gıbı dı bu cınar yapağını tarıf etmıs umarım onunda sıfasını gorurumcunu böyle ılerlerse amelıyt dıyor doktor bu da bayağı rıkslı mıs canım ıc kulak old ıcın böyle ıste canım
Allsh acil şifa versin. Yoğurt kürü ben yiyorum hala. Diyet derken özel bir menü yok. Bünyeme ve zevkime göre ayarlıyorum. Sporu evde trampolin var,onda zıplayarak yapıyorum. Astım var bende çok yoğun spor yapamıyorum. Kahveyide kaynatarak yap bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı kahve koy bir dk kadar kaynat. Ben hep böyle yapıyorum. Eğer kahve çekilmemişse biraz daha uzun kaynat.
iPhone 'dan gönderildi.
evet canım cekılmıs dedıgın yaparım sana açıl sıfalar dılerım konuşalım arada bır bende cınar yaprağı kullananlar varmı dıye knu açtım ama yalnıs yere açtım galıba : ) neyse gören cvp yazar herhalde sende bana snuclarını yaz canım buyuk destek verdın bana da hersy ıcın tskler bır sorum daha olacak ılla ac karnınamı olcak bu kahve ıcmek ıcın...cınar yapragıda ac karnına olcak ust uste geliyor :) sen ne zaman aralıkta tuketıyorsun
Konuşuruz tabi ben teledondan girdiğim için hep bakıyorum buralardayom yani :) desteğim plduysa ne mutlu bana. Zamanında bende 20 kilo verdim doğımdan sonra. Ne kadar sıkıntılı bir durum olsuğunu çok iyi ankıyorum. Kahve aç karnına tüketiliyor. Yemekten yaklaşık yarım saat önce. Ben kahvaltıyı geç yaptığım için sabah 11 gibi içiyorum. Birde akşam 6 da içiyorum.
iPhone 'dan gönderildi.
daha 3 gün önce baktırdım fsg lhg miydi yanlış yazmıyorum işallah bir kaç bişeyde yazıyordu ama hatırlamıyorum prolaktin vs pko luların bazılarında oluyormuş sanırım hormonlardan dolayı bu pko her bünyede farklılıkmı gösteriyor anlamadımki ben regl oluyorum mesela pkolu ların çoğu olmuyormuş aslına bakarsan doktoruma güvenmemeye başladım tahlil sonucunu beklemeden ilaçları yazdı tahlil sonucunuda telefonla öğrendim endokrinemi gitsem ki bilemedimbende 3 günde 1 kilo verdim inşallah devamı gelcek:) bana pko var diyen doktor hormon testi yapmadı canım ya ben güvenemedim doktora o yüzden.Çünkü hormon testi olmadan teşhis konmuyor ve yeni araştırmalarıma göre sağlıklı kadınların da %8-25 inin yumurtalığı ultrasonda pkoluların yumurtalıklarıyla aynı görünümde oluyormuş. bende o yüzden hormon testi gününe kadar soğan kürünü deneyeyim dedim....senin bu belirtilerde sadece hormonlardan olmayabilir kansızlık ve tsh t3 t4 hormonlarına da baktırman lazım
daha 3 gün önce baktırdım fsg lhg miydi yanlış yazmıyorum işallah bir kaç bişeyde yazıyordu ama hatırlamıyorum prolaktin vs pko luların bazılarında oluyormuş sanırım hormonlardan dolayı bu pko her bünyede farklılıkmı gösteriyor anlamadımki ben regl oluyorum mesela pkolu ların çoğu olmuyormuş aslına bakarsan doktoruma güvenmemeye başladım tahlil sonucunu beklemeden ilaçları yazdı tahlil sonucunuda telefonla öğrendim endokrinemi gitsem ki bilemedim
fsg değil senin dediğin fsh ama benim dediğim tsh troid testi :) bende regl oluyorum ve bende görünür bir belirtisi yok.ben vajinal mantardan dolayı doktora gitmiştim doktor bide ordan pko çıkardı bana :) yalnız pkolu hastaların 3 te 1 inde hiç bir belirti görülmüyormuş ...tahlil sonucundan önce ilaç yazdıysa bence de güvenmebenim dediğim testleri dahiliyede de yaptırabilirsin ancak endokronojiye gitsen daha ayrıntılı inceletebilirsin testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?