yağ yakıcı yeşil kahve

Yoğurt kürü etkili oluyordu daha önce denemiştim. Ama yeşil kahvede eklenince bence daha çok hızlandı. Konposto hakkında bişey diyemiyorum çünkü tek başına hiç kullanmadım

iPhone 'dan gönderildi.

normal nescafe ve türk kahvesini içtiğimde bile hemen wc gidiyorum yeşil kahveyi içsem kim bilir neler olur. ikameti oraya alırım heralde

arkadaşlar merhaba, 4 gündür yeşil kahve kullanıyorum tokluk hissi çok güzel bol su içiriyor ancak danışmak istediğim bir şey baş ağrısı olan var mı? Hoş benim ağrımın nedeni yeni gözlük kullanmaya başladım oda etkiler diye düşünüyorum ama paylaşmak istedim sizlerlede

Birde istanbulda yaşayanlar için söylüyorum dün eminönünde malatya pazarından 200 gr. yeşil kahveyi 5.50 ye aldım başka yerlere dünyanın parasını vermeyin kızlar hiç gerek yok

Ben hiç baş ağrısı yaşamadım. Ufacık şeyden başı ağrıyan biriyim aslında. Hiç duymadım kimseden bu şikayeti,bence kahveden değildir.

iPhone 'dan gönderildi.

Ben hiç baş ağrısı yaşamadım. Ufacık şeyden başı ağrıyan biriyim aslında. Hiç duymadım kimseden bu şikayeti,bence kahveden değildir.

iPhone 'dan gönderildi.

Bende öyle düşünüyorum canım kahve ile alakası olduğunu sanmıyorum 2-3gündür yeni gözlük kullanmaya başladım onun etkisi bu gözüme vuruyor başım ağrıyor gözlüğü çıkarıncada göremiyorum alışıcam inş. sizin nasıl gidiyor buarada kilo verdiniz mi

Allah yardımcınız olsun.
Ben baya güzel kilo verdim başta ama şimdi yavaşladı biraz. Diyet spor kahve vs. Günde 100-200 gr. arasında veriyorum.

iPhone 'dan gönderildi.

Allah yardımcınız olsun.
Ben baya güzel kilo verdim başta ama şimdi yavaşladı biraz. Diyet spor kahve vs. Günde 100-200 gr. arasında veriyorum.

iPhone 'dan gönderildi.

Amin inş. iyi çok iyi bende spror gitmeyi planlıyorum

Canm bas agrisi degil de, ben posasiyla icmeyi denedim felaket mide agrisi cektim. Cok agir geldi. Simdi suyunu iciyorum sadece..

KIZLAR MERHEBE. 3 HAFTASINI DOLDURMUŞ BİRİ OLARAK ARTIK KESİN YAZIYORUM. YEŞİL KAHVA Hİ BİR İŞE YARAMADI. sIK SIK İDRARA ÇIKARMAKTAN BAŞKA:))
İLK HAFTA GÜNDE 3 KERE SONRA SABAH AKŞAM GÜNDE 2 KERE İÇTİM. 200-300 GR VERDİM ALDIM FALAN. DEMEK ŞİŞLİK SU FALANMIŞ. KİLOM BENİML. BENCE BÜNYE MESELESİ. İLK HAFTA VERMİYORSANIZ DAHA UĞRAŞMAYIN.
VEREN ARKADAŞLAR DA ÇOK ŞANSLI. SÜPER BÜNYELERİ VARMIŞ. NE DİYEYEİM. BEN ARTIK BURDAN HÜSRANLA AYRILIYORUM. HERKESE BOL ŞANS. SEVGİLER.. ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. SON UMUDUM DU!((((((((

Üzüldüm senin adına. Ama çokta şaşkınım. Bende ve birkaç arkadaşımda gerçekten işe yaramıştı. Diyet spor falan yapmadınız mı. Belki tek başına etkili olmamıştır. Her bünye farklı. Bence pes etmeyin tekrar deneyin.

iPhone 'dan gönderildi.

arkadaşlar merhaba

bugün tam 1 hafta oldu ve ben 2 kilo verdim (1 aydır dikkat etmeme rağmen yerimde sayıyordum)

spor hiç yapmadım

gündüzleri istediğimden çok abartmadan yedim

akşamları genelde yemek yemedim

bazı arkadaşlarımız vermiş,bazı arkadaşlar verememiş.herkesin metabolizması farklıdır.denemeden bilinmez.deneyin sonra karar verin.

Süperrr 😊 isteyince herşey mümkün. Tebrik ederim harika gidiyorsun. Tani bende öyle 😉 63,5 le başladım şuan 59,5. 3 hafta oldu başlayalı. Bence azmettikten sonra herkes verebilir.

iPhone 'dan gönderildi.

teşekkür ederim canım,bende seni tebrik ederim.4 kilo süper vermişsin.

bende bugün 2.haftama başladım,inşallah devam eder kilo vermem.

ben 75 kilodan 62 kiloya düşmüştüm , kortizon ilaçları yüzünden biranda tekrar 71 kiloya çıktım.bir iki aydır uğraşıyorum fakat kilo veremiyordum.
yeşil kahveye başlayınca kilo vermeye başladım.inşallah devamı gelir.

herkese sağlıklı zayıflamalar

Ah o kortizonlar yokmu. Bende de var o sıkıntı. Neredeyse ayda bir kortizon alıyorum,iğne-tablet. Ben çok uğraşırsam biraz veriyordum ama bu kadar hızlı değil tabi. Yeşil kahve hızır gibi yetişti imdadıma.
Devamı kesinlikle gelir tedirgin olma hiç. Ama yavaşlar. Başta ödemle birlikte hızlı gidiyor,sonra yavaşlıyor ama durmuyor.

iPhone 'dan gönderildi.

sanada geçmiş olsun canım
ben 1 ay boyunca hergün kortizon aldım.ne berbat bir şeymiş allahım,hala daha yan etkisini yaşıyorum.
gitsinde gram gram gitsin yeterki ,razıyım ben

Bende bir haftadır tüketiyorum yesil kahveyi , aynı anda karbonatlı su da iciyorum ekstra hergun spor yapıyorum ama henüz bi gelişme yok , spor yaparken 3 ayda 5 kg verdim suan boy 1.61 kg ; 61.800 hedefim şimdilik 58 insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende denemek istiyorum yeşil kahveyi bende de pko var ve göbek bölgemde ki kilolar beni sinir ediyor ....bende 68 kiloyum suan 59 ideal kilommuş 9 kg verebilir miyim acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…