kahve sindirim sistemini güzel çalıştırıyor. kabızlığa iyi geliyor. Onun dışında darra a çok çıkarıyor. Yani her halükarda tuvalete çok götürüyor. Buda metabolizmanın hızlandığıın da göstergesidir. Çünkü yavaş metabolizmalarda sindirim sistemi görevini çok ağır yapar...
sen ne zaman başlamıştın? tartıldın mı?
Kahve bağırsakları hızlı çalıştırıyor. Bu durum kahveden kaynaklanıyor işte :)
Kilo veren arkadaşlar nerede????????
Kilo veren arkadaşlar acaba diyet koşu, yürüyüş felan yaptı mı?ben merak ediyorum. Ben bide hergün 30 dk. Yürüdüm ona rağmen sonuç hüsran!!!((((
Kızlar ben ilk olarak deniyorum şu an pişirdim normal türk kahvesi gibi ama kahve değil çay kıvamında oldu sizinde böyle mi oluyor ? Kaç kaşık atıyorsunuz ?
Evet çay gibi oluyor. Ben bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıyorum.
Teşekkür ederim ..
Ben de haftaya cumaya kadar bakalım ne kadar kilo vereceğim.
Günde 1 veya 2 fincan düşünüyorum içmeyi.
Normalde önerilen miktar günde iki fincan. Yemekten yarım saat önce. Ben başlangıçta iki günde yarım kilo vermiştim :) ama yavaşladı şimdi
Maşallah ne güzel vermişsin, belki ilk günler ödem attıysa ama umarım tekrar hızlanır bol bol gider kilolar. Yemeklerden önce olduğunu bilmiyordum ben kahvaltıdan 2 saat sonra içtim bugün. Akşam yemekten önce içeyim o zaman .
Ödem vardı zaten onlar gitti şimdi sıra yağlara geldi :) inşallah kurtuluruz hepimizde. 5 kilo fazlam var. Bir ay süre verdim kendime.
Yemekten yarım saat önce kahveyi içiyosun yemekten yarım saat sonra tuvalete koşuyorsun :))) bende öyle oluyor :)
Ben yemekten sonra içince de aynı oldu, 2inci yudumda karnım ağrıyor gibi olup hissettirdi kendini, demek baya etkili ..
Benim 20 kg kadar vermem gerekiyor en az ..
Baya fazlaymış sende. Allah yardımcın olsun. Pes etme ama azimli ol verirsin. Bi zamanlar bende vermiştim 20 kilo. Bol su içmeyi ihmal etme. Yoksa vücut su topluyormuş kahveden dolayı.
Cnm benim aldığımdada bu şekilde yazıyor bugün aldım. Yarına başlıcam inş💪hanımlar netten aldıgım geldi. toz seklınde kutuda geldi.Kullanmı su sekılde dıyor. bu sekılde kaynatmadan kaynar suya koyan varmı sadece ,
kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce bir fincan kaynar suya bir tatlı kaşığı karıştırarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez içebilirsiniz.
Cnm benim aldığımdada bu şekilde yazıyor bugün aldım. Yarına başlıcam inş💪
1) tÜRK kahvesi gibi yapabilirsiniz demiş,
2) sıcak suyun içine katabilirsiniz demiş.
sen nasıl kullanacaksın. ben iş yerinde ikisinide yapabilirim ama kaynar suyun içine atmak daha kolay tabii.
Kızlaaar bunu nereden temin edebiliriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :)
Sıcak suyun içine katıcam. Sabah öğle aksam içeyim diyorum👌diyetde yapıcakmisin. Bi yetkiliyle görüştünmü. Bişey önerdimi sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?