yağ yakıcı yeşil kahve

dün başladım içmeye ben yediklerimede dikkat etmeye çalışıyrum arada kaçamak yapsamda

Kilo veren arkadaşlar nerede????????
Kilo veren arkadaşlar acaba diyet koşu, yürüyüş felan yaptı mı?ben merak ediyorum. Ben bide hergün 30 dk. Yürüdüm ona rağmen sonuç hüsran!!!((((

Ben sadece yediklerime dikkat ediyorum. Spor hiç yok. Bir hafta oldu yaklaşık 1,5 kilo verdim. Başta hızlı gitti şimdi yavaşladı. Sanırım spor yapmalıyım.

Kızlar ben ilk olarak deniyorum şu an pişirdim normal türk kahvesi gibi ama kahve değil çay kıvamında oldu sizinde böyle mi oluyor ? Kaç kaşık atıyorsunuz ?

Evet çay gibi oluyor. Ben bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıyorum.

Evet çay gibi oluyor. Ben bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı atıyorum.

Teşekkür ederim ..
Ben de haftaya cumaya kadar bakalım ne kadar kilo vereceğim.
Günde 1 veya 2 fincan düşünüyorum içmeyi.

Teşekkür ederim ..
Ben de haftaya cumaya kadar bakalım ne kadar kilo vereceğim.
Günde 1 veya 2 fincan düşünüyorum içmeyi.

Normalde önerilen miktar günde iki fincan. Yemekten yarım saat önce. Ben başlangıçta iki günde yarım kilo vermiştim :) ama yavaşladı şimdi

Normalde önerilen miktar günde iki fincan. Yemekten yarım saat önce. Ben başlangıçta iki günde yarım kilo vermiştim :) ama yavaşladı şimdi

Maşallah ne güzel vermişsin, belki ilk günler ödem attıysa ama umarım tekrar hızlanır bol bol gider kilolar. Yemeklerden önce olduğunu bilmiyordum ben kahvaltıdan 2 saat sonra içtim bugün. Akşam yemekten önce içeyim o zaman .

Ödem vardı zaten onlar gitti şimdi sıra yağlara geldi :) inşallah kurtuluruz hepimizde. 5 kilo fazlam var. Bir ay süre verdim kendime.
Yemekten yarım saat önce kahveyi içiyosun yemekten yarım saat sonra tuvalete koşuyorsun :))) bende öyle oluyor :)

Ben yemekten sonra içince de aynı oldu, 2inci yudumda karnım ağrıyor gibi olup hissettirdi kendini, demek baya etkili ..
Benim 20 kg kadar vermem gerekiyor en az ..

Ben yemekten sonra içince de aynı oldu, 2inci yudumda karnım ağrıyor gibi olup hissettirdi kendini, demek baya etkili ..
Benim 20 kg kadar vermem gerekiyor en az ..

Baya fazlaymış sende. Allah yardımcın olsun. Pes etme ama azimli ol verirsin. Bi zamanlar bende vermiştim 20 kilo. Bol su içmeyi ihmal etme. Yoksa vücut su topluyormuş kahveden dolayı.

Baya fazlaymış sende. Allah yardımcın olsun. Pes etme ama azimli ol verirsin. Bi zamanlar bende vermiştim 20 kilo. Bol su içmeyi ihmal etme. Yoksa vücut su topluyormuş kahveden dolayı.

Elimde su geziyorum şimdilik bakalım, umarım kolaylaştırır işimi ..

hanımlar netten aldıgım geldi. toz seklınde kutuda geldi.Kullanmı su sekılde dıyor. bu sekılde kaynatmadan kaynar suya koyan varmı sadece ,

kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce bir fincan kaynar suya bir tatlı kaşığı karıştırarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez içebilirsiniz.

Cnm benim aldığımdada bu şekilde yazıyor bugün aldım. Yarına başlıcam inş💪

Cnm benim aldığımdada bu şekilde yazıyor bugün aldım. Yarına başlıcam inş💪

1) tÜRK kahvesi gibi yapabilirsiniz demiş,
2) sıcak suyun içine katabilirsiniz demiş.

sen nasıl kullanacaksın. ben iş yerinde ikisinide yapabilirim ama kaynar suyun içine atmak daha kolay tabii.

1) tÜRK kahvesi gibi yapabilirsiniz demiş,
2) sıcak suyun içine katabilirsiniz demiş.

sen nasıl kullanacaksın. ben iş yerinde ikisinide yapabilirim ama kaynar suyun içine atmak daha kolay tabii.

Sıcak suyun içine katıcam. Sabah öğle aksam içeyim diyorum👌diyetde yapıcakmisin. Bi yetkiliyle görüştünmü. Bişey önerdimi sana canım

KIZLAR ŞİŞLİĞİM Mİ GİDİYOR VERİYORUM MU BİLMİYORUM AMA, ADETİN 7. GÜNÜ. 65.600 İLE BAŞLAMIŞTIM. dÜN 65.300 BUGÜN 65.000 LMUŞUM. BAKALIM YRINA . YEDİKLERİME DİKKAT EDİP, HERGÜN 30 DK. KOŞU BANDINDAYIM ...

Sıcak suyun içine katıcam. Sabah öğle aksam içeyim diyorum👌diyetde yapıcakmisin. Bi yetkiliyle görüştünmü. Bişey önerdimi sana canım

ben dun aksam başladım bir fincan (çay fincanı buyuklugunde) suya 2 cay kasıgı kahve katıp cezvede turk kahvesı gıbı yaptım. dun akşam karın ağrısıyla uyandım ama sonra gectı. sabah kahvaltıdan once aynı sekılde yıne kahvemı ac karnına ıctım. yetkılıyle gorusmedım bişey önermediler. sen görüştün sanırım .. ben sadece yağ yakmak istiyorum herhalde diyetlede cok güzel vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…