Yağ yakıcı maydanoz limon kürü

üzülme gülüm ya ben şükrediyorum ameliyatta vucüdun kalsiyum dengesini sağlayan paratroidler zarar görmüştü kramlarla beraber kasılıp kalıyordum cıyak cıyak bağırıyordum ilk zamanlar :)) kandaki kalsiyumu o kadar hızlı çekiyordu ki kemikler çok acıtıyordu işin kötüsü 6 aya geçmezse ömür boyu kalsiyum kullanman lazım dediler şükür şimdi kullanmıyorum hafifi uyuşuyorum ben çok mutluyum valla :))
endokrin doktoruma kiloyla ilgili bişey desem hiç umursamıyor üstelik obezim önemli olan hormonlarını düzeltmemiz diyor sürekli kilo verdiren ilaçları bile bana vermedi benden daha az kilosu olan arkadaşa zenical falan verdi ama bana yok her gün d vitamini kapsülü ve troid ilacı kullanıyorum diye etkisini yok eder dedi bende kafaya koydum ben böyle yaşamıycam artık zayıflıycam diye son 1 senede 17 kilo aldım 94 den 111 kiloya çıktım hayatımda hiç bu kadar olmamıştım
ocaktan beri 7 kilo verdim bu gün tartı günümüzdü 104 çıktım :))ben ayda 2-3 kiloya bile razıyım son 10 aydır yemek ölçüm 1 kase ekmek sadece günde 2 dilim yada hiç yemiyorum herşeye dikkat ediyorum ama banamısın demedi kilolar yoğurt kürüyle başladım onun baya faydası oldu en azından moralim yükseldi şimdi sırayla işe yarıyor denen kürleri deniycem inşallah en azından 80 e düşsem dünyalar benim olur:))
İnşaallah canım

kalsiyum açısından da faydası varmış öyle mi ben okumadım fazla ama kalsiyum eksikliği var eczanelerdeki işe yaramıyor diye özel el yapımı hazırlanıyor bana onlardan kullanıyordum yakın zaman kadar bıraktım ama yine ellerimde uyuşma hafif kasılmalar başladı kontrole 1 ay sonra gidicem büyük ihtimal tekrar kalsiyuma başlatacak doktor
yaklaşık 1 sene önce ameliyat oldum troid bezimin hepsini aldılar :)) metabolizmam ilaçla çalışıyor ama her defasında ilacın dozu az diye arttırıyor doktor bu kürle de kilo verirsem çoğu kişide işe yarar demektir
cok gecmis olsun ekimcim.Rabbim sifani versin..

aynı şeyi sürekli yemek içmek bıktırıyor işimize hangisi gelirse onu yaparız bir haftada sıkılırsak 3 gün ara veririz sıkılmazsa 15 gün sonra veririz onu mu düşünüp birde gerilicez bize sürekli yüksek motivasyon lazım kilolar mutluyken daha iyi azlaıyor :)
evet yaa.saracoglu amcamiza tesekkurler.sirada hangi kuru uygulayacam cok merak ediyorum vala:)elma sirkesinide yapmistim devam edemedim.

amin tabi:) bu surat tlf kayitli olan ifade sekollerinden buldum.siteninkini hala bulamadim ya
Asminada nasılsın?
Bak yoğurt– hurma kürü diye bişey var forumlarda.hiç baktın mı, denedin mi?
Süper bişeymiş, mucize gibi....
Denemek için sabırsızlanıyorum.bugün inşaallah hurma bulabilirim.
Ben yoğurda yine zencefil, zerdeçal, tarçın katacam ama.denesek mi ne dersin canımmmmmmmm

Asminada nasılsın?
Bak yoğurt– hurma kürü diye bişey var forumlarda.hiç baktın mı, denedin mi?
Süper bişeymiş, mucize gibi....
Denemek için sabırsızlanıyorum.bugün inşaallah hurma bulabilirim.
Ben yoğurda yine zencefil, zerdeçal, tarçın katacam ama.denesek mi ne dersin canımmmmmmmm
iyiyim sinemcim.kiz niye beni gaza getiriyosun.butun kurleri bir arada deneyemeyiz.kurlerde ikinci haftam bitmesini beklesem dayanamam:)olmadi kurlerime mola verince ona basliyim.ne icinmis bu kur.sacma oldu dimi bu soru:) kiz valla gidisatimiz hic iyi degil ksfayi siyirmasak iyi bu kurlerle ya.yaza kdr su bes kilo bi gitsinde artik cok dikkat edicem kilo almamak icin

sinem bu arada yogurt kurunu zencefil zerdecal ve tarcinla mi yapiyosun?etkisi nasil.benim tarifte yogurt limon kirmizi pulbiber.yemesi kolay.seninki daha mi etkili ki aceppp

sinem bu arada yogurt kurunu zencefil zerdecal ve tarcinla mi yapiyosun?etkisi nasil.benim tarifte yogurt limon kirmizi pulbiber.yemesi kolay.seninki daha mi etkili ki aceppp
bu akşam maydonoz kürüne ara veriyorum.
Hurma bulamadım bugün, eşim ben sana bulurum dedi.yapacam vallahi.çünkü spor yapan biriyim,eee su da içerim.ama gitmiyo işte.takviye lazım biliyorum, ben de deniyorum.
Ewet zencefil.... Olanını yapıyorum.öyle günde 3 defa falan yapmıyorum.bir kase hazırlıyorum, gün içinde tüketiyorum.iştah kesiyo ve susatıyor.sana bir sır vereyim.ben kışın hep taze zencefil tüketirim ve hiç hasta olmam.mucize bi bitki.kansere karşı da koruyucu...tadı ilk önceleri iğrençççççç gelecek, sabret sık dişini canımmmmmmmm.:))

Asminada forumlara bak, orada yoğurt– hurma kürünü yapanlar neler neler yazmış..........

bu akşam maydonoz kürüne ara veriyorum.
Hurma bulamadım bugün, eşim ben sana bulurum dedi.yapacam vallahi.çünkü spor yapan biriyim,eee su da içerim.ama gitmiyo işte.takviye lazım biliyorum, ben de deniyorum.
Ewet zencefil.... Olanını yapıyorum.öyle günde 3 defa falan yapmıyorum.bir kase hazırlıyorum, gün içinde tüketiyorum.iştah kesiyo ve susatıyor.sana bir sır vereyim.ben kışın hep taze zencefil tüketirim ve hiç hasta olmam.mucize bi bitki.kansere karşı da koruyucu...tadı ilk önceleri iğrençççççç gelecek, sabret sık dişini canımmmmmmmm.:))
tatlim spor cok ise yariyo ama.sende nasil olmaz.aslinda dogru tek spor ise yaramaz.destek lazim.zencefilin tadini hic bilmiyorum.cok kotu degilse tuketirim ya sorun degil bnm icin:)bnm yogurtlu olan bitsin zencefilli olana baslarim.eminim cok faydalidir.tsk derim

selam sinemm napiyosun? ben yogurdumu yiyorum.bayagi enerjiktim uykumu getirdi ya:)

yaaa buldun iste suratlari.nerden buldun ya:KK43:ya ne caglasi nerde buldun.cikmismi ki cagla.hurma bulabildinmi.ben kürum geregi yatmadan yarim saat once yemem gerekiyo:)kader utansin.bu arada diyrbakurdayim ven.alinti yapamadim hepsini bi defadan yazdim.

4 gün sonu maydanoz kürü sonucu +900 gr iştah kapatmadı yağ yakmadı kabız etti bu beni üstüne kilo almışım nasıl oldu bu şaşırdım kaldım demek ki her bünyeye yaramıyor 2 gündür sinir küpü gibi gezdim durduk yere ondan mı işe yaramadı acaba neyse ben iştah bırakmayan yoğurt kürüme devam edeyim :)

4 gün sonu maydanoz kürü sonucu +900 gr iştah kapatmadı yağ yakmadı kabız etti bu beni üstüne kilo almışım nasıl oldu bu şaşırdım kaldım demek ki her bünyeye yaramıyor 2 gündür sinir küpü gibi gezdim durduk yere ondan mı işe yaramadı acaba neyse ben iştah bırakmayan yoğurt kürüme devam edeyim :)
hadi yaa.niyeki.ama bide ikinci haftadan sonra etki ediyomus.benim icin simdiye kadarki en etkisi butun odemimi atti.her gun şiş şiş geziyodum.bi bitsin kurr bakayim kiloya etkisi oldumu olmadimi.yazarim canim.yogurda devam o zaman;-)

X