Merhaba. Ben size paylaşayım,10 yılı aşkın süredir bir kullanıcı olarak,genc kalmamın esas sebeplerinden birisidir maydanoz,limon kürü.
Bu küre,kendisi doktor olan,seyyit hanım arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. Allah ondan razı olsun. Yukarda anlatıldığı gibi,15 gün tüketip,ara vermekle,ve yeniden devam etmekle başladım bu uygulamaya. Daha sonra,ara ara bu kürü kullanmaya devam ettim. Bu kürün mucizesi özelliği,kan dolaşımını hızlandırmasıyla, vücuda bol miktarda C vitamini depolamasıdır. Vücuda birikmiş fazla şişten ve toksinlerden arındırma özelliğiyle muhteşem bir detoks kürüdür.
Gercekten de yüzünüze bir canlılık verir. Kan dolaşımını hızlandırma özelliğine sahip olduğundan,metabolizmamız çalışıyor ve tenimizin rengi canlanıyor. Yüze bir pembeleşme geliyor. Yıllardır bir iki ay ara vermekle,kullandığım 15 günlük maydanoz,limon kürü sayesinde zinde kaldığımı söyleye bilirim. Lakin,bu kürğn tansiyon düşürücü özelliği olduğunu da vurgulamak gerek. Bu konuda dikkatli olmanızı şiddetle öneriyorum.[/QU
bu kür mü ii maydanoz suyu mu tüketmek daha etkili ?