Yağ yakıcı maydanoz limon kürü

hayır suzmuyoruz.posasıyla bırlıkte ıcıyoruz..kolaylıklar dılerım..
Konuyu hortlaticam sanirim ama onemli. Ibrahim saracoglu bu kur kalsiyum emilimi onluyor kalsiyum eksikligi olanlar kuru uygulamamali diyor yazisinda. Arastirin derim.

Ben bu kuru tarifine uygun sekilde 2 hafta uyguladim ve haftada 3-4 gun yuruyusle destekleyip 4,5 kilo verdim. Tabi sonra temiz beslenmeyi birakinca geri aldim o ayri :)

Merhabalar
Bahsetmiş olduğunuz kürü uyguladım. 68 kilo başladığım uygulama ile 5 haftanın sonunda 6 kilo vererek 62 kiloya ulaşmayı başardım.Tabi sadece kür ile yetinmedim. Ofiste sürekli oturarak çalıştığım için diğer hususlarda da dikkatli oldum. örneğin hamur işi ve şekeri hayatımdan çıkarttım. Günlük tükettiğim besinlerin toplam 1000 kaloriyi geçmemesine özen gösterdim, fazlalıkların vücudumdan atılmasını sağlamak için günlük 2,5 litre su tükettim ve hafta 3 kez 45dk. lık tempolu yürüyüş ile dolaşım sistemimi hareketlendirmeye çalıştım. Doğum yapalı 1,5 yıl geçmesine rağmen bir türlü kurtulamadığım fazlalıklarımın gidebileceğini gördüğüm için çok mutluyum. boyum 1.60cm ve 55 kiloya ulaşmak istiyorum. Devamında önerebileceğiniz farklı uygulamalar da var mıdır?

Merhabalar. Ben bugün 12. Günümü tamamladım. Kilolarımla ilgili bi problemim yok yüzümdeki sivilce izleri için başladım bu küre. 12 gündür çikolata şekerli tuzlu yağlı şeyler yememeye özen gösteriyorum. Ama ne kilo verdim ne yüzümde bi değişim oldu ne de kendimi enerjik hissediyorum. Yani ben pek bi etkisini göremedim ama 15 günü tamamlayacağım. Duruma göre 5 gün sonra bir 15 gün daha yaparım o zaman da gördüklerimi paylaşırım

X