Yağ yakıcı maydanoz limon kürü

bir haftada 2 kg ne demek muhteşemsinnnn:KK9::KK9::KK9:
kesin başlıycam ben yarın bu küre
salı tartı günümüz inşallah bu haftada yüzüm gülecek :))
miladımız 2015 topiğimiz var sağolsun kızlar hep destekler moral motivasyon düştümü k.k. ve hatunlar emen yerden çekip havaya kaldırıyor motivasyonu çok etkiliyor kilo vermeyi başra haftada 400 gr bile zor bela veriyordum bazen hiç vermiyordum şimdi kilo vermenin beyinde bittiğini biliyorum burasıda tam destek zaten hepimiz kurtulucaz inşallah ağırlıklarımızdan özgürce kendimize güvenerek adım atıcaz bundan sonra
ayy tsk ederim valla motive oldum bak simdi:)valla spor yaptigim donemlerde bir haftada goruntum bile degisiyodu.ama simdi baslayamiyorum tembellik ediyorum,useniyorum.ilk firsatta onafa baslicam.yoksa yazin ne giyerim beennn

Su içmek gibisi var mı ya.şişeyle iç, ben bunu yeni farkettim.bardakla içtiğimde az içiyorum.birden farkettimki şişeyle çok içer olmuşum.500 ml. Şişe al, sana özel olsun.hem ne kadar içtiğini hesaplamakta kolay oluyo.zaten bu kürler, havaların ısınması su içmeyi arttırıyor.
Benim de dediğin gibi modum düştüğünde burada yazılanları okuyorum havaya giriyorum.yapacam yapabilirim diyorum.sağolsun güç veren canlar
tapır şişemi çıkardım zaten yarım litrelik masanın üstünde sürekli yine de az içiyorum aklıma gelecekte içicem :)

ayy tsk ederim valla motive oldum bak simdi:)valla spor yaptigim donemlerde bir haftada goruntum bile degisiyodu.ama simdi baslayamiyorum tembellik ediyorum,useniyorum.ilk firsatta onafa baslicam.yoksa yazin ne giyerim beennn
dışarı soğuk spor salonunu sevmiyorum zaten normal sporla aram yok gittim mi salona daha çok danslı olanları tercih ediyordum ona da gidesim yok artık leslie nin evde yürüyüş programı var açıyorum onunla yürüyorum bazen 2 mil bazen 3 mil burada spor görsel paylaşım da var istersen bir göz at

dışarı soğuk spor salonunu sevmiyorum zaten normal sporla aram yok gittim mi salona daha çok danslı olanları tercih ediyordum ona da gidesim yok artık leslie nin evde yürüyüş programı var açıyorum onunla yürüyorum bazen 2 mil bazen 3 mil burada spor görsel paylaşım da var istersen bir göz at
valla cok isterdim bi spor salonunda baslamayi ama höthöt kocam hayatta birakmaz.disaridada zor.bende kendi capimda evin salonunda orta sehpanin etrafinda 1 saat yuruyorum:)cok cok faydali.gecen yil bu sekilde 17 kg vrmstm.birakinca ve bogaza dayaninca yine aldim kilolari.kalici bisey istiyorum.o da insanin elinde buna inaniyorum ben.bogazi azaltacan aksam ymcn ekmgi kesecen.bide spor..

ekimcim bahsettigin spor gorsel paylasim alanini nasil bulabilirim.link atabilirmisin.

google amcadan tarat leslie sanseno 1 mil yaz youtube tan çıkıyor videolar ister 1 ister 2 mil yap ben sık kullanıllanlara ekledim 2 ve 3 mil olanı açıp yürüyorum
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]

[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]

bura yerine gidip karabuğday topiğine yazmışım dün şimdi farkettim :)))

dün başladım maydonoz limona da bu öyle lıkır lıkır içilecek bişey olmuyor maydonozları çiğnemek gerekiyor olsun tadı iyi hiç değilse :)

google amcadan tarat leslie sanseno 1 mil yaz youtube tan çıkıyor videolar ister 1 ister 2 mil yap ben sık kullanıllanlara ekledim 2 ve 3 mil olanı açıp yürüyorum
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]

[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
tmm cnm.tsk ederim.bi goz atayim.insallah tam benliktir:-*

dün başladım maydonoz limona da bu öyle lıkır lıkır içilecek bişey olmuyor maydonozları çiğnemek gerekiyor olsun tadı iyi hiç değilse :)
bol limonlu icince erik tadi veriyo bana.eksiye bayiliyorum.isime geldi bu kür.ilk etkiyi yuzunde goreceksin emin ol.kolayliklar diliyorum

bol limonlu icince erik tadi veriyo bana.eksiye bayiliyorum.isime geldi bu kür.ilk etkiyi yuzunde goreceksin emin ol.kolayliklar diliyorum[/QU

sadece sabah mı içiyoruz ben dün hem sabah hem de akşam içtim ama
kız zaten güzeliz iyice güzelleşip ay gibi parlarmışız ohh ohhh ne güzelll:KK76::KK76::KK76::KK76:

hahaa dogru dedin valla.parıl parıl olmasak iyi.vala benim ihtiyacim vardi ekimcim.cildimde problemli.bu anlamda iyi geldi.hayir,kürü safece sabah kahvaltidan once icmelisin.aksam da icildigini duymadim hic.cok yuklenme yani.aksamda yogurt kuru uygula istersen.ben onuda ypyrm.

hahaa dogru dedin valla.parıl parıl olmasak iyi.vala benim ihtiyacim vardi ekimcim.cildimde problemli.bu anlamda iyi geldi.hayir,kürü safece sabah kahvaltidan once icmelisin.aksam da icildigini duymadim hic.cok yuklenme yani.aksamda yogurt kuru uygula istersen.ben onuda ypyrm.
Sabah akşam uyguluyorum.dr.saraçoğlu öyle diyor.7+3/7+3/7+3 ve bitir diyor.ben doktorun dediğini yapiyorum

Sabah akşam uyguluyorum.dr.saraçoğlu öyle diyor.7+3/7+3/7+3 ve bitir diyor.ben doktorun dediğini yapiyorum
kalsiyum açısından da faydası varmış öyle mi ben okumadım fazla ama kalsiyum eksikliği var eczanelerdeki işe yaramıyor diye özel el yapımı hazırlanıyor bana onlardan kullanıyordum yakın zaman kadar bıraktım ama yine ellerimde uyuşma hafif kasılmalar başladı kontrole 1 ay sonra gidicem büyük ihtimal tekrar kalsiyuma başlatacak doktor
yaklaşık 1 sene önce ameliyat oldum troid bezimin hepsini aldılar :)) metabolizmam ilaçla çalışıyor ama her defasında ilacın dozu az diye arttırıyor doktor bu kürle de kilo verirsem çoğu kişide işe yarar demektir

kalsiyum açısından da faydası varmış öyle mi ben okumadım fazla ama kalsiyum eksikliği var eczanelerdeki işe yaramıyor diye özel el yapımı hazırlanıyor bana onlardan kullanıyordum yakın zaman kadar bıraktım ama yine ellerimde uyuşma hafif kasılmalar başladı kontrole 1 ay sonra gidicem büyük ihtimal tekrar kalsiyuma başlatacak doktor
yaklaşık 1 sene önce ameliyat oldum troid bezimin hepsini aldılar :)) metabolizmam ilaçla çalışıyor ama her defasında ilacın dozu az diye arttırıyor doktor bu kürle de kilo verirsem çoğu kişide işe yarar demektir
Ahhh canım çok üzüldüm.allah şifa versin...
Sen o zaman böyle kürlerle başlamadan önce dr.a sor..ona göre yap.sağlık bu şakaya gelmez gülüm

baska bi yazisindada 15 gun kullan 5 gun ara ver.snra bi 15 gun daha bitir.bende cok takip ederim.her yerde bi yazisi var.bklm artik sonuc alalimda oyle yada boyle..

Ahhh canım çok üzüldüm.allah şifa versin...
Sen o zaman böyle kürlerle başlamadan önce dr.a sor..ona göre yap.sağlık bu şakaya gelmez gülüm
üzülme gülüm ya ben şükrediyorum ameliyatta vucüdun kalsiyum dengesini sağlayan paratroidler zarar görmüştü kramlarla beraber kasılıp kalıyordum cıyak cıyak bağırıyordum ilk zamanlar :)) kandaki kalsiyumu o kadar hızlı çekiyordu ki kemikler çok acıtıyordu işin kötüsü 6 aya geçmezse ömür boyu kalsiyum kullanman lazım dediler şükür şimdi kullanmıyorum hafifi uyuşuyorum ben çok mutluyum valla :))
endokrin doktoruma kiloyla ilgili bişey desem hiç umursamıyor üstelik obezim önemli olan hormonlarını düzeltmemiz diyor sürekli kilo verdiren ilaçları bile bana vermedi benden daha az kilosu olan arkadaşa zenical falan verdi ama bana yok her gün d vitamini kapsülü ve troid ilacı kullanıyorum diye etkisini yok eder dedi bende kafaya koydum ben böyle yaşamıycam artık zayıflıycam diye son 1 senede 17 kilo aldım 94 den 111 kiloya çıktım hayatımda hiç bu kadar olmamıştım
ocaktan beri 7 kilo verdim bu gün tartı günümüzdü 104 çıktım :))ben ayda 2-3 kiloya bile razıyım son 10 aydır yemek ölçüm 1 kase ekmek sadece günde 2 dilim yada hiç yemiyorum herşeye dikkat ediyorum ama banamısın demedi kilolar yoğurt kürüyle başladım onun baya faydası oldu en azından moralim yükseldi şimdi sırayla işe yarıyor denen kürleri deniycem inşallah en azından 80 e düşsem dünyalar benim olur:))

baska bi yazisindada 15 gun kullan 5 gun ara ver.snra bi 15 gun daha bitir.bende cok takip ederim.her yerde bi yazisi var.bklm artik sonuc alalimda oyle yada boyle..
aynı şeyi sürekli yemek içmek bıktırıyor işimize hangisi gelirse onu yaparız bir haftada sıkılırsak 3 gün ara veririz sıkılmazsa 15 gün sonra veririz onu mu düşünüp birde gerilicez bize sürekli yüksek motivasyon lazım kilolar mutluyken daha iyi azlaıyor :)

X