yabanciyim Türk erkek anlamıyorum.anlayanlar benim ile paylaş.

Bu kötü bir şeyse Kendi neden yapıyor o zaman?
O erkek , onun penisi var diye her şeyi yapabilir mi?
Nerede kaldı social gender equality???
Saçma sapan insanlarla takılma. Adamın evdeki eşyalarını bir poşete koy, arkadaşına ver.
Daha da telefonlarını açma.
Devam etmek istiyorsan bunun tek anlamı sen de akıllı biri değilsin ve yaşadığın her şey sana uygun.
Beraber mutlu mutlu yaşayın iki toksik insan
doğru diyorsun halkılsın bence

bir olay anlatim size.onu çocukluk kız kankan.bir ay önce 7yılık sevgisi ile ayrılı.bu kız kanka hiç tanışmadım.daha önce orta okul sevgiliermiş.bir gün böyle bir olay oldu.bizi 10 gün falan konuşumadık.kendimiz biraz düşünürüz dedik.ne istedimiz anlayarım.bir gün kız kankan ile dışarı çıktı rakı içmeye.sonra benim aradı.şimdi kanka ile dışardayım dedi. ve seni çok özledim dedi.ben duyunce genel şinirledim.ve ayrılyarım dedi.istemiyorum dedi.sonra bu sinilendi tamam dedi.genel başka bir kız ile dışarı çıkıyorum dedi.benim hayatı yokun dedi.
Onda kanka bitmez, size ihtiyacı yok. Rahat rahat der tabi yoksun diye.

Turk erkeklerinde de normaller var boyle bir okuzle devam etmeyin. Ayrilin bitsin normal degil seninki onu anlamaya calismak bile gereksiz.

İşi ne gücü ne eğitimi ne bu adamın 😂seni vize olarak ya da Euro olarakta görüyor olabilir 😂 dolandırılırsan Müge aplamıza bekleriz.

yabancıyım.türk erkekler tam anlamıyorum.14 ay beraberyiz çok kavga ediyoruz.genelde güvensizlik.kız kankanlar bu tüy sorunlar ile kavga ediyoruz.sevgilim çok kız kanka var.aldatımıyor biliyorum.ama hoşuma gitimiyorum. ve bana çok karışyor.
36 yıllık kocamı anlayamıyorum hala,adam tipik ikizler burcu :olamaz:

kıskanmak olabilir.ama abartı olursa o zamam güvensizlik oluyor.ama dediniz gibi türk erkekler güvenmez
Durun hemen genelleme yapmayın. Güvenilmez insanlar her yerde vardır, siz de onlardan birine denk gelmişsiniz sadece.

X