Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 21 yıldır anlayamadım sen 14 ayda mı anlayacaksın ben bir asır daha geçirmem gerekiyor eşimi anlamam içinyabancıyım.türk erkekler tam anlamıyorum.14 ay beraberyiz çok kavga ediyoruz.genelde güvensizlik.kız kankanlar bu tüy sorunlar ile kavga ediyoruz.sevgilim çok kız kanka var.aldatımıyor biliyorum.ama hoşuma gitimiyorum. ve bana çok karışyor.
öyle diyorsun.geçekten anlamıyorum.en son bana diyorki sen çok düşüniyorsun dedi.Sen var kankası olan erkeklere güvenmemek
işte izin vermiyor.bana verdi cevap böyle.erkekler kadınlar faklıSende erkek kankalar bul kendine
çok haklısın.çok zor.rahat bir ilişik istiyorum.Ben 21 yıldır anlayamadım sen 14 ayda mı anlayacaksın ben bir asır daha geçirmem gerekiyor eşimi anlamam için
çok güldümYok türk erkeklerinden rahat bir ilişki beklemektense uzaya ne zaman çıkarız diye düşünmek aynı
Doğru vallaçok güldüm
Faklı tabii. Vay şerefsiz ya.işte izin vermiyor.bana verdi cevap böyle.erkekler kadınlar faklı
Senin kız kanka salak bence.çok büyük kavga ettikdan sonra hemem başka kız ile dışarı çıkıyor.igdan video paylaşıyor.ve o kız yüz göremiyorum.
benim kız kankan diyorki bana.seni şinilendırmek için yapıyor.türkler böyle mi sevgi gösterliyor?
Hangi ülkedensiniz?çok büyük kavga ettikdan sonra hemem başka kız ile dışarı çıkıyor.igdan video paylaşıyor.ve o kız yüz göremiyorum.
benim kız kankan diyorki bana.seni şinilendırmek için yapıyor.türkler böyle mi sevgi gösterliyor?