yabanciyim Türk erkek anlamıyorum.anlayanlar benim ile paylaş.

bombya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
25
7
37
yabancıyım.türk erkekler tam anlamıyorum.14 ay beraberyiz çok kavga ediyoruz.genelde güvensizlik.kız kankanlar bu tüy sorunlar ile kavga ediyoruz.sevgilim çok kız kanka var.aldatımıyor biliyorum.ama hoşuma gitimiyorum. ve bana çok karışyor.

yabancıyım.türk erkekler tam anlamıyorum.14 ay beraberyiz çok kavga ediyoruz.genelde güvensizlik.kız kankanlar bu tüy sorunlar ile kavga ediyoruz.sevgilim çok kız kanka var.aldatımıyor biliyorum.ama hoşuma gitimiyorum. ve bana çok karışyor.
Ben 21 yıldır anlayamadım sen 14 ayda mı anlayacaksın ben bir asır daha geçirmem gerekiyor eşimi anlamam için 😂

Yok türk erkeklerinden rahat bir ilişki beklemektense uzaya ne zaman çıkarız diye düşünmek aynı 😂

ben bir kaç tane hikaye anlatim size.sonra size söyle nasıl bir olaylar.
daha yeni tanışık.bir gün ben kız kanka ve ona arkadaşı ile dışada yemek falan gitim.sonra benden ayrılmak istiyor.neden çünkü masada bir yabancı erkek var diye.
bir gün avmye gitik.sonra benim gözum daldı.o an ne düşündüm bilemiyorum.tam karışda bir erek mankan reklam var.ben ona bakıyor diye şinirlendi.
bu daha çok küçük şeyler

Yanında çok kız var ve seni erkeklerden kiskaniyor, kısıtlıyor.
Bu demek ki o kızlara başka gözle bakıyor.
Terk et, yeni insanlar bul. Türkiye'de erkekten çok bir şey yok, rahat ol😂😂

çok büyük kavga ettikdan sonra hemem başka kız ile dışarı çıkıyor.igdan video paylaşıyor.ve o kız yüz göremiyorum.
benim kız kankan diyorki bana.seni şinilendırmek için yapıyor.türkler böyle mi sevgi gösterliyor?

Genel olarak, kendileri çok kıskanç olmakla birlikte, şartların eşit olmadığını düşünürler. Onlar istediklerini yaparlar, ama size kısıtlama getirirler. Hepsi değil tabii. Sizinki var bu gruba mensup./
Siz ona diyecek: no kız kankaaa yes benimlen aşk meşk :KK8:

çok büyük kavga ettikdan sonra hemem başka kız ile dışarı çıkıyor.igdan video paylaşıyor.ve o kız yüz göremiyorum.
benim kız kankan diyorki bana.seni şinilendırmek için yapıyor.türkler böyle mi sevgi gösterliyor?
Senin kız kanka salak bence.
Böyle bir şey yok

Hangi ülkedensiniz?

Biz aynı dili konuşmamıza rağmen neler çekiyoruz derdimizi anlatmak için.
Ama kıskançlığın dili evrensel.
O adamla hayat geçmez hemcinsim.

X