Yabancıların çocuğumu hırpalaması

Yabancı birini bırak aileden biri bile yapamaz böyle birşey çocuğuma vurmayı bırak sesini bile yukseltemezler heleki yabancı biri bunu yapan az bile yapmışsınız

Senin neden arkanda çocuk? Biri alır gider diye kormuyor musun ? 5 yaşındaki cocugum yanımda otursa biriyle sohbet ediyorsam bir elimle tişörtünü tutuyorum ne olur ne olmaz.
Ay bu ben parkta bile millet besini salıp oturup çay çekirdek keyfi yapar ben götunde gezmekten helak olurum gözümün önünden 5 dk kaybolsa aklım çıkıyor

Ay bu ben parkta bile millet besini salıp oturup çay çekirdek keyfi yapar ben götunde gezmekten helak olurum gözümün önünden 5 dk kaybolsa aklım çıkıyor
Merak etme emniyet kemeri var ve hər gün parka giderim salıncağı tam önüne otururum bir dakika gözümdən ayıran bir insan da değilim ki ise baslamadim çocuğumu kimseye guvenmedigim için

Alıp gideceği mesafede değilsinizdir zaten en fazla arkanızı dönmüşsünüz gibi anlıyorum. Kim niye alsın dükkanın içinde bebeği yakalanır yani.
Ayağını tutuyordum ki ben gerçekten birinin gelip çocuğumu tokatlayacagini düşünemedim ama herşey olabiliyor çocuğunuza çok dikkat edin

Ayrıca herkes anlık olarak dalabilir cocugun dişinda birşeye çok normal tabiki anne dikkatlidir lütfen biraz kendinizi koyun kadının yerine sizin cocugunuza yapilsa ne yaparsınız?
Biz kadının tepkisine değil çocuğuna sevecek kadar yaklaşıp vurarak sevme seviyesine kadar dalmasina kiziyoruz. Bir saniye diyor da kadın koşa koşa gelip Cat vurdu mu ? İlla yaklaşmış eğilmiş mincirmis vurmuş bunların hepsi 1 saniye olabilir mi ? Sizin çocuğunuzun yanına biri yaklaşınca hissetmiyor musunuz ?

Yoo uzun süre olmadı bir dakika bile olmadı zaten alacağım mama belli aldım arkamı döndüm oldu yanindaymis demekki

Marketteki herkese dönüp bakiyomusunuz napiyo bu diye

Marketteki herkese dönüp bakiyomusunuz napiyo bu diye
Herkese bakmiyorum ,çocuğuma yaklasana bakiyorum. Siz beni anlamıyorsunuz galiba ya hu bebek arabasında olan çocuğu sevmek için eğilmek gerekmiyor mu ? Ben ondan bahsediyorum. Birisi çocuğuma yaklaşınca direk öbür tarafima alıyorum.bir şeye bakacaksam önüme alıyorum vs vs. Bir kere başına gelmiş dalmış bir dahakine dikkat etsin diyoruz.

Merak etme emniyet kemeri var ve hər gün parka giderim salıncağı tam önüne otururum bir dakika gözümdən ayıran bir insan da değilim ki ise baslamadim çocuğumu kimseye guvenmedigim için
Sizin için değildi yorumum gördüklerimi söylüyorum sizin bebisiniz yine küçük benim sipam 2 bucuk yaşında ve asla yerinde durmuyor parka dinlenmeye giden annelere şaşırıyorum

Kapalı kaydirakta ortada oturmuş kaymamis ben kaydiragin içinden koşarak geçtimşuan gülüyorum da o an kriz geçiriyordum. Bizi bu hale getirenler utansın. 10 saniyede neler düşündüm Allah biliyor.

Yok eğilmek gerekmiyor bebek arabası bu umarım anlatabilmisimdir

Kapalı kaydirakta ortada oturmuş kaymamis ben kaydiragin içinden koşarak geçtimşuan gülüyorum da o an kriz geçiriyordum. Bizi bu hale getirenler utansın. 10 saniyede neler düşündüm Allah biliyor.
Her kapalı kaydıraktan kaydiginda birraz geecikse içinde sıkıştı sanıyorum Ya resmen panik atak olduk Rabbim evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…