• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıların çocuğumu hırpalaması

Ortalık manyak kaynıyor. Geçen gün deniz kenarında yemekteyiz. Restorant ile kumsal arasına bir duvar örmüşler. Orada bir çocuk yürüyor ama ağlaya ağlaya. Annesi de arka masada ama o gelene kadar çocuk düşecekti. Kalktım bileğinden yakaladım ama yakalasam mı yakalamasam mı, başkasının çocuğu vs diye kafamda milyon soru döndü o an. Neyse ki düşmedi. Annesi de ben yakaladıktan sonra gelebildi.

Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Aaa kıyamam minnoşuma çocuk neye uğradığını şaşırmıştır. :KK43:

Memlekette herkes cingene ruhlu masallah yorumlara bak akil tutulmasi. Cocugunu al uzaklastir cok istiyosan bagir cagir ama sak diye tanimadiginiz birine tokat eklestirmek icin baya kenar mahallede buyumus olmak lazim kusura bakmayin.
Çingene ruhu mu?
Sizin evladınıza biri tokat atsa yabancı, suratında beş parmak izi görseniz, kibar şekilde sessizce uzaklaşacak mısınız, çok ilginç. Evet tokat atması doğru değil üyenin ama çocuğa izinsiz temas etmesi bile yanlış o kişinin. Kusura bakmayın kedi tavuk bütün mahlukat yavrusuna temas edince ortalığı ayağa kaldırıyor annenin tepkisinin dozunu eleştirebilirsiniz de kenar mahallede de diyemezsiniz bu yorum da aşırı

Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Benim de bebeğim var, dışarda 5 saniye bile gözümün önünden ayırmıyorum. Bebek arabasının sığmadığı yerlerde arabayı bırakıp bebeğimi kucağıma alıyorum.

Çingene ruhu mu?
Sizin evladınıza biri tokat atsa yabancı, suratında beş parmak izi görseniz, kibar şekilde sessizce uzaklaşacak mısınız, çok ilginç. Evet tokat atması doğru değil üyenin ama çocuğa izinsiz temas etmesi bile yanlış o kişinin. Kusura bakmayın kedi tavuk bütün mahlukat yavrusuna temas edince ortalığı ayağa kaldırıyor annenin tepkisinin dozunu eleştirebilirsiniz de kenar mahallede de diyemezsiniz bu yorum da aşırı
Bebeğimi asla yabancı birinin tokat atacağı kadar yalnız bırakmam

Çingene ruhu mu?
Valla istediklerini diyebilirler o kadın bak bakım bidaha hiçbir çocuğa dokunabiliyor mu bundan anlıyorlar artik

Bebeğimi asla yabancı birinin tokat atacağı kadar yalnız bırakmam
Yalnız bıraktığını gözümüzle görmedik, anladığım kadarı ile avm veya market içinde reyonuna ürün bakarken araba yanında olsa dahi bir anlık gerçekleşebilir olay. Çok büyük konuşmaya gerek yok çocuk yürüyor olsun, yanında annesinin dikilirken pek hayli biri gelip anlık da yapabilir bunu müdahele edene kadar. Çocuğu da sürekli taşıyamayız ağırlaşıyor. Şimdi anne gözünün önünde tutsun doğru katılıyorum, hırsızın hiç mi suçu yok yani tokat atan kadının neresi haklı. Üyenin de şiddet uygulamasını tasvip etmiyorum tutar yakasından şikayetçi olurdum çağırırdım polis. İnsanların kişisel alanı öğrenmesi gerekiyor

Çingene ruhu mu?
Kadin cocugu evire cevire dovmus mu bes parmak izi falan ben anlamadim? Hic kimse bir baskasinin cocuguna izinsiz dokunamaz sevmek falan da asla bahanesi olamaz ben zaten bunun normal oldugu ulkede cocuk yetistirmemek icin canimi disime takip gittim. Ama bunu yapana gidip tokat atmayi da normal karsilayanlarin ulkesi burasi iste burada goruyoruz. Ondan sonra trafikte millet cekip birbirini vuruyor, market sirasinda adam dovuyor. Herkesin bir eline saglik diyeni var. Inanin tek kiymetli sizin cocugunuz degil, sevgiler.

Yalnız bıraktığını gözümüzle görmedik, anladığım kadarı ile avm veya market içinde reyonuna ürün bakarken araba yanında olsa dahi bir anlık gerçekleşebilir olay. Çok büyük konuşmaya gerek yok çocuk yürüyor olsun yanında annesinin dikilirken pek hayli biri gelip anlık da yapabilir bunu müdahele edene kadar. Şimdi anne gözünün önünde tutsun doğru katılıyorum, hırsızın hiç mi suçu yok yani tokat atan kadının neresi haklı. Üyenin de şiddet uygulamasını tasvip etmiyorum tutar yakasından şikayetçi olurdum çağırırdım polis. İnsanların kişisel alanı öğrenmesi gerekiyor
Awm değil market mahallemizin marketi mama almaya çıktım ve asla yanlız birakmadim şu zamana kadar çocuğumu babası işte mecburen tek gittim ek gıda alışverişimizi de yaptık arabada yan caprazimda yani herkes istediğini söyleyebilir benim içim o kadar rahatki herkes annelik tasliyor başlarına gelmeden kimse anlammayacak o yüzden bişey demiyorum keşke polis çağırsaydım keşke istediği kadar şikayetçi de olabilir insanların artık bebeklerinde bir birey olduğunu ve dokunmamalari gerektigini anlaması gerekiyor ya anladıkları dilden

Kadin cocugu evire cevire dovmus mu bes parmak izi falan ben anlamadim? Hic kimse bir baskasinin cocuguna izinsiz dokunamaz sevmek falan da asla bahanesi olamaz ben zaten bunun normal oldugu ulkede cocuk yetistirmemek icin canimi disime takip gittim. Ama bunu yapana gidip tokat atmayi da normal karsilayanlarin ulkesi burasi iste burada goruyoruz. Ondan sonra trafikte millet cekip birbirini vuruyor, market sirasinda adam dovuyor. Herkesin bir eline saglik diyeni var. Inanin tek kiymetli sizin cocugunuz degil, sevgiler.
Yahu allasen nereye gittiniz sanki Avrupa ülkeleri çok matah çok asil çok modern gibi anlatmaniz yok mu orada yok çünkü hiç şiddet

Yorumu doğru okuyun, tokat atmasını tasvip ettiğime dair bir şey söylemedim. Gitti iseniz gittiniz o sizin tercihiniz burada konu sizin ülkeyi terk etmeniz değil. Üyenin çocuğunun kişisel alanına girilmesi ve çocuğun izinsiz temasla rahatsız edilmesi. Siz niye kendinizi ortaya koyuyorsunuz ki. Allah herkesin evladını iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi şartlarda yaşatsın hepimiz onlar için çabalıyoruz.

Bin kez belki birilerinin çocuğuma dokunmasını engellemişimdir. Tanımadığı biri neden dokunsun vd sorun yok olarak algılasın ki çocuk... Illa bi yanağını sıkacaklar başını okşayacaklar... Gerek yok abi nerden bilcem belki elin boklu yani...

Kendin akrabalarımla bile önce iletisimini ben kuruyorum bu benim kuzenim oynayabilirsin sorun yok diyorum. Öpmek filan zaten mümkün değil. Yıkar ortalığı...

Senin gibiler hele bir dokunsun çocuğuma işte böyle olur kimse kimsenin çocuğuna dokunamaz zihniyetsizlee az bile yapıyorlarmış demekki tek kıymetli benim için benim çocuğum senin veya o kadının canının zerre kadar önemi yok bende umarım anlatabilmisimdir

Back