Yok olmayın bence de çok kötü insanlarBazen öylemi olmak gerekiyor diyorum ama yok ben olamam yapıma ters
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmayın bence de çok kötü insanlarBazen öylemi olmak gerekiyor diyorum ama yok ben olamam yapıma ters
Amin amin inşallah. Vallahi ben sikismayacagini biliyorum çünkü ben bile kayiyiyorum benim korkum orda durdu arkadan biri mi geldi ,bir şey mi yapti cubku çocuğum konuşmuyor Allah korusun bir şey yaşasa anlatamaz. Ekstra dikkat ediyorumHer kapalı kaydıraktan kaydiginda birraz geecikse içinde sıkıştı sanıyorum Ya resmen panik atak olduk Rabbim evlatlarımızı korusun
kesinlikle 2 buçuk yasinda heryere bizimle gelir asla anneanne babaanne he bırakalım rahat gezelim diyen ebeveynler olamadik eşimle 2 buçuk yılda taş catlasin 3 4 kez babaanne anneanneye birakmisizdir ondada markete falan giderkenYok olmayın bence de çok kötü insanlar
Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız. Bebeğiniz sağlıkla huzurla güvenle büyüsünYok eğilmek gerekmiyor bebek arabası bu umarım anlatabilmisimdir
Allah'ım esirgesin benimde o konuda korkum yok işte gayet anlatıyor başına gelen herşeyi, hatta biri ters istemediği birşey yapsa anında tepki gösterir istemediğini belirtir yanıma gelip söyler.Amin amin inşallah. Vallahi ben sikismayacagini biliyorum çünkü ben bile kayiyiyorum benim korkum orda durdu arkadan biri mi geldi ,bir şey mi yapti cubku çocuğum konuşmuyor Allah korusun bir şey yaşasa anlatamaz. Ekstra dikkat ediyorum
Amin hepimizin çocuğu sağlıkla büyüsün inşallah iyi insanlarla karsilassin hepsiGeçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız. Bebeğiniz sağlıkla huzurla güvenle büyüsün
Devam ediyordu tokat atmaya o an zaten yapıştırdım bendeBenim anlamadigim, bebeginize arkaniz dönük kadinin tokat attigini nerden gördünüz? cocugunuzun aglamasiyla döndügünüzü yazmissiniz.
Çok sevindim.Allah esirgesin.Allah'ım esirgesin benimde o konuda korkum yok işte gayet anlatıyor başına gelen herşeyi, hatta biri ters istemediği birşey yapsa anında tepki gösterir istemediğini belirtir yanıma gelip söyler.
Herkes 4-4 lük ben berbat bir anneyim çünkiAlışveriş yaparken bir şeye bakabilir, emniyet kemeri takılı, duruyor arabda yaninda çocuk. Konu sahibinin niye arkanı dönüyorsun diyerek suçlanmasini anlamadım.
Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Çok iyi en azından söyler ne olursa Allah bağışlasınAllah'ım esirgesin benimde o konuda korkum yok işte gayet anlatıyor başına gelen herşeyi, hatta biri ters istemediği birşey yapsa anında tepki gösterir istemediğini belirtir yanıma gelip söyler.
Düşündüm de eşim izin vermedi sende vurdun kadına dediKamera kayıtlarını alıp şikayetçi olabilirsin aslında. Sevmek için bile olsa izinsiz dokunamaz. Kirli pis elleriyle sevmesin zaten.
Gerçekten polisin ciddiye alıp hukukî süreci başlatacağını düşünüyor musun? Olması gerekeni sormuyorum bak ama. Gerçekten polis bu olaya gelip ciddiyetle işlem yapar mı yoksa yarım ağız aman teyze çocuğu sevmiş işte uzatmayın diye arayı bulmaya mı çalışır gelirse o da.Kamera kayıtlarını alıp şikayetçi olabilirsin aslında. Sevmek için bile olsa izinsiz dokunamaz. Kirli pis elleriyle sevmesin zaten.
Bende düşünmüyorum bişey yapacaklarınıGerçekten polisin ciddiye alıp hukukî süreci başlatacağını düşünüyor musun? Olması gerekeni sormuyorum bak ama. Gerçekten polis bu olaya gelip ciddiyetle işlem yapar mı yoksa yarım ağız aman teyze çocuğu sevmiş işte uzatmayın diye arayı bulmaya mı çalışır gelirse o da.
Ben yapamam bu yaptığınızı bağırır eve gelince de keşke şöyle etseydim böyle etseydim diye günlerce kendimi yerdim. İnsanlar umarsızca başıma bir şey gelmez diye istediği gibi davranıyor.Bende düşünmüyorum bişey yapacaklarını
Enteresan geldi bazı yorumlar.Herkes 4-4 lük ben berbat bir anneyim çünki
Teşekkür ederim eminim çoğu anne bile değilEnteresan geldi bazı yorumlar.
Alışverişi çocukla yapıyorsanız her an ona bakıyor olamazsınız.
Annelik üzerinden öyle yaparım, böyle yaparım demeyi de anlamsız buluyorum zaten.
Manyağın birine denk gelmişsiniz. Bende sizinle benzer tepkiyi verebilirdim.
Bundan sonra kendi içinizde daha dikkatli olursunuz zaten.
Geçmiş olsun.