• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıların çocuğumu hırpalaması

Her kapalı kaydıraktan kaydiginda birraz geecikse içinde sıkıştı sanıyorum 😂Ya resmen panik atak olduk Rabbim evlatlarımızı korusun ☺️
😁 Amin amin inşallah. Vallahi ben sikismayacagini biliyorum çünkü ben bile kayiyiyorum benim korkum orda durdu arkadan biri mi geldi ,bir şey mi yapti cubku çocuğum konuşmuyor Allah korusun bir şey yaşasa anlatamaz. Ekstra dikkat ediyorum🥺

Yok olmayın bence de çok kötü insanlar
kesinlikle 2 buçuk yasinda heryere bizimle gelir asla anneanne babaanne he bırakalım rahat gezelim diyen ebeveynler olamadik eşimle 2 buçuk yılda taş catlasin 3 4 kez babaanne anneanneye birakmisizdir ondada markete falan giderken

Benim anlamadigim, bebeginize arkaniz dönük kadinin tokat attigini nerden gördünüz? cocugunuzun aglamasiyla döndügünüzü yazmissiniz.

😁 Amin amin inşallah. Vallahi ben sikismayacagini biliyorum çünkü ben bile kayiyiyorum benim korkum orda durdu arkadan biri mi geldi ,bir şey mi yapti cubku çocuğum konuşmuyor Allah korusun bir şey yaşasa anlatamaz. Ekstra dikkat ediyorum🥺
Allah'ım esirgesin benimde o konuda korkum yok işte gayet anlatıyor başına gelen herşeyi, hatta biri ters istemediği birşey yapsa anında tepki gösterir istemediğini belirtir yanıma gelip söyler.

Bu arada tokat attiysa polis cagirip tutanak tutturma hakkiniz var. Esas o zaman bakin bir daha yapabiliyor mu. Dovmek vurmak disinda secenekler de mevcut insan olan icin.

Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum

Kamera kayıtlarını alıp şikayetçi olabilirsin aslında. Sevmek için bile olsa izinsiz dokunamaz. Kirli pis elleriyle sevmesin zaten.

Kamera kayıtlarını alıp şikayetçi olabilirsin aslında. Sevmek için bile olsa izinsiz dokunamaz. Kirli pis elleriyle sevmesin zaten.
Gerçekten polisin ciddiye alıp hukukî süreci başlatacağını düşünüyor musun? Olması gerekeni sormuyorum bak ama. Gerçekten polis bu olaya gelip ciddiyetle işlem yapar mı yoksa yarım ağız aman teyze çocuğu sevmiş işte uzatmayın diye arayı bulmaya mı çalışır gelirse o da.

Gerçekten polisin ciddiye alıp hukukî süreci başlatacağını düşünüyor musun? Olması gerekeni sormuyorum bak ama. Gerçekten polis bu olaya gelip ciddiyetle işlem yapar mı yoksa yarım ağız aman teyze çocuğu sevmiş işte uzatmayın diye arayı bulmaya mı çalışır gelirse o da.
Bende düşünmüyorum bişey yapacaklarını

Bende düşünmüyorum bişey yapacaklarını
Ben yapamam bu yaptığınızı bağırır eve gelince de keşke şöyle etseydim böyle etseydim diye günlerce kendimi yerdim. İnsanlar umarsızca başıma bir şey gelmez diye istediği gibi davranıyor.

Herkes 4-4 lük ben berbat bir anneyim çünki 💁
Enteresan geldi bazı yorumlar.
Alışverişi çocukla yapıyorsanız her an ona bakıyor olamazsınız.
Annelik üzerinden öyle yaparım, böyle yaparım demeyi de anlamsız buluyorum zaten.
Manyağın birine denk gelmişsiniz. Bende sizinle benzer tepkiyi verebilirdim.
Bundan sonra kendi içinizde daha dikkatli olursunuz zaten.
Geçmiş olsun.

Enteresan geldi bazı yorumlar.
Alışverişi çocukla yapıyorsanız her an ona bakıyor olamazsınız.
Annelik üzerinden öyle yaparım, böyle yaparım demeyi de anlamsız buluyorum zaten.
Manyağın birine denk gelmişsiniz. Bende sizinle benzer tepkiyi verebilirdim.
Bundan sonra kendi içinizde daha dikkatli olursunuz zaten.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim eminim çoğu anne bile değil ☺️

Back