• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıların çocuğumu hırpalaması

Ya herşeyi geçtim ben onun sapık veya katil olmadığını nerden bilebilirim herkesdwb herşey bekliyorum
Elinize sağlık çok güzel çakmışsınız tokatı herkes burada ahlak abidesi olmus cocugun gözünün önünde vurulmaz diye cocuga vurulur mu peki? Hakedenin hakkını vericeksiniz. Ne münasebet sevicekmiş sevmesin kardeşim.

Ayrıca herkes anlık olarak dalabilir cocugun dişinda birşeye çok normal tabiki anne dikkatlidir lütfen biraz kendinizi koyun kadının yerine sizin cocugunuza yapilsa ne yaparsınız?

Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Bebegınıze arkanızı döndüğünüz için kendinizi de tokatlayın bence.
Akıl tutulması yasıyorsunuz gbı

Bu devirde çocuğu gözünüzün önünden ayırmayın. Alıp gitmeleri bir şey yapmaları her şey saniyelik. Robot değiliz hepimiz insanız ama mümkün olduğu kadar dikkat edin işte her şey olabilir diye hep aklınızda olsun. Ben çocuğa kötü örnek olmuşsun gözünün önünde niye yaptın diye konuşamıcam. Evet verdiğin tepki doğru değil ama ben olsam ben de böyle tepki verirdim. Herkes durması gereken yeri bilecek. Bundan sonra da çocuk severken izin alır terbiyesiz

Elinize sağlık çok güzel çakmışsınız tokatı herkes burada ahlak abidesi olmus cocugun gözünün önünde vurulmaz diye cocuga vurulur mu peki? Hakedenin hakkını vericeksiniz. Ne münasebet sevicekmiş sevmesin kardeşim.
Yani bende yanlış yaptığımı düşünüyorum benim öpmeye kıyamadım çocuğum yani

Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Oha ellerine sağlık

Ayrıca herkes anlık olarak dalabilir cocugun dişinda birşeye çok normal tabiki anne dikkatlidir lütfen biraz kendinizi koyun kadının yerine sizin cocugunuza yapilsa ne yaparsınız?
Adım kadar eminim herkeste olmuştur bir anlık dalginlikla neler oluyor ama işte herkes 4-4 Luk gibi davrandıgi için neyseki insanları takan bir tip değilim

Bu devirde çocuğu gözünüzün önünden ayırmayın. Alıp gitmeleri bir şey yapmaları her şey saniyelik. Robot değiliz hepimiz insanız ama mümkün olduğu kadar dikkat edin işte her şey olabilir diye hep aklınızda olsun. Ben çocuğa kötü örnek olmuşsun gözünün önünde niye yaptın diye konuşamıcam. Evet verdiğin tepki doğru değil ama ben olsam ben de böyle tepki verirdim. Herkes durması gereken yeri bilecek. Bundan sonra da çocuk severken izin alır terbiyesiz
İnan bir elim kizimdaydi bir elim mama da ve reflex gibi düşünün yani o an napacagino bilemiyo insan dondum kaldim

Adım kadar eminim herkeste olmuştur bir anlık dalginlikla neler oluyor ama işte herkes 4-4 Luk gibi davrandıgi için neyseki insanları takan bir tip değilim
İsmi cismi yok istediği gibi sallıyor herkes. Bir anne cocugunu gözünden sakınır hiç mi birşeye bakmayalım hep gözümüzü ayırmadan mı bakalım anlamadım yani

İsmi cismi yok istediği gibi sallıyor herkes. Bir anne cocugunu gözünden sakınır hiç mi birşeye bakmayalım hep gözümüzü ayırmadan mı bakalım anlamadım yani
Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bende kendimin iyi bir anne olduğuna inanıyorum hayatımı çocuğuma adamış biri olarak

Ne diyeceğimi bilemedim, bebişe üzüldüm.
Bu arada önemli bir bilgi, bebeğinize asla arkanızı dönmeyin, daima önünüzde dursun arabası.
Normalde bir saniye bile ayırmam ama koridor dar ve tam arkamda bile değil mama seçiyorum bir elim bebeğimin bacağında ve sürekli bakıyorum

Tabiki çocuğumuza istemedigimiz hickimse dokunamaz dahi. Uzaktan severken rahatsiz olduklarima bile arabanin konumunu degistiririm.
Başıma da geldi aslında. Bende aşırı sinirlendim. Ben sadece şiddetle çözüm aramanızı doğru bulmadım. Yanlışa yanlışla karşılık vermişsiniz benim yorumum.
O anki reflexle inanın insan ne yapacağını bilemiyor normalde şiddet yanlısı bir insan da değilim cocugumun yanında sesimi dahi yukseltmem

Ohhhh ellerinize sağlık vallahi içim soğudu.. burada yok yaşlı yok şiddet yok saygı yok şu yok bu diyenleri anlamıyorum gayet de hak edene hak ettiği şekilde karşılık vermişsiniz vallahi elleriniz dert görmesin. Muşmula sen yabancı birinin çocuğuna tokat atacaksın sonra da yaşına hürmet onun dönemi öyle sever ya da ben hanımlığımı bozmayayim olacak hadi oradan ..

Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bende kendimin iyi bir anne olduğuna inanıyorum hayatımı çocuğuma adamış biri olarak
Ay bırakın Allah askına hiç kimse sokağa çıkmıyor kimseyle muhabbet etmiyor herkes gözünü ayırmadan cocugunamı bakıyor tövbe yarabbim

Memlekette herkes cingene ruhlu masallah yorumlara bak akil tutulmasi. Cocugunu al uzaklastir cok istiyosan bagir cagir ama sak diye tanimadiginiz birine tokat eklestirmek icin baya kenar mahallede buyumus olmak lazim kusura bakmayin.
Benim çocuğuma tokat atanı vururum normalde az bile yapmışım

Back