Ya herşeyi geçtim ben onun sapık veya katil olmadığını nerden bilebilirim herkesdwb herşey bekliyorumKimse kimsenin bebeğini sevmesin ya. Hele ki ağlatarak. İyi yapmışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya herşeyi geçtim ben onun sapık veya katil olmadığını nerden bilebilirim herkesdwb herşey bekliyorumKimse kimsenin bebeğini sevmesin ya. Hele ki ağlatarak. İyi yapmışsınız
Elinize sağlık çok güzel çakmışsınız tokatı herkes burada ahlak abidesi olmus cocugun gözünün önünde vurulmaz diye cocuga vurulur mu peki? Hakedenin hakkını vericeksiniz. Ne münasebet sevicekmiş sevmesin kardeşim.Ya herşeyi geçtim ben onun sapık veya katil olmadığını nerden bilebilirim herkesdwb herşey bekliyorum
Bebegınıze arkanızı döndüğünüz için kendinizi de tokatlayın bence.Bugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Yani bende yanlış yaptığımı düşünüyorum benim öpmeye kıyamadım çocuğum yaniElinize sağlık çok güzel çakmışsınız tokatı herkes burada ahlak abidesi olmus cocugun gözünün önünde vurulmaz diye cocuga vurulur mu peki? Hakedenin hakkını vericeksiniz. Ne münasebet sevicekmiş sevmesin kardeşim.
Oha ellerine sağlıkBugün alışveriş yaparken arkamı döndüm 10 aylık bebeğimin aglamasiyla baktım kadının biri seveceğim ayağına çocuğuma tokat atmış bende o sinirle kalktım kadına tokat attım kadın dediğim yaşlı yani 50 lerinse var napiyosun diyo bağırıyor bende sen utanmuyomusun 10 aylık bebeğe vurmaya dedim sevmek için diyor sen kimsin benim çocuğuma vurarak seviyorsun diye kavga çıktı ellemeyin abi tanımadığınız çocukları sevmekten vazgeçin cildiricam ya sinirdeb uyuyamıyorum
Adım kadar eminim herkeste olmuştur bir anlık dalginlikla neler oluyor ama işte herkes 4-4 Luk gibi davrandıgi için neyseki insanları takan bir tip değilimAyrıca herkes anlık olarak dalabilir cocugun dişinda birşeye çok normal tabiki anne dikkatlidir lütfen biraz kendinizi koyun kadının yerine sizin cocugunuza yapilsa ne yaparsınız?
İnan bir elim kizimdaydi bir elim mama da ve reflex gibi düşünün yani o an napacagino bilemiyo insan dondum kaldimBu devirde çocuğu gözünüzün önünden ayırmayın. Alıp gitmeleri bir şey yapmaları her şey saniyelik. Robot değiliz hepimiz insanız ama mümkün olduğu kadar dikkat edin işte her şey olabilir diye hep aklınızda olsun. Ben çocuğa kötü örnek olmuşsun gözünün önünde niye yaptın diye konuşamıcam. Evet verdiğin tepki doğru değil ama ben olsam ben de böyle tepki verirdim. Herkes durması gereken yeri bilecek. Bundan sonra da çocuk severken izin alır terbiyesiz
İsmi cismi yok istediği gibi sallıyor herkes. Bir anne cocugunu gözünden sakınır hiç mi birşeye bakmayalım hep gözümüzü ayırmadan mı bakalım anlamadım yaniAdım kadar eminim herkeste olmuştur bir anlık dalginlikla neler oluyor ama işte herkes 4-4 Luk gibi davrandıgi için neyseki insanları takan bir tip değilim
Çok şaşırtıcı degilmi normalde ben arkadaşımın bebeğini sevmek için bile izin alıyorumÇok iyi yapmışsın. Bundan sonra başkasının bebeğini sevmek için izin almayı öğrenir belki
Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bende kendimin iyi bir anne olduğuna inanıyorum hayatımı çocuğuma adamış biri olarakİsmi cismi yok istediği gibi sallıyor herkes. Bir anne cocugunu gözünden sakınır hiç mi birşeye bakmayalım hep gözümüzü ayırmadan mı bakalım anlamadım yani
Normalde bir saniye bile ayırmam ama koridor dar ve tam arkamda bile değil mama seçiyorum bir elim bebeğimin bacağında ve sürekli bakıyorumNe diyeceğimi bilemedim, bebişe üzüldüm.
Bu arada önemli bir bilgi, bebeğinize asla arkanızı dönmeyin, daima önünüzde dursun arabası.
O anki reflexle inanın insan ne yapacağını bilemiyor normalde şiddet yanlısı bir insan da değilim cocugumun yanında sesimi dahi yukseltmemTabiki çocuğumuza istemedigimiz hickimse dokunamaz dahi. Uzaktan severken rahatsiz olduklarima bile arabanin konumunu degistiririm.
Başıma da geldi aslında. Bende aşırı sinirlendim. Ben sadece şiddetle çözüm aramanızı doğru bulmadım. Yanlışa yanlışla karşılık vermişsiniz benim yorumum.
Ay bırakın Allah askına hiç kimse sokağa çıkmıyor kimseyle muhabbet etmiyor herkes gözünü ayırmadan cocugunamı bakıyor tövbe yarabbimBizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bende kendimin iyi bir anne olduğuna inanıyorum hayatımı çocuğuma adamış biri olarak
Sanki dışarıdaki kedi veya köpek mi çocuğumuz çok sinir oldum valla ya elleyemezler ki izin alsa bile ellemeyin derdim benÇok şaşırtıcı degilmi normalde ben arkadaşımın bebeğini sevmek için bile izin alıyorum
Benim çocuğuma tokat atanı vururum normalde az bile yapmışımMemlekette herkes cingene ruhlu masallah yorumlara bak akil tutulmasi. Cocugunu al uzaklastir cok istiyosan bagir cagir ama sak diye tanimadiginiz birine tokat eklestirmek icin baya kenar mahallede buyumus olmak lazim kusura bakmayin.