Yabancıların çocuğumu hırpalaması

Yorumlar karışmış. Bence de vurulmamalıydı kadına aynı seyi yapmak seviyesine inmek doğru değil ama o anın cinnetiyle olabilir ya. Çok da kendime güvenemem.

Yani sapık düşünceleri olmadığını nerden bilicem bulaşıcı hastalıklar var uyuzda bunlardan bitanesi ki dediğim gibi kimse çocuğuma dokunamaz kimse kimsenin çocuğuna dokunamaz kim ne dilden anlıyorsa o dilden anlatirim

Yorumlar karışmış. Bence de vurulmamalıydı kadına aynı seyi yapmak seviyesine inmek doğru değil ama o anın cinnetiyle olabilir ya. Çok da kendime güvenemem.
Yaşamadan bilemiyorsun bende hiç aklıma gelmezdi ama vurdum su an düşünüyorum az bile yapmışım annem olsa affetmem

Yabancıların temas etmesini bende çok gereksiz buluyorum da tokat attıgından nasıl emin oldunuz onu anlamadım ?

Arkadaşlar olayı konudan saptırıyorsunuz. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. Burada yazılı iki satır üzerinden yaftalama yapmaya gerek yok
Herkes en iyi şekilde çocuğunu elinden geldiği kadar yetiştirip büyütmeye korumaya çalışıyor.
Kişisel alana herkes saygı duymayı öğrenmeli bu kadar basit.
Üyenin karşı tepkisi aşırı, o da temas etmiş doğru değil ama kadın durduk yere yapmıyor bunu. Bu davranış da yanlış.
Yok ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım falan filan çok gereksiz, olay onun başına gelmiş öyle gelişmiş. Siz yaşadığınız zaman doğrusunu yaparsınız.
Doğru şekilde yönlendirmek için değil linç etmek hırs çıkarmak için yazıyor gibisiniz ne gerek var?
Düzgün şekilde arkadaşım senin de vurman yanlış olmuş şöyle çözebilirdin demek yerine, ohooo bir ateş kurup kadını yakmadığınız kaldı, sıfatlar yakıştırmalar falan manasız manasız

Ben de sinirlenirim yakasından tutar şikayetçi olur bırakmam. Herkesin evladı hassas noktası o an kimse ponçik kalırım ben diyemez

Ya iyi yapmışsınız ya da kötü yapmışsınız diyemeyeceğim ama anlamadığım çocuğuma vurmuş diyorsunuz ya nereden anladınız vurduğunu arkanızda duruyormuş ya çocuk ondan soruyorum. Belki sevmeye çalışırken ağladı siz de vurdu sandınız.Yani vurduğundan eminseniz yaptığınız yanlış diyemeyiz sonuçta konu evlat olunca bir annenin gözü hiçbir şey görmez. Öyle bir anda sanırım ben de sakin kalmazdım yani ellerine sağlık çocuğuma iyi ki vurdun demez kimse. Tabii vurmadıysa bile yine de kimsenin çocuğu izinsiz sevilmez bu da apayrı bir konu.

Az önce de yazdim çocuğum ağladı zaten uzağında değilim kafamı çevirdim tokat atmaya devam ediyordu o an zaten vurdum bende

Az önce de yazdim çocuğum ağladı zaten uzağında değilim kafamı çevirdim tokat atmaya devam ediyordu o an zaten vurdum bende
O zaman o kadın normal değil deli mi ne elalemin çocuğuna millet gülümsemeye korkuyor bu gidip vuruyor el kadar bebeye

O zaman o kadın normal değil deli mi ne elalemin çocuğuna millet gülümsemeye korkuyor bu gidip vuruyor el kadar bebeye
O kadar şaşırdım ki hatta acaba deli mi diye bende düşündüm ama yanında oğlu da vardı anne napiyosun ya dedi çocuk dönüp bana napiyosun bile demedi gördüğü halde

Yani yorumlara da şaşırdım. arkanızı neden döndünüz diye sorulmuş hep ama arkadaşlar çocuğu zaten yanındaymış kadının daha ne olsun. Şahsen aklıma bile gelmez arkamı dönünce biri gelip bebeğimi tokatlayacak diye.

Benim gelir. Türkiyede yaşıyorsam her şey gelir. Çocuğumu tokatlayacakları gelir. Kaçıracakları gelir. Kesici aletle zarar verecekleri gelir. Bu ülkede dümdüz evine giden yürüryen insanı döner bıçağıyla katlediyolar. Neyine güveneyim? Tabii ki de arkasını neden döndüğünü soracağız. Durumu bilmesek nasıl yorum yapacağız? Mama alıyormuş zaten. Anlık bir şeydir vs ama güvenli değil maalesef ki.

Valla sinirden gülüyorum zaten korkuyorum biri alır gider diye bı yandan çocuğum ayagini tutmusum ki tam arkamda bile değil emniyet kemeride takılı üstelik bende yaşamasaydım böyle bişey benimde aklıma gelmezdi inanin

Benim aklıma hep işte birinin gelip yaralayacagi falan gəlirdi çok gördük anne kucağındaki bebeğe bile saldiranlari haklısıniz yani donmemeliydim emniyet kemeri takılı ona da güvendim açıkçası o an birinin gelip 10 aylık bir bebeğe vuracağı gelmedi aklıma çocukluğumun geçtiği semt sonuçta en ufak kötü olay görmedim ben bu mahallede çok şaşırdım ve üzüldüm ama bu konuda çok ciddiyim şiddet yanlısı değilim ama insanların artık anladığı dilden konuştum söz konusu evlat olunca

Ben sizi yargılamıyorum. Ben şuan anne değilim ama olma sürecindeyim. Belki de ben de aynı şeyi yapacaktım bilemem. Daha dün yürüyüş yaparken yanımdan bir suçlu ani bir hızla koştu kendimi yana doğru çekmesem üstüme düşecekti. O an bile tek düşündüğüm karnımdaki evladım stres oldu mu düşüncesiydi. Arkasından polislere söyledik nereye koştuğunu. Bahsettiğim yer de benim çocukluğumun geçtiği semt üstelik ama insanlar asla ama asla güvenmiyorum o yüzden her zaman temkinli olmak gerek tabii ki.

Ben ne dokunucam senin cocuguna be. Senin gibiler cocugumdan uzak olsun diye basip gittim diyorum iste. Cok sukur kimsenin baskasinin cocuguna izinsiz dokunmadigi bir yerde yasiyorum. Sen de hak ettigin yerde. Vurun birbirinizi diyorum iste hak ediyorsunuz.

Ayrica turkiye’deyken degil bir dakika bir saniye arkami donmem cocuguma. Bu da sana ders olsun.

Onu dün anlamış bulundum Allah korusumus sizi de bundan sonra daha dikkatli olucagim

Desene Türkiye birşey kaybetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…