Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım Rus, Ukrayna değil ama kültür olarak o kültürü almış bir milletten yaklaşmışsın vallaha yani. Eski Sovyetlerden Birliğinden ayrılmış bir ülkeden. Ama çoğunda Rus tesiri olduğunu kendiside söyler herzaman.Bence kesinlikle suriyeli degil , buyuk ihtimalle rus , ukrayna vs gibi bir ülkeden ayse , tamamen onlarin yapacagi isler bunlar
Erkek bebek olduğu için güven duygusu yeniden eskisi gibi olur mu diye soruyorsa onu bilemem.Ben sadece burada yazılanları okuyacağım ona onunda sorularını yazacağım.şimdi erkek bebek oldu. Hiç mi değişiklik olmaz diyor? O olayı yurt dışında affetmişti. Şimdi tek sorun kenarında ki paranın bulunması. Bir de hayatına biri girmiş midir? Diyor bazen 3 ay gelmiyor.Bir kart bırakmış oradan para çekiyorum her ay diyor. Sadece her gün çocuklarıyla görüntülü konuşuyormuş. Normalde çok sosyal bir adammış böyle bir ihtimal var mıdır diyor.
Azerbaycanlı mı yoksa?Arkadaşım Rus, Ukrayna değil ama kültür olarak o kültürü almış bir milletten yaklaşmışsın vallaha yani. Eski Sovyetlerden Birliğinden ayrılmış bir ülkeden. Ama çoğunda Rus tesiri olduğunu kendiside söyler herzaman.
Ben Bulgar diye düşündüm ...Ruslarda genelde baba figürü bu denli baskın ve dalavereci değil.Bence kesinlikle suriyeli degil , buyuk ihtimalle rus , ukrayna vs gibi bir ülkeden ayse , tamamen onlarin yapacagi isler bunlar
Yok değil, Kendisi Özbek. Dedim yeter yazalım. İnsanlara tek tek arkası yarın gibi mi yazacağız.Azerbaycanlı mı yoksa?
O ülke sovyetler birliğindeydi.
Azerileri severim ben ya..
Üzüldüm şimdi..
Yok değil, Kendisi Özbek. Dedim yeter yazalım. İnsanlara tek tek arkası yarın gibi mi yazacağız.Ben Bulgar diye düşündüm ...Ruslarda genelde baba figürü bu denli baskın ve dalavereci değil.
kenarda para bırıktırmek ayrı esten gızlı para bırıktırmek ayrı :)Bence konu boyu kadının yaptığı tek doğru şey eşinden gizli para biriktirmek olmuş.
Keşke her kadın kocasının harika ,iyi olmasina, verdiği sözlere kör gözle inanmasa da olası boşanma , kavga, aldatma durumunda guvenebilecegi iyi bir para biriktirse kenarda. Bu işlerin ne zaman bozulacağı hiç belli olmaz çünkü
Ozbeklerde vs guclu aile faktoruBen Bulgar diye düşündüm ...Ruslarda genelde baba figürü bu denli baskın ve dalavereci değil.
Evet ailesine çok düşkün her yönden bir bütün olarak görüyor. Kendi ailesi ve kocasını bir bütün olarak görüyor. Kocasının tepkilerine anlam veremiyor aksine biz kocaman bir aileyiz diyor.Ozbeklerde vs guclu aile faktoru
Cok iyi taniyorum onlari , milanin bakicisi ozbekti iki sene evimde yatti
Cok yanlis bir bakis acisi iste buEvet ailesine çok düşkün her yönden bir bütün olarak görüyor. Kendi ailesi ve kocasını bir bütün olarak görüyor. Kocasının tepkilerine anlam veremiyor aksine biz kocaman bir aileyiz diyor.
İyi yapmışsınız yoksa burada asıl konuyu es geçip ülke bulmaca oyununa dalmistik. Konuya dönecek olursam adam artık kadına güvenmiyor .İlk olay olmasa arkadaşınız banka hesabı ortaya çıktığında" zor günler için biriktirdim" der eşini bir şekilde bunun böyle olduğuna ikna ederdi.Ama ilk olay yenilir yutulur ,hazmedilir bir durum değil ...adam da ilkini hazmedememisken uzantıları ile başa çıkamamış. Bence adam hayatına yüksek ihtimal başkasını almış ve son çocuk kafasında bitirdiği evliliği onarmaya yetmeyecekYok değil, Kendisi Özbek. Dedim yeter yazalım. İnsanlara tek tek arkası yarın gibi mi yazacağız.
Benim düşünceme göre Türk erkekleri gizli saklı iş yapan kadından nefret ediyor net. Yok eşinden para saklamış, yok babasının merkezde evi varmış eşine söylemeden tutmak istemiş falan filan... insanda güven mi kalır. Adamın da bir hatasını okumadım ki kadın kendini güvence altına almaya çalışmakta haklı diyeyim. Tek anladığım Ayşe’nin gereksiz dalavere yapan bir kadın olduğuYok ben karışmıyorum. Bugün sizlerin yazdıklarını ben okuyacağım ona.Tüm gün beraber olacağız. Onun anlattıklarını istediği şekilde düzenleyip yazdım. İlk yalanı da biliyorum fakat izin verirse anlatacağım burada çünkü karmaşık ve yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu. Hem genel olarak hukuken bişeyler öğrenmek için. Hemde boşanmak İstemediği için eşini kazanabilir mi birdaha buraya fikir alışverişi yapmak için yazdık. Teşekkürler
Ne olursa olsun kadınla beraber olmuş, sevişmiş doğuma gelmesi gerekmezmiydi? Aldır çocuğu demek kötü değil mi sizce?Benim düşünceme göre Türk erkekleri gizli saklı iş yapan kadından nefret ediyor net. Yok eşinden para saklamış, yok babasının merkezde evi varmış eşine söylemeden tutmak istemiş falan filan... insanda güven mi kalır. Adamın da bir hatasını okumadım ki kadın kendini güvence altına almaya çalışmakta haklı diyeyim. Tek anladığım Ayşe’nin gereksiz dalavere yapan bir kadın olduğu
Evet ailesine çok düşkün her yönden bir bütün olarak görüyor. Kendi ailesi ve kocasını bir bütün olarak görüyor. Kocasının tepkilerine anlam veremiyor aksine biz kocaman bir aileyiz diyor.