the newsroom öneririmselam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
valal tarzlarımız pek uymuyor ama tudors, game of thrones, prsıon break, da vıncıs demonds tavsıye ederım.selam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
valal tarzlarımız pek uymuyor ama tudors, game of thrones, prsıon break, da vıncıs demonds tavsıye ederım.
Nacizane sana outlander tavsiye etsem.sanki sevecekmissin gibi geldi.Yenilerden öneri vereyim ben birkaç tane. Yakalamanız da kolay olur hem, daha 1. sezonlarındalar.
The Crown (The Tudors önerisi verenler olmuş o biraz eski bunu da sevebilirsiniz 2. Elizabeth'in gençlik yıllarını anlatıyor entrikalar entrikalar.)
The Handmaid's Tale
Big Little Lies (Bunu izlemişsiniz gerçi gözümden kaçmış :) )
Vikings duyunca gozlerim doluyor ragnar diye : ))G.o.t
Doctor who
Shameless
Wikings
Strain
Lucifer
West World
Animasyon olarak Rick and Morty hepsini izliyorum tavsiye ederim Yeni sezonlarını dört gözle bekliyorum
Black mirror
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?