Yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz?

How I Met Your Mother,Two And A Half Men ve The Big Bang Theory :31: :31: :31: komedi dizilerinde favorimdir.

.

Komedi dizilerinde bu aralar bende bu 3 lüye bayılıyorum,hatta The Big Bang Theory i benden başka takip eden yoktur diyordum,siz varmışsınız birde:9::9::9::9:

Benim yıllardır izlemekten bıkmadığım tek dizi FRİENDS dir.Üçüncü kez ilk sezondan başladım izlemeye,hala gülüyorum izlerken.:ssz::ssz::ssz:

NCIS ve HOUSE da favorilerimdendir.

Bu arada konu sahibi, izlediğin dizilerin listesinde Lost'u görmedim?
eski ve bitirdin diye mi yazmadın?

eğer izlemediysen, Lost bambaşkadır, efsane direk. Soluksuz izlersin

Komedi dizilerinde bu aralar bende bu 3 lüye bayılıyorum,hatta The Big Bang Theory i benden başka takip eden yoktur diyordum,siz varmışsınız birde:9::9::9::9:

Benim yıllardır izlemekten bıkmadığım tek dizi FRİENDS dir.Üçüncü kez ilk sezondan başladım izlemeye,hala gülüyorum izlerken.:ssz::ssz::ssz:

NCIS ve HOUSE da favorilerimdendir.

the big bang teory i çok severim başlığım bile var burda:1::1:

Supernatural
The Walking Dead
666 Park Avenue

Bu arada konu sahibi, izlediğin dizilerin listesinde Lost'u görmedim?
eski ve bitirdin diye mi yazmadın?

eğer izlemediysen, Lost bambaşkadır, efsane direk. Soluksuz izlersin

Lost'un ilk sezonunu izledim ama işin içine bilim kurgu girince bıraktım diyeyim.
Aslında fazla popüler olan şeylere karşı bir antipatim var niyeyse, bu eşyadan mekana kadar öyledir.
O yüzden kafamda direk eksiyle başlayınca diziye çok sarmadı, hele de finalini ister istemez öğrendim.
Dolayısıyla he neves ne de heyacan oluşamadı Lost'a karşı bende:(
Belki birkaç yıl sonra efsanesi söndüğünde yeniden başlarım.

Sıkı bir yabancı dizi izleyicisi olarak kesinlikle breaking bad derim.çoooooook güzel.sürükleyici,heyecanlı.....mutlaka başla,pişman oılmazsın..

Six Feet Under'ı denemelisin. Çok kaliteli, çok güzel bir dram.
Tokat gibi çarpar adamı.
Hem Michael C. Hall'ü bir de bu dizide izlemelisin.
Dexter'dan çok farklı bir karakter. Oyunculuğuna hayran kalırsın.

Breaking Bad'e yeni başladım. Şahane.

Son düzenleme:
Six Feet Under'ı denemelisin. Çok kaliteli, çok güzel bir dram.
Tokat gibi çarpar adamı.
Hem Michael C. Hall'ü bir de bu dizide izlemelisin.
Dexter'dan çok farklı bir karakter. Oyunculuğuna hayran kalırsın.

Breaking Bad'e yeni başladım. Şahane.

suanda dizi ariyordum bu ikisini deneyecegim..

The Wire izleyen oldu mu aranızda? 9.5'lik imdb puanına baktıkça izlememeyi kendime yakıştıramıyorum bu kadar dizi izleyen biri olarak, ama 5 sezon sıfırdan diziye başlamakta zor geliyor..
Tavsiye eder misiniz? gerçekten efsane mi?

Friends... Dünya'nın en çok izlenmiş dizisidir. 94 yapımı biraz eski ama 10 sezonuda soluksuz izleyeceğinden eminim :))

Muhtemelen 2013'ün en popüler dizisi olacak ve Golden Globe'ta Homeland'in iki senedir değişmez tahtını kıracak dizi önerisi yapıyorum :
House Of Cards.. imdb puanı : 9.0 , oyuncu kadrosu aşmış. başrol de Kevin Spacey var, zaten bu bile yeter.. Şiddetle tavsiye ediyorum, ilk 13 bölüm yayında.

http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=sr_1

Back