- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Benim bahsettigim dizi kore dizisi diil :)ben de bu kore dizilerini nasıl izliyorlar diye soracaktım hangi dilde onlar
Benim bahsettigim dizi kore dizisi diil :)
Amerikan yapimi emmy galibi
Ben kore dizisi hic sevmem
Ay yok inan hicbi fikrim yok ama esime bi soruyum o cok meraklidir boyle seylere :)O diziyi biliyorum da Kore'yi dw bilirsin belki diye sordum
Bide aktif torent sitesi bilen varsa süper olur. Benim bildiklerim pofladı
Stranger Things, Breaking Bad, Houseselam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
evet gerçekten başarılı bir dizi 1. sezondan sonra gitmiyor bende. pek bilim kurgu bende ilerlemiyorGizemli sürükleyici olarak Fringe öneririm.
person of interest :) dizi bitti zaten baştan sona tüm sezonları izle muhtemelen 10 günde filan bitirirsin bırakılmıyor çünkü :) sherlock un diziside efsanedir :)selam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?