- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Nacizane sana outlander tavsiye etsem.sanki sevecekmissin gibi geldi.
The crownuda ben kaptım senden
Ben de hemen Outlander'a bakıyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nacizane sana outlander tavsiye etsem.sanki sevecekmissin gibi geldi.
The crownuda ben kaptım senden
Benim deee++++
Tudors hayatımın dizisiydi
Vikings duyunca gozlerim doluyor ragnar diye : ))
Icim acimisti resmen.2 gun once yolda posterini asmislar bakistik olece : ))Ragnarı harcadılar matmazel
Ahh ahh sex and the cityÇoğu tarzınız dışı olacak biraz ama, favorilerimi şuraya dizeyim, belki başka türlere de bakasınız gelir
Doctor Who
Sex and the city
Pushing daisies
Dexter
Dead like me
Sherlock
Grey's Anatomy
House M.D
Scrubs
Handmaids tale'e niyetlrndimYenilerden öneri vereyim ben birkaç tane. Yakalamanız da kolay olur hem, daha 1. sezonlarındalar.
The Crown (The Tudors önerisi verenler olmuş o biraz eski bunu da sevebilirsiniz 2. Elizabeth'in gençlik yıllarını anlatıyor entrikalar entrikalar.)
The Handmaid's Tale
Big Little Lies (Bunu izlemişsiniz gerçi gözümden kaçmış :) )
Çoğu tarzınız dışı olacak biraz ama, favorilerimi şuraya dizeyim, belki başka türlere de bakasınız gelir
Doctor Who
Sex and the city
Pushing daisies
Dexter
Dead like me
Sherlock
Grey's Anatomy
House M.D
Scrubs
Handmaids tale'e niyetlrndim
Esim sinirlerin bozulur izleme dedi
Sinirlenmeden izlenebiliyor mu?
game of thrones, dexter, walking dead, bing bang theory, tudor, vikingler, six feet under, teen wolf aklıma gelenler tarzımız farklı sanırım ama denemeni tavsiye ederimselam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
Ahh ahh sex and the city
Her bolumunu milyon kere izlemisimdir
Keske hayat boyi devam etseydi
Dexter ve Scrubs
ayrıca Ghost Whısperer ve farklı gelebilir ama Nıp Tuck.
Yenilerden öneri vereyim ben birkaç tane. Yakalamanız da kolay olur hem, daha 1. sezonlarındalar.
The Crown (The Tudors önerisi verenler olmuş o biraz eski bunu da sevebilirsiniz 2. Elizabeth'in gençlik yıllarını anlatıyor entrikalar entrikalar.)
The Handmaid's Tale
Big Little Lies (Bunu izlemişsiniz gerçi gözümden kaçmış :) )