- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Merhababen de bu kore dizilerini nasıl izliyorlar diye soracaktım hangi dilde onlar
Ay sayfalar çok uzun geldi hepsine bakamadım da vallahi benim de en bayıldığım dizileri izliyomuşsun ben de bu tip diziler gibi hiç bulamıyorum yerini dolduramıyorum yani, shameless, game of thrones vs izliyorum ama bu tarz gizemli dizileri daha çok severim ve en mükemmel dizilerin örneğini verip öneri istemişsin :)))) bulduysan bana da söyler misin diye yazdım bunu da bulduğumdan değilselam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
selam kızlar. yabancı dizi seyretmeyi çok severim ve artık disime göre dizi bulamıyorum ilk bölümlerde sıkılıyorum. bana yabancı dizi önerecek arkadaşlardan tavsiyeler alabilir miyim? ( izlediğim diziler: big little liars, how to get away murder, pretty little liars, The sinner bu tarzlarda seviyorum gizemli surukleyici :)
Fringe de var coooook severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?