- 14 Kasım 2018
- 12
- 6
- 32
- Konu Sahibi aybukezclk
son araştırmalarda ülkece yabancı dil oranında cok düşükmüşüz acaba klüpte nasılız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlardan biliyorum almanyada yasiyor =)wuuuu maşallahh :) nerde yasıyosunuz
Arapça öğrenme konusunda yol arkadaşı olsak birbirimizeanket kapanmış sanırım)))
ben ingilizce (okuldan), rusça (ailede rusgelinimiz var ben de meraklı olunca dile), azcık da almanca (babam eski almanya gurbetçisi, okuldan da az kaptım bana az da o öğretmişti)... biliyorum. Hedefim bir arapça öğrenmek inşallah
Arapça öğrenme konusunda yol arkadaşı olsak birbirimize
ben durusul lugatil arabiye kitabindan calisiyorum. simdi ikinci kitaptayim..sen calisiyor musun? bir kaynagin var mi?Çok isterim)
ben durusul lugatil arabiye kitabindan calisiyorum. simdi ikinci kitaptayim..sen calisiyor musun? bir kaynagin var mi?
Ben de dili öğrenmeye çalışıyorum, okumayı değil. Şimdi fiillere ancak gelebildim,2.kitapta. Çok zor bir dil ama benim şu dünyadaki muradım desem yeri,bu dili öğrenmek.Yok ben yeni başlıyorum diyebilirim.
Ama sadece okumayı değil yani ben bidiğin dili öğrenmek niyetindeyim.
Ben de dili öğrenmeye çalışıyorum, okumayı değil. Şimdi fiillere ancak gelebildim,2.kitapta. Çok zor bir dil ama benim şu dünyadaki muradım desem yeri,bu dili öğrenmek.
Seviyorum, özellikle yazmak çok büyük bir sağaltım. Düz yazı yazmak gibi değil de sanat yapmak gibi geliyor bana.neden bu kadar isteklisin bu dilde?
Seviyorum, özellikle yazmak çok büyük bir sağaltım. Düz yazı yazmak gibi değil de sanat yapmak gibi geliyor bana.
İngilizce için internet derya iphone ya da ipad var mı? Bir sürü free apps var.konu eski ama küçük kızım sayesinde istiyorum artık hiç aklımda yokken. ingilizceye çok meraklı ve anne olarak yetemiyorum öğretemiyorum. ingilizce kartları aldık nesneleri öğreniyoruz şimdilik. kendi açımdan nasıl öğrenebilirim ömür zayi oluyor okyanusun içinde
ipone var. inşallahh. çocuk sürekli anne bunun ingilizcesi nedir diye sordukça yanıtsız kalıyorum.ilkokul lise aklımda kalanlarla anlatmaya çalışıyorum.inşallah dedğiniz gibi olur hayat öğrenmeden geçiyor yoksaİngilizce için internet derya iphone ya da ipad var mı? Bir sürü free apps var.
Ayrıca kafanıza takılan bişey olursa, Englishforums, ya da wordreference gibi sitelerde sorunuzu sorabilirsiniz.
Düzenli yaparsanız 1 sene de iyi bir seviyeye gelirsiniz.
Ispanyolca ve Portekizce bildikten sonra, Fransızca - italyanca kolay öğrenirsin. Ben de Ingilizce Ispanyolca, Almanca biliyorum da, ispanyolcayı aktif kullanamadığım için unutmaya yakınımBen türkçe, almanca, ingilizce, portekizce, ispanyolca konuşuyorum. Şuanda italyanca öğreniyorum (nişanlım italyan)
Ispanyolca ve Portekizce bildikten sonra, Fransızca - italyanca kolay öğrenirsin. Ben de Ingilizce Ispanyolca, Almanca biliyorum da, ispanyolcayı aktif kullanamadığım için unutmaya yakınım