• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı damat - kız isteme töreni karmaşası

benim eşim amerikan inan çok iyi anlıyorum.babam asla karışmaz etmez ama eşim için tutturmuştu gelip istesinler diye, görmediğim adama buyur al kızı git mi diycem diyordu :KK49: eşim geldi gelmişken de benim vizem çıkana kadar bekleyip beraberce döneriz dedik.geldi benim turist, baklavalar kebaplar ay türkiye çok ucuzmuşlar falan öyle tanıştılar.sonra sustu babam eşimle beraberce geldik ülkeye burda da nikahlandık.türkiyede bir nişan yapmıştık oynamalı halaylı kasap havalı.kız isteme olmadı tabi neyce istiycek zaten :halay: ailece cümbür cemaat toplandık bir akşam oturması gibi tanıştılar eşimle.gecenin çoğunluğu çocuğun ağzına kısır börek tıkmakla geçti gerçi :halay:

tatlım merhaba. ben 1.5 sene önce evlendim ve benim eşim de yabancı. bizde de şöyle bi durum oldu eşimin annesi uçakla 20 saat uzaktan gelmesi gerekecekti ve davamlı zırt pırt gelemeyeceği için tanışma isteme söz nişan hepsi aynı gün olsun bitsin dedik. benimki de buna karşı çıktı. hepsi aynı gün mü olurmuş diye çok diretti. mecburen babasını 1 gün önceden getirttik tanışma yemeği yendi. ertesi gün annesi geldi hepsi bir arada oldu bitti.

Demek ki tek sorun cikartan benim ailem degilmis rahatladim acikcasi :)

olayi klasik kiz isteme olayina cevirmeden birbirlerini tanimalarina yonelik birkac gunluk bir zaman gecirme ayarlayabilirsin. Yani ailem seni biraz daha yakindan tanimak istiyor dersen itiraz etmez sanirim.

Itiraz etmiyor Turkiye'yi cok seviyor zaten gitmek icin bahane olur sevgilime. Ama cok uzak oldugumuz icin maddi manevi zor olacak gidip gelmek

benim eşim amerikan inan çok iyi anlıyorum.babam asla karışmaz etmez ama eşim için tutturmuştu gelip istesinler diye, görmediğim adama buyur al kızı git mi diycem diyordu :KK49: eşim geldi gelmişken de benim vizem çıkana kadar bekleyip beraberce döneriz dedik.geldi benim turist, baklavalar kebaplar ay türkiye çok ucuzmuşlar falan öyle tanıştılar.sonra sustu babam eşimle beraberce geldik ülkeye burda da nikahlandık.türkiyede bir nişan yapmıştık oynamalı halaylı kasap havalı.kız isteme olmadı tabi neyce istiycek zaten :halay: ailece cümbür cemaat toplandık bir akşam oturması gibi tanıştılar eşimle.gecenin çoğunluğu çocuğun ağzına kısır börek tıkmakla geçti gerçi :halay:

Bizde oyle oynamali falan nisan olmaz ama babam toplu bir yemek gibi bir kutlama talep edecek gibi hissediyorum. Bakalim :))