• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı birisi geldi veeee?

Yabancı birisi yanınıza geldi vee

• Ankete Katılan
    83
İltifata göre değişir.. Gıcık olurum seviyemi düşürmemek için kibarca lafı koyar kışkışlarım :))

gülümserim iltifatlar için tşk ederim haklısınız hanımefendi eşim her anlamda mükemmel biridir ama davul dengi dengine demişler bakın dengi yanında ben yani mükemmel olan ,şimdi bizi yalnız bırakır mısınız derim ve gönderirim o gidincede sadece gülerim hiç kıskanmam ben kendime güvenirim. eşime de hep söylerim beni kimin ne düşündüğü söylediği değil eşimin tavrı ilgilendirir kıskandırır. birileri eşimi beğenebilir aşık da olabilir ama eşimin tavrı nedir ben onla ilgilenirim

şaşırıp kalırım doğal olarak ama mutlaka bir açıklama beklerim aşkımcımdan

sakin olmaya çalışır,'ne kadar güzel dimi ?ama bana ait' derim...

o an ne yaparim acaba???? sanirim kizarim kötükedihüsove "sen ne diyorsun be!!!!! cek git yoksa fena olur.:mymeka: Cok yakisiklidir esim" Derim galiba cünkü kiskancim ve kimse esime benim yanimda hele de bir kiz iltifat edemez hatta dokunamaz!!!!!...:dilcikar:

ruh halime bağlı heralde o an masada ne varsa bardak semaver
farketmez kafasına geçirirdim ikisininde :jeyyar::jeyyar::mymeka:Çok üzgünüm çoook

Sanırım o anki ruh halime bağlı.
Ama aşkımın bi suçu olmadığı için aşkıma sarılırım birde kahkaha atarım haheeyyt:dilcikar:
Sonrada uza uza diye bağırırdım
Sınırı da aşarsa dalarım walla saçını başına yolarım yazık olur:roflol:

deli mi neee cok fena terslerım o yabancıyı esımın de elınden tutar hemen ordan uzaklasırımmm

bana bak kenarın dilberin sen kim oluyosunda eşime iltifat ediyosun paçoz der sonrada Allah ne verdiyse dalardım heralde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

önünden ye canım bak bu zaten benim önümde derim ama çok sinirlenirim sonra sinirimi benimkinden çıkartırım bundan sonra traş olmayacaksın lacostlarının hepsinide yakarım sonraaa parfümü zaten unut ayrıca jölede neymiş canım bundan sonra kumaş pantolon ve deri ayakkabı başınıda önünden kaldırtmam yaniii :47:

yada şey derim ya dur aklıma cinlik geldi senin iltifat ettiğin bumu yaaa şaka falanmı bu hani kamera nerde ya da kızııım seni marstanmı göderdiler dünyada insana benzeyen bir yaratık var git onu bul falanmı dediler sana derim yada ne bileyim baktım iltifat var seni gidi şallagoz ( o da neyse şimdi uydurdum :1: ) seni varya seni aaaa git başımızdan ayol derim.

güzel cevap canım :34:

saolasın

yada şey derim ya dur aklıma cinlik geldi senin iltifat ettiğin bumu yaaa şaka falanmı bu hani kamera nerde ya da kızııım seni marstanmı göderdiler dünyada insana benzeyen bir yaratık var git onu bul falanmı dediler sana derim yada ne bileyim baktım iltifat var seni gidi şallagoz ( o da neyse şimdi uydurdum :1: ) seni varya seni aaaa git başımızdan ayol derim.

şimdiden kızdın :9::9:

pardon amacınız ne?
eğer çok beğendiyseniz sizin adınıza üzgünüm ondan sadece 1 tane var ve o da benim eşim :)
derim içinde patlasın

Back