• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı birisi geldi veeee?

Yabancı birisi yanınıza geldi vee

• Ankete Katılan
    83
kıskançlıgın yanından gecmemmil bir insanım nasıl olur bu yaaa:çok üzgünüm: ama en makbulu saçını başını yolmak olsa gerek.:mymeka:

o kişi uzaklaşana kadar bişi yapmam içim içimi yer deliririm çıldırırım kıskançlıktan... sonra da istemeden sevgilime surat yaparım hatta belki tartışırım bile... ama biliyorum sevgilimin bir suçu yok ama napalım işte kıskançlık başa bela...

çok zor bir durum her şey beklenir benden
belki önemsiz derim geçerimyasakkelime
belkide haddini bildiririm:mymeka:
bilmiyorum yani o anı yaşamadan ne desem yalandırsengözlerimebaksanab

Tanimadigi bir erkege iltifat edecek kadar cesaretli oldugu icin:mymeka: kutlarim, ama eger tanimiyorsa eger taniyorsa zaten olay biter:oklava:

Haniiimm hanimm,benim sevgülüm senin bildigin erkeklerden degil..ssrrree derdim :oklava: tatlicadiarzu

yav olabilir nolcek kiii iltifatına bağlı bi keree diyelim sevgilimle oturuyos biri yanaştı ayy keliniz ne güzel parlıyo öylee dedi diyelim sevgilime. ben rahatsız olmam yaniii evet ya parlar valla hele spotların altında ööle güzel parlıyoki inanamazsın derim iltifatına katılırım ve sevgilimle bi kere daha gurur duyarım:teytey::dance::sm_cool:
ama tabi çok seksiiniz beyfendü falan derseee o zaman iş değişirrrr yine sevgilimle gurur duyarım çünkü sevgilim zaten cevabını verir ama içten içe de hoşuna gider tabi iltifat duydu yaa onun için de başka bir ortamda sevgilimin egosunu yerden yere vurarak bu sorunu halledebiliceğime inanıyorum:Roflol:
ehe tamam biliyorum saçmalıyorum!=)

balayındayken bi disco gibi bır yere gıtmısdık hep alman kıslar ve erkek danscılar vardı erkek danscılar kısları kaldırım dans edıyorlar ordan bırısıde benden kucuk ama sureklı bızım masaya gelıp haydı oynayın falan esım hemen kaşları catdı gerılerek oturdu bı sonra karsı masadan turıst bır bayan bakıyon bızım masaya ama yası buyuk cıtır degıl yanı calısanlardan bırı pecete dagıtıyordu sonra o kadın tutup oda getırdı bıze bende kocama tabıı ıskence yaptım o geceyı zehır etmısıdm sen kadına guldunde geldı masaya soylede boylede aslında cok cocuksu ama ıste balayındayız nede olsa

sefgilimin o an vereceği tepkiye göre ya saçını başını yolardım yada kendimle ve sefgilimle gurur duyardım:emir_bebek:

eşimin yanında o an ben birşey yapmam .eşim yokken yakalarım o zaman başlarım hesabını almaya. kocamın yanında hayatta kıskandıgımı belli etmem.erkek milletini pek havalandırmamak lazım hanımlar.yanlız görceksiniz işinizi.vay o kızın haline vaaaaaaaay...:oklava:

amma güldüm haaaa
:roflol: kim ne yapsın benim saçı başı dökülmüş herifi yahu :roflol:
Yok ısrarla istiyorum diyorsa buyur al canım derim ama asla iadesinin olmadığınıda söylerim:roflol:

ben sözünü bitirmesini beklerim ve ondan sonra ben bu adamın eşiyim biliyormusunuz deyip defolmasını söylerim

valla hiç öle bakınmam kimmiş neymiş die anlamaya çalışmam.Direk dalarım.Biliorum çok fevri bi hareket ama niye yalan sölimki.Ben gelemm öle şeylere.Delide olsa,eski sevgiliside olsa fark etmez benim için.Benim yanımdaki erkeğe yan gözle bakmayın ulleeeeeennnnn.yırtarım Allaaamaaaa:))

Şaşkın şaşkın bakar, eşime bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sorarım.CADIARZU

bende şaşkın şaşkın bakardım önce. nası yani bu kim şimdi gibi sorularımda arkasından gelirdi baktım olmadı çantayı kafasına indirir oturduğum sandalyeyide kafasına geçiriverirdim asabımı bozmasın benim aaa

"Bana bakın hanımfendi, sanırım aranıyorsunuz!!!
Siz o iltifatlarınızı boşta gezen, bekar erkeklere yapın... Burada maalesef kontenjan dolu "derdim. :oklava::oklava::oklava:

Ayağa kalkar, kaşlarımı çatar: "Şurda az ilerde erkekler kıraaathanesinde aradığını bulabilirsin" derdim.
:kızgın:

Son düzenleme:
Back