• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yabancı birisi geldi veeee?

Yabancı birisi yanınıza geldi vee

• Ankete Katılan
    83

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Sevgilinizle çay bahçesinde oturuyorsunuz. Yanınıza gelen birisi sevgilinize(esinize) iltifatta bulundu ne yaparsınız :)jeyyar

Sanırım önce gülümserim,"Çıkartamadım ben sizi, aşkım kimdi bu hanümefendüüü?" diye imalı imalı koceme bakarım...tatlicadiarzu

aazıınıı burnunuu daaaatırım sininnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka: derim

akıl sağlığı yerindemi acaba diye önce bi bakarım.baktım normal bişey eşime tanıyormusun diye sorarım.bu arada eşimin ve kadının tavırlarını süzerim.eşim gereken cevabı veriyorsa ne ala..ama hala yayılıyorsa çantamı vs alıp çeker giderim.saç baş yolacak halim yok valla.aman Allah yaşatmasın

Sanırım önce gülümserim,"Çıkartamadım ben sizi, aşkım kimdi bu hanümefendüüü?" diye imalı imalı koceme bakarım...tatlicadiarzu

aazıınıı burnunuu daaaatırım sininnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka: derim

ALLAH iyiliğinizi versin

bende şaşkın şaşkın bakar gülerdim sonrada sorardım hayırdır ne iş
:Roflol::Roflol::Roflol:

hiç bişey yapmam kim oldugunu sorarrım eger tatmin etmişse yanıtı ne ala ama etmemişse :oklava::oklava::oklava:

önce şaşkın şaşkın bakarım söyledikleri sınırı aşar ve bu bir kamera şakası değilse o anki ruh halime göre ifadesini alırım tabiiki...
8301kedimw7.jpg

Bu durumda tek yapmam gereken sakinliğimi korumak olacaktır.
Eğer sakinliğimi koruyamazsam YOLARIM.:mymeka:

kadına ters bir bakış atıp kim bu diye sevgilime sorarım alacağım yanıta göre faaliyete geçerimtatlicadiarzuinşallah sevgilim tanımıyordurKötü Kazen

bende tebrik ederimdim ...
benim bu adamda görüdğüm ışıltıyı sen de farketmişsin diye!!!
sevgilimin olayla uzaktan yakından ilgisi yoksa,ben gerekeni yapardım ayrı bir yerde iltifat eden hatunla..

önce sesimi çıkarmaz olayı çözmeye çalışırdım.eşim tanımıyorsa kadını medeni cesaretinden dolayı tebrik ederdim.tanıyorsa valla kendimden emin değilim her an herşey olabilir :uhm::oklava::mymeka:

Tabi ilk önce bende şaşırırım, öyle ya güzel güzel otururken nereden çıkmıştı bu kadın.:uhm: Daha sonra eşime tanıyıp tanımadığını sorarım cevap tatmin edici değil ise hem kadın hem eşim korksun benden. Kötü Kazen:oklava:
İkisini de yolarım...:Roflol::Roflol:

lafını bitirmesini bekLerim sonra , bunları söylerken senin saçını başını yoLabiLeceğimi düşündün mü derimm :Roflol: doğru cvp aLırsam tebrik ederim..:sm_cool::oklava:

saçını başını yolarım benim herife iltifat edecek kadının ben...:oklava:

olayi söyle gözümün önünde canlandirdim direk dalarim tirnaklarimi kadinin yüzüne gecirirdimKötü Kazen

sacini basini yolmam neden tirnak yarasi kapanmaz baktica beni hatirlar

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

pardon ama ben burda eşek başımıyım utanmıyomusun yanında sevgilisi varken asılmaya çabuk defol git burdan senin ağzını burnunu dağıtmayayım derim :kızgın: :mymeka:

buyur otur hepberaber devam edeLim dermisiiimm:Roflol:

Hani cogunluk olarak siddete yönelik cevaplar verilmis arkadaslar yapmayin böyle:sm_confused:

ben olsam ne yapardım, tabikiii sacini basini yolardimm:icecream:

Back