• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaaa of..yardım?

zalimsin32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
154
53
123
kızlar ya bir sey diyeceğim ulaşmam gereken bi turkcel numarasını arıyorum numara kullanılmamaktadır diyor..dune kadar ulaşıyordum bu kişiye ama şuanda arıyorum numara kullanılmamaktadır diyor...hattını tamamen mi kapattı aceba engelleme falan mı..ya lütfen kapattırmamış olsun bilginiz var mı

Düne kadar ulaşıyorsanız bilemedim bence kullanışmayan bir numaraya yönlendirdi. Farklı numaralardanda aramayı denediniz mi?

farklı numaradan da arasanız aynı sonuç çıkacaktır. başka bir telefondan whatsuppdan o numaraya mesaj atın. Eğer okunursa başka noya yönlendirmiş okumazsa kapatmış. Artık hat kapattırmak çok kolay

Düne kadar ulaşıyorsanız bilemedim bence kullanışmayan bir numaraya yönlendirdi. Farklı numaralardanda aramayı denediniz mi?
Evet kendimden hic denemedim baska numaradn denedim oyle dedi...ayrica whatsaba da gitmiyor numara.tam dun derken iki gun onceydi

Ben eskiden rahatsız eden bi eski sevgilim olunca oyle yonlendırırdım baska tele.

Back