YA VİCDAN, YA İFTİRA?

Aradım durumu izah ettim. Bana da bilgi verin lütfen dedim. Edindiğim bilgiye göre babaları çocukları annesine götürmüş, annesi istememiş geri getirmiş sonra engelli çocuk için alınan para kesilecek denince para kesilmesin diye çocukları almış. Nasıl bir annelikse o çocuklara ne yaşattığından haberi yok. Keşke çocukları alıp, parayı kesselerdi.

keşke çocukları devlet alsaydı, annelerinden bin kat iyidir

Davranışınız takdire şayan çok merhametisiniz keza bende olsam aynısını yapardım ..ama bu iftiraların ardı arkası gelmez kesinlikle yıpratır sizi..eşinizle aranız dahi açılabilir..aman dikkat
Adam evde yokken poğaça tarzı kek tarzı yiyecekler uzatabilirsiniz çocuklara camdan..adam evdeyken yaklaşmayın ..taşınana kadar idare edin derim..
Bu arada harika bir yaşantınız ..bahçesinde sebzeler yetişen, köpekli bir ev hayalimi depreştirdiniz valla..maşallah hem size yaşantınıza hem vicdanınıza..Allah yolunuzu açık etsin

Size bilgi verme gibi zorunlulukları yok ama sizin gizliliğinizi sağlamak zorundalar

sizin çocuğunuza kim bakıyor

yani bu dedikoduları anneye taşıyan kişi de önemli

sizin o eve girdiğinizi (girmemişsiniz ama bir şekilde bu laf taşınmış) anneye kim iletmiş

sizin çocuğunuza kim bakıyor

yani bu dedikoduları anneye taşıyan kişi de önemli

sizin o eve girdiğinizi (girmemişsiniz ama bir şekilde bu laf taşınmış) anneye kim iletmiş
Benim yardımcım var o bakıyor. 4. Çocuğu ile telefonda konuşmuşlar o söylemiş Zaren abla yemek getirdi diye. Çocuğa da sormuş eve mi girdi falan diye çocukta demiş bahceden verdiğimi. Sonra kocasına da sormuş adam da söylemiş olanı olduğu gibi ama, olayı kendi istedikleri yöne çekmişler. Bu kısmı ben de yazmayı atlamışım. Çünkü ben de şaşırdım ve ilk an da acaba fitne bir komşumu uydurdu dedim.

Iftira atan bir lanet kadın var karsinizda dikkatli olun derim ben cocuklari kapiniza cagirip yemek verebilirsiniz . Sosyal hizmetlere haber vermek için bekleyin. Biraz zaman gecince arayin yazik günah en azindan bir sicak yemekleri olur. Lanet kadın habire üremiş bakmaya gelince fiymiş

Teşekkür ederim çocuklar yok şu an da. Adamla zaten önceden de muhabbetim yok. Bir de normalde evine gidip gelirken bile sessiz sakin şekilde giren bir tipti (evinin icini bilemem ama) Biz de hayal kurardik ve evi tesadufen gorunce hoşuma gitti, tuttuk inşallah siz de hayalinize kavuşursunuz

3. Sayfa da güncelleme yaptım. Gitti zaten çocuklar. Attığı iftiranın nerelere gideceğinin farkında değil. Allah'tan eşim beni iyi bilir.

Nasıl bi yere düşmüşsünüz öyle buram buram cehalet resmen. Bence neresi olursa olsun çevresini araştırın önce ve ordan gidin uğraşılmaz çnkü haksızlık karşısındada susamazsınız en iyisi gitmek

Pardon ama doğudaki illere değil genelde bütün illere lojman verilir hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…