Duvar ördüremem ama, dediğiniz gibi yükseltmek adına demir direk koydurup arasına branda çektirebilirim, mantıklı. Çünkü duvarları kısa örmüşler 3 ev otedeki bile bahcede napıyor rahat görünüyor. Biz de yazları çok vakit geciriyoruz dışarıda. Dediğiniz şekilde daha rahat olur.
Malesef haklısınız. Dedikodu çok fazla bir de çalışan tek bayan benim. Misafirlik huyum zaten yok. Sokakta karşılaşınca selamlaşırız bazen, ama sağ ve sol taraf ile ister istemez daha çok karşılaşıyorum. Bir de karşı tarafta kadraja girdiğinden ortada kalıyor. Bana gelmek istediklerinde kabul etmedim diye ilk zamanlar bayağı bozulanlar oldu ama, tanımam etmem. Nasıl eve sokayım ki? Bura için geçerli değil, her gittiğimiz yerde birden samimiyet kurmak bana uzak geliyor. Lojman kültürüde pek farklı değil. Bir de işler aynı olunca dedikodu daha fazla. Bu sebepten geçmemistim.
Burda tek ihbar edebilecek kişi ben olunca direk anlıyorlar. Ama iş birliği teklif etsem kabul ederler mi acaba? Durumumu, beni riske etmemelerini vs. Paylaşsam. Dediğiniz şartlarda bir bahane ile giderler mi acaba?