Ya Vedud Ya Cami ve Ya Musavvir Zikirleri ile sevdiğini döndüren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Nasibinizde varsa dua etmesenizde döner dolaşır sizi bulur zaten.

Merhaba arkadaşlar, Sevgilimden ayrıldım. Etten püften bir sebeple beni bıraktı. 1 ay oluyor tam bugün. Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum. Bunları çekeceğim. Acaba diyorum hepsini bir arada yaptığım için ters mi tepiyor? Ya da ne bileyim sadece neye devam etmeli ne yapmalıyım? Gerçekten dini konuda bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Müslümanım ama sözde müslümanım resmen neyi ne kadar nası yapmam gerektiği hakkında gram bilgim yok. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Ne gerek var
Sebepsiz basit sebeplerle ayrılan adam seni sevmiyor ki dönse ne olacak nereye kadra gidecek

Dualar önemlidir,ama karşıdaki kişiyi kuklaya çevirip ayağınıza getirmez,çok yanlış yoldasınız.Hayirlisini dileyin, kişisel inatlarinizi duaya alet etmeyin.Bazen olmuyorsa zorlamayın bekleyin daha iyisi kısmettir sabredin.

Kendisi Koç burcu 28 yaşında bir avukat. Geri dönmesi için 7 gün 70 kere Karia suresi dahii okudum. Yetmedi barışma duaları yine yetmedi zikirler buldum.
Koç burcu çok inatçıdır.o yüzden bu yaptiklarin yetmemiştir.daha çok saçını süpürge etmen gerek..

Bazısına aklımın zekâtını versem vallahi yeter artar

Ahahha aklima geldi gene benim de sevgilim gittiydi zamaninda.sonra falcinin biri bana buyu yapmislar bozmalisin dedi.bi ipe 40 dugum at sonra bi dua vermisti onu okuyarak dugumleri ac,sonra ipi yakip suya at,sonra da dört yol ağzına suyu dök akşam ezanı vakti🤣🤣🤣yaptım tabi.tirsa tirsa dugumleri cozdum,ipi yaktim...suyu koydum şişeye🤣🤣🤣bindim arabaya dört yol agzina,suyu dokucem acaba her yerine mi dokmeliyim kavsagin diye dusunurken kavsagi kacirdim🤣🤣geri dondum,kavsagin etrafinda dönmeye başladim bi yandan suyu dokuyorum😀duayi okuya okuya döktüm.
Sonuç geri falan gelmedi

Ahahha aklima geldi gene benim de sevgilim gittiydi zamaninda.sonra falcinin biri bana buyu yapmislar bozmalisin dedi.bi ipe 40 dugum at sonra bi dua vermisti onu okuyarak dugumleri ac,sonra ipi yakip suya at,sonra da dört yol ağzına suyu dök akşam ezanı vakti🤣🤣🤣yaptım tabi.tirsa tirsa dugumleri cozdum,ipi yaktim...suyu koydum şişeye🤣🤣🤣bindim arabaya dört yol agzina,suyu dokucem acaba her yerine mi dokmeliyim kavsagin diye dusunurken kavsagi kacirdim🤣🤣geri dondum,kavsagin etrafinda dönmeye başladim bi yandan suyu dokuyorum😀duayi okuya okuya döktüm.
Sonuç geri falan gelmedi
Kac para verdin falciya😀

okuyup üflemek için dinimiz islamiyet indirilmemiş
Heleki dalga konusu hiç değil
Siz ALLAH a yönelip hakkımızda hayırlar dileyin

Onuda düşünüyorum... Ama ne bileyim... Sevince insan bazen belasını isteyebiliyor. Bilmiyorum aklım çok karışık.

Bu gidişle sen kendi başına bela açarsın demedi deme ... falcıya büyücüye para kaptırma valla akıllı ol

Olmuyorsa olmuyor boşver kendi değerini bil. Altından yapılma falan mı bu adam

Son düzenleme:
Madem adın Büşra konu sahibesi yerlisindir yani ,Karayiplerde mi doğdun İsviçrede mi büyüdün ... Müslüman olmasan niye esma okuyasın laf atıcam derken lafı yersin bak dikkat:deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X