Ay benim daha çok var ama banada bi vesvese geldi şimdi. Hakikaten nasıl olcak bu iş? Yaşayanlar bilir diye düşünüyorum. Benim hemde Ağustos'a denk geliyor günde 2defa duşa girdiğin bile oluyor o mevsimdekızlar kaç gündür aklıma takılan bi soru bu . . ben duş alırken suyum gelirse bunu nasıl anlıcam ?
* suyumuz geldiğinde sancı oluyomuş . . ama benim normaldede ara ara sancım oluyor . burdan anlayamam
* sudan önce biraz kanlı akıntı geliyormuş . . onuda köpükten göremem diye tereddütteyim . .
böyle düşünen birtek ben miyim ?
aynen bebek susuz kalırsa bişey olurmu acaba diye düşünüyorum . . o gelen su sıcakmış . . e duş aldığımız su da sıcak ?Ay benimde aklımda sürekli bu soruya anlamazsam da doktora gitmezsem çocuğumun suyu biter mi doğumun başladığını anlarmıyız acaba sürekli anneme soruyorum anlamaman mümkün değil diyor
Ay biri yazmıştı burda birtanesi anşamamış bebek doğduğunda mosmor muş suyu bitti diye onu okudum daha çok tırstımaynen bebek susuz kalırsa bişey olurmu acaba diye düşünüyorum . . o gelen su sıcakmış . . e duş aldığımız su da sıcak ?
normalde alıyormuşuzda duş alırken nasıl anlıcaz anlayamadım
ayyAy biri yazmıştı burda birtanesi anşamamış bebek doğduğunda mosmor muş suyu bitti diye onu okudum daha çok tırstımAllah korusun ama su geldikten sonra durmadan ağrı girer diyolar ama ağrısızda su gelebiliyormuş
Valla bende hergün duşa giriyorum kesin duşta gelirayyevett su gelince ağrı olmayadabiliyomuş . .bi tanıdığım suyu geldi diye hastaneye gitmiş ama sancısı gelmemiş . . suni sancı vermişler öyle doğurmuş. benim suyum geldiğinde hastaneye giderimde . .suyumun geldiğini sorunsuz anlayabilsem keşke . . duşa giresim gelmedi yaa.. .
yalnız şaka maka . . hamileleiğimizin son aylarının kışa denk gelmeside iyi oldu. . çok şanslıyız :)Valla bende hergün duşa giriyorum kesin duşta gelir
Evet en azından ter dökmüyoruz başka bir artısı var mıyalnız şaka maka . . hamileleiğimizin son aylarının kışa denk gelmeside iyi oldu. . çok şanslıyız :)
beni bu kışta bile ateş basıyor nefes alamıyorum yaz olsaydı boğulurduk . . bu kadar kiloluyum biraz yürüdüğümde iyice nefes nefese kalırdım . . pişerdik yavEvet en azından ter dökmüyoruz başka bir artısı var mı
Seni hiç kilolu hayal edemiyorım yabeni bu kışta bile ateş basıyor nefes alamıyorum yaz olsaydı boğulurduk . . bu kadar kiloluyum biraz yürüdüğümde iyice nefes nefese kalırdım . . pişerdik yav
Hadi inşallah dualarımız o yöndezayıflıcam bi kere
bir sürü spor aleti aldım . . doğurur doğurmaz başlıcam . :)Hadi inşallah dualarımız o yönde
son haftalarına girdiğinde aklına neler gelecek tahmin bile edemezsinayyyy bu hiç aklıma gelmemişti benim(( gerçekten ya anlamazsak ben bi de yazın doğurcam arkadaşın dediği gibi yazın da çok sık duş alınıo
son haftalarına girdiğinde aklına neler gelecek tahmin bile edemezsin
mesela suyum bugün geldi ben farketmedim diyelim. . sancımda yok , , doktor kontrolümde haftaya. . o zaman napcam ?su birden gelecek diye bir kural yok benim suyum azar azar gelmiş
wc ye çok sık gittim son hafta ve her oturup kalkışımda eşimden yardım alıyordum çünkü tek başıma kalkamayacak kadar sancım vardı suyum gelmediği yada daha doğrusu suyumun gelmediğini sandığım için önemsemedim ama rutin doktor kontrolümde suyumun bittiğini öğrendim
eğer sancıların her zamankinden daha şiddetli olursa doktora gitmeni tavsiye ederim
seni korkutmak istememhahahah valla ya şimdi 19+4 günlük hamile olduğum için pek ilerisini düşünmemiştimama okuyunca şok oldum