ya suyum gelirse ?

mesela suyum bugün geldi ben farketmedim diyelim. . sancımda yok , , doktor kontrolümde haftaya. . o zaman napcam ?

bak işte benim öyle oldu
zaten doğum sancılarım başlamıştı ben onlar gibi sandım olan sancıyı
perşembe doktor kontrolüm vardı herşey normal demişti doktor
o akşam başladı çok sık idrara çıkmalarım
1 hafta sonra tekrar gittiğimde suyum bitmiş
bende anlamadım
zaten seni şuan doktor her hafta kontrole çağırıyordur
yani son haftalarda sıkıntı olmaması için takiptesindir diye tahmin ediyorum
en kötü ihtimal acil sezeryan olursun benim gibi :)

bak işte benim öyle oldu
zaten doğum sancılarım başlamıştı ben onlar gibi sandım olan sancıyı
perşembe doktor kontrolüm vardı herşey normal demişti doktor
o akşam başladı çok sık idrara çıkmalarım
1 hafta sonra tekrar gittiğimde suyum bitmiş
bende anlamadım
zaten seni şuan doktor her hafta kontrole çağırıyordur
yani son haftalarda sıkıntı olmaması için takiptesindir diye tahmin ediyorum
en kötü ihtimal acil sezeryan olursun benim gibi :)
E ben napıcam beni doktor herşey müthiş 10 nisanda gel dedi :mad: 10 nisana kadar hadi suyum biterse anlamazsam:KK42:

E ben napıcam beni doktor herşey müthiş 10 nisanda gel dedi :mad: 10 nisana kadar hadi suyum biterse anlamazsam:KK42:

ya o ağrıyı anlarsınız ben ertesi gün kontrolüm var diye üstelemedim o sancı kendini belli ediyor zaten
hem stres yapmayın olumlu düşünün
ben acaba suyummu geliyor diye düşündüm sonra yüreğini ferah tut cimcime bişey yok dedim :KK70:
her wc ye gidişiniz sangi 6 aydır tuvaletinizi tutuyormuşsunuz gibi olur ama gidince pıt diye bir damla gelir sanki pıhtı düşer gibi

ya o ağrıyı anlarsınız ben ertesi gün kontrolüm var diye üstelemedim o sancı kendini belli ediyor zaten
hem stres yapmayın olumlu düşünün
ben acaba suyummu geliyor diye düşündüm sonra yüreğini ferah tut cimcime bişey yok dedim :KK70:
her wc ye gidişiniz sangi 6 aydır tuvaletinizi tutuyormuşsunuz gibi olur ama gidince pıt diye bir damla gelir sanki pıhtı düşer gibi
Ay inşallah anlarız :KK51:

Benin kuzenim UC ay once dogum yapti suyu gelmis AMA anlamamis suyunun geldigini zamani var diye surekli tuvalete gitme geregi duyuyormus ve sanci artiyormus Allahtan annesi solemis... Insallah bdnimde dort haftam kaldi dort gozle kizimin dogmasini bekliyorum agrim artarsa ve cok siklikla tuvalete gidersem bilmesem Bile Doktora gitcem hemen

Canlarim benim suyunuzda gelse kanamanizda gelse dogumu her sekilde anlarsiniz cunku dogum sancisi bu normal cektiginiz sancilara benzemiyor daha cirkin bi agri boyle :)

K
kızlar kaç gündür aklıma takılan bi soru bu . . ben duş alırken suyum gelirse bunu nasıl anlıcam ?

* suyumuz geldiğinde sancı oluyomuş . . ama benim normaldede ara ara sancım oluyor . burdan anlayamam
* sudan önce biraz kanlı akıntı geliyormuş . . onuda köpükten göremem diye tereddütteyim . .

böyle düşünen birtek ben miyim ?
Kız sen daha doğurmadın mı:))

Canlarim benim suyunuzda gelse kanamanizda gelse dogumu her sekilde anlarsiniz cunku dogum sancisi bu normal cektiginiz sancilara benzemiyor daha cirkin bi agri boyle :)
ay çook sağol içimizi rahatlattın şu kırmızıya aldığım yazıyı okuyunca derinden bir off pardon ohh çekesim geldi . :mad::mad:

ay çook sağol içimizi rahatlattın şu kırmızıya aldığım yazıyı okuyunca derinden bir off pardon ohh çekesim geldi . :mad::mad:
birde canim dogum sancilariniz adet sancisi gibi basliyor ve git gide artiyor dinlenmekle falanda gecmiyor yani dogumunuzun basladigini her sekilde anlarsiniz :KK66:

X