ya suyum gelirse ?

kızlar kaç gündür aklıma takılan bi soru bu . . ben duş alırken suyum gelirse bunu nasıl anlıcam ?

* suyumuz geldiğinde sancı oluyomuş . . ama benim normaldede ara ara sancım oluyor . burdan anlayamam
* sudan önce biraz kanlı akıntı geliyormuş . . onuda köpükten göremem diye tereddütteyim . .

böyle düşünen birtek ben miyim ?
37 haftaliksin masallah normal dog
Ay biri yazmıştı burda birtanesi anşamamış bebek doğduğunda mosmor muş suyu bitti diye onu okudum daha çok tırstımo_O Allah korusun ama su geldikten sonra durmadan ağrı girer diyolar ama ağrısızda su gelebiliyormuş :KK43:
ben dogarken su gelmemisss evet dedigin gibi mosmor cikmisim aglamamisim herkez korkmus doktor oldum zannetmis bitane saplatmislar kendime gelmisim ben dogmuusum sj ozaman gelmis bn ondan once davranmisim :KK76:

37 haftaliksin masallah normal dog
ben dogarken su gelmemisss evet dedigin gibi mosmor cikmisim aglamamisim herkez korkmus doktor oldum zannetmis bitane saplatmislar kendime gelmisim ben dogmuusum sj ozaman gelmis bn ondan once davranmisim :KK76:
Ay Allah korusun:KK17:

Hayır işim kötüsü bazen sancıda olmayabiliyormuş su geldiğinde
Isin kotusu o degil . Dahada kotusu annemin yasadigi ben sudan once gelmisim kadin anlamamis dogum yapcagini. Anlamamayi birak ya bizim minikler benim gibi sudan once davranirlarsa o_O

Isin kotusu o degil . Dahada kotusu annemin yasadigi ben sudan once gelmisim kadin anlamamis dogum yapcagini. Anlamamayi birak ya bizim minikler benim gibi sudan once davranirlarsa o_O
ben böyle deli soruları eşimin yanında sesli düşününce. adam kafayı yiyor. .

keşke ben doğursaydım kanser oldum diyor.. . :KK51::mad::mad:

Ahaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: cok iyi yaaa
ahh keşke diyorum ve internetten erkeklerde doğurabilir mi diye araştırdım :KK51:
bunu birtek ben araştırdım ciddi ciddi. kendimden korkmaya başladım bi doğursaydım da psikolojim düzelsin elimde değil çok saçma şeyler düşünüyorum :KK64::KK64:

ben böyle deli soruları eşimin yanında sesli düşününce. adam kafayı yiyor. .

keşke ben doğursaydım kanser oldum diyor.. . :KK51::mad::mad:
Benimkide bebeğime ' kızım verdiğimiz rahatsızlıktan özür dilerim biliyorum annenin karnında olmak hiç kolay değil çok sıkıldın biliyorum.. Keşke seni kendi karnıma alabilsem ama malesef bebeğim dayan şafak 40 diyor hergün.... KızImla aramı bozuyor Oda anlamış gibi tepki veriyor :KK57:

ahh keşke diyorum ve internetten erkeklerde doğurabilir mi diye araştırdım :KK51:
bunu birtek ben araştırdım ciddi ciddi. kendimden korkmaya başladım bi doğursaydım da psikolojim düzelsin elimde değil çok saçma şeyler düşünüyorum :KK64::KK64:
Dogurabiliyorlarmi bari :KK14:

Benimkide bebeğime ' kızım verdiğimiz rahatsızlıktan özür dilerim biliyorum annenin karnında olmak hiç kolay değil çok sıkıldın biliyorum.. Keşke seni kendi karnıma alabilsem ama malesef bebeğim dayan şafak 40 diyor hergün.... KızImla aramı bozuyor Oda anlamış gibi tepki veriyor :KK57:
hahahah :KK70: ay hepsi böyle yaa. .

hahahah :KK70: ay hepsi böyle yaa. .
Ay hiç sorma ya .. Çarşamba günü alışverişe gidim dedim hay ben aklıma... Dr browns biberon alıyorum suluğunu plips avent alıyorum diyorki bebedor un ne yi var sizi kazıklıyorlar biz dr browns mu emdik aşkım yarı yarıya fiyat valla aldatmaca bunlar diyor :mad: neye elimi uzatsam vazgeçirdi :KK67:

Ay hiç sorma ya .. Çarşamba günü alışverişe gidim dedim hay ben aklıma... Dr browns biberon alıyorum suluğunu plips avent alıyorum diyorki bebedor un ne yi var sizi kazıklıyorlar biz dr browns mu emdik aşkım yarı yarıya fiyat valla aldatmaca bunlar diyor :mad: neye elimi uzatsam vazgeçirdi :KK67:
hahah ben bi yerden para bekliyorum . . o tür detayları asla eşimle almam . . kendi kafama göre alcam :KK70:

Benim 2. Çocuğumda Dr. Patlatmıstı suyumu afedersiniz çişini yapar gibi bi histi duşun altındada olsanız hissedersiniz sanırım ...iyi düşunün iyi olsun kötüyü düşünmeyin bence Allah zorda bırakmaz INŞALLAH. .suyun gelmese sancı olur sancı olmasa çocukta gariplik olur topaklanma gibi hiç biri olmasada son ay Dr kontrolleri sıklaştırıyor zaten nts de belli olur bence stres yapmayın tadını çıkarın gebeliğin..sevgiler hepinize

X