- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
seni korkutmak istemem böbreğini yicek , kaburgalarını kemircek . .
korkutmasan iyi edersin daha şimdiden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni korkutmak istemem böbreğini yicek , kaburgalarını kemircek . .
ahahah sonra kucağına alıp seviceksin meleğini der susarımkorkutmasan iyi edersin daha şimdiden :)
37 haftaliksin masallah normal dogkızlar kaç gündür aklıma takılan bi soru bu . . ben duş alırken suyum gelirse bunu nasıl anlıcam ?
* suyumuz geldiğinde sancı oluyomuş . . ama benim normaldede ara ara sancım oluyor . burdan anlayamam
* sudan önce biraz kanlı akıntı geliyormuş . . onuda köpükten göremem diye tereddütteyim . .
böyle düşünen birtek ben miyim ?
ben dogarken su gelmemisss evet dedigin gibi mosmor cikmisim aglamamisim herkez korkmus doktor oldum zannetmis bitane saplatmislar kendime gelmisim ben dogmuusum sj ozaman gelmis bn ondan once davranmisimAy biri yazmıştı burda birtanesi anşamamış bebek doğduğunda mosmor muş suyu bitti diye onu okudum daha çok tırstım Allah korusun ama su geldikten sonra durmadan ağrı girer diyolar ama ağrısızda su gelebiliyormuş
Ay Allah korusun37 haftaliksin masallah normal dog
ben dogarken su gelmemisss evet dedigin gibi mosmor cikmisim aglamamisim herkez korkmus doktor oldum zannetmis bitane saplatmislar kendime gelmisim ben dogmuusum sj ozaman gelmis bn ondan once davranmisim
Hanj diyorum bide boyle bi durjm varr nasil anlycaz bnde blmyrm her sancida doktora kosmak lazm heraldeAy Allah korusun
Hayır işim kötüsü bazen sancıda olmayabiliyormuş su geldiğindeHanj diyorum bide boyle bi durjm varr nasil anlycaz bnde blmyrm her sancida doktora kosmak lazm heralde
Isin kotusu o degil . Dahada kotusu annemin yasadigi ben sudan once gelmisim kadin anlamamis dogum yapcagini. Anlamamayi birak ya bizim minikler benim gibi sudan once davranirlarsaHayır işim kötüsü bazen sancıda olmayabiliyormuş su geldiğinde
ben böyle deli soruları eşimin yanında sesli düşününce. adam kafayı yiyor. .Isin kotusu o degil . Dahada kotusu annemin yasadigi ben sudan once gelmisim kadin anlamamis dogum yapcagini. Anlamamayi birak ya bizim minikler benim gibi sudan once davranirlarsa
Ahaha cok iyi yaaaben böyle deli soruları eşimin yanında sesli düşününce. adam kafayı yiyor. .
keşke ben doğursaydım kanser oldum diyor.. .
ahh keşke diyorum ve internetten erkeklerde doğurabilir mi diye araştırdımAhaha cok iyi yaaa
Benimkide bebeğime ' kızım verdiğimiz rahatsızlıktan özür dilerim biliyorum annenin karnında olmak hiç kolay değil çok sıkıldın biliyorum.. Keşke seni kendi karnıma alabilsem ama malesef bebeğim dayan şafak 40 diyor hergün.... KızImla aramı bozuyor Oda anlamış gibi tepki veriyorben böyle deli soruları eşimin yanında sesli düşününce. adam kafayı yiyor. .
keşke ben doğursaydım kanser oldum diyor.. .
Dogurabiliyorlarmi bariahh keşke diyorum ve internetten erkeklerde doğurabilir mi diye araştırdım
bunu birtek ben araştırdım ciddi ciddi. kendimden korkmaya başladım bi doğursaydım da psikolojim düzelsin elimde değil çok saçma şeyler düşünüyorum
hahahah ay hepsi böyle yaa. .Benimkide bebeğime ' kızım verdiğimiz rahatsızlıktan özür dilerim biliyorum annenin karnında olmak hiç kolay değil çok sıkıldın biliyorum.. Keşke seni kendi karnıma alabilsem ama malesef bebeğim dayan şafak 40 diyor hergün.... KızImla aramı bozuyor Oda anlamış gibi tepki veriyor
biri doğurmuşta ama o sonradan erkek olmuş yani geninde kadınlık varmış . . yani anlayacağın doğum sancısını ben çekcemDogurabiliyorlarmi bari
Maleseffffbiri doğurmuşta ama o sonradan erkek olmuş yani geninde kadılık varmış . . yani anlayacağın doğum sancısını ben çekcem
Ay hiç sorma ya .. Çarşamba günü alışverişe gidim dedim hay ben aklıma... Dr browns biberon alıyorum suluğunu plips avent alıyorum diyorki bebedor un ne yi var sizi kazıklıyorlar biz dr browns mu emdik aşkım yarı yarıya fiyat valla aldatmaca bunlar diyor neye elimi uzatsam vazgeçirdihahahah ay hepsi böyle yaa. .
hahah ben bi yerden para bekliyorum . . o tür detayları asla eşimle almam . . kendi kafama göre alcamAy hiç sorma ya .. Çarşamba günü alışverişe gidim dedim hay ben aklıma... Dr browns biberon alıyorum suluğunu plips avent alıyorum diyorki bebedor un ne yi var sizi kazıklıyorlar biz dr browns mu emdik aşkım yarı yarıya fiyat valla aldatmaca bunlar diyor neye elimi uzatsam vazgeçirdi
Banada ders oldu ama aldırdım büyük mücadelem sonucunda sakın eşinle gitmehahah ben bi yerden para bekliyorum . . o tür detayları asla eşimle almam . . kendi kafama göre alcam
yok gitmem asla. .Banada ders oldu ama aldırdım büyük mücadelem sonucunda sakın eşinle gitme