• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya sigara ya ben ?

Ya sigara ya ben?
Size bir sorum olacak.Bunu size diyen bir esiniz olsa. Siz onunla tanistiginizda sigarayi birakmanizi istediginde tamam diyip birakamamissaniz. Sonrasinda o bi cok hata yapmis olsa ilgisizlik vs kotu laf. Sonrasinda size ya sigara ya ben dese.Ben degistircem herseyi ama sigarayi kabul etmiyorum dese.
Sizin cevabiniz ne olurdu?
Bu soruyu sorarken benim artik sigaraya basladigimi bilen bir es beni bu sekilde kabul etmiyorsa aslinda evliligi oda bitieiyor olmuyor mu ?
Sigara ictigi icin evliliginizi bitirir miydiniz ?
Sigara , içen kişi için çok küçük bir şey ama içmeyen için inanın çok çok büyük bir şey.
Ben içmiyorum, sigara içen biriyle bir araya geldiğimde midem inanılmaz bulanıyor nikotin kokusundan....
Hee evlilik bitirme konusu olur mu? tek başına olmaz. Ama buraya gelene kadar çok zorlamışsa son damla bu olabilir.

Ya sigara ya ben?
Size bir sorum olacak.Bunu size diyen bir esiniz olsa. Siz onunla tanistiginizda sigarayi birakmanizi istediginde tamam diyip birakamamissaniz. Sonrasinda o bi cok hata yapmis olsa ilgisizlik vs kotu laf. Sonrasinda size ya sigara ya ben dese.Ben degistircem herseyi ama sigarayi kabul etmiyorum dese.
Bu soruyu sorarken benim artik sigaraya basladigimi bilen bir es beni bu sekilde kabul etmiyorsa aslinda evliligi oda bitieiyor olmuyor mu ?
Sen sigaradan daha zararlısın o yüzden "sigara" derdim.

S
Ya sigara ya ben?
Diğer değişkenlerden bağımsız olarak cevaplıyorum sorunuzu.
1. Eğer evlenmeden önce sigara içmiyorsa eşim, evlendikten bir süre sonra başlamışsa kabul edemem bunu (sigara içiyor olsaydı onunla evlenmezdim çünkü)
2. Evlenmeden önce içiyorduysa ve ileride bırakacağım demişse ve bırakmamışsa ya sigarayı ya beni seçmesini söylerdim.
Biraz katı ve mübalağalı gelmiş olabilir lakin sigara - alkol kırmızı çizgimdir.

Yok sigara için evlilik bitirilmez, hiç görmedim böyle bir örnek
Bende gormedim.Isi yok su an hatta dedimki ben su an bi daha sana guvenip gelemem.Sen sigarayi biraksam su an benim bulundugum sehirde yasamayi kabul ediyor musun? Onuda belli olmaz diyo. Temizligime karisiyordu.Ne var her erkek temizlik ister diyo.

Ya sigara ya ben?

Tabi ki sigara derim 😁😁

Boşanacağı falan da yok fake atıyor.. Ama gerçekten Boşanacak bile olsa sigara yüzünden boşanmış olmayacağınız kesin..

Sigara içmeyen biri için sigara kokusu çok iğrenç. Baştan söz vermeseydiniz keşke. Bende sigara içen biri ile yapamam çünkü. Birkeresinde evimde cam açıkken birisi sigara içmişti tüm gün o odayı kullanamamistim çok fena kokuyor. Ya da sigara içen birisi yaklaştığında nefesim kesilir gibi oluyor elimde değil. Diğer mevzularinizi bilemem ama sigara konusunda haklı eşiniz.

Ya sigara ya ben?
Saçmalamayın ya
Adam kendi sağlığı için sigarayı bırakmıyor siz bırak diyorsunuz diye mi bırakacak?
Ya sigara ya ben nasıl sığ bir fikriyattır ya.
Sigara içtiğim için ya ben ya sigara dese eşim bu yüzden evliliğimi bitirebilirim ona göre haa dese buyur şu kapının arkası mahkeme derim.
İnsanlara biraz saygınız olsun.içmek istiyor içiyor. Sigara içip rızkınızı kaptırmıyor, sigara içip karıya kıza gitmiyor, sigara içip kafayı bulup sizi dövmüyor, altı üstü sigara, alkolik değil, kumarbaz değil, ahlaksız değil.

ben sigara içmiyorum
sigarayı bıraktığı anda öpüşmüyorsak da kocamdan hiç küllük tadı almadım.
ne narin bünyeler varmış

bu arada
Saçmalamayın ya
Adam kendi sağlığı için sigarayı bırakmıyor siz bırak diyorsunuz diye mi bırakacak?
Sigara içtiğim için ya ben ya sigara dese eşim bu yüzden evliliğimi bitirebilirim ona göre haa dese buyur şu kapının arkası mahkeme derim.
İnsanlara biraz saygınız olsun.içmek istiyor içiyor. Sigara içip rızkınızı kaptırmıyor, sigara içip karıya kıza gitmiyor, sigara içip kafayı bulup sizi dövmüyor, altı üstü sigara, alkolik değil, kumarbaz değil, ahlaksız değil.

kadın kocasına demiyor yalnız
kocası karısına diyor ya sigara içersin ya ben diye

sen de olacaksın o da, olacak kabullenin birbirinizi derim:110::KK70: ha evlenmeden önce sigarayı bırakacaksın diye bir şart koşulsa da kabul etmezdim. evlenmiyorsa evlenmesin

ben sigara içmiyorum
sigarayı bıraktığı anda öpüşmüyorsak da kocamdan hiç küllük tadı almadım.
ne narin bünyeler varmış

bu arada

kadın kocasına demiyor yalnız
kocası karısına diyor ya sigara içersin ya ben diye
Farkettim ya yazıp yolladıktan sonra. Düzgün yazmıyorlar algılarımı zorluyorum.
Adamın boşanası var gibi…..
Biz eşimle tüttürürdük hep. Hamile kadım bıraktım, bebek emzirdim hiç içmedim. Eşimle karşılıklı otururduk o sigarasını içerdi ben süt arttırıcı çayımı :) içer içmez öpersem kokusu gelirdi tabii ama eşim çok titiz bir adamdır, günde üç kez diş fırçalar, iki kez duş alır, iki kez üst baş değiştirir, hiiiiç sigara kokusundan rahatsız olmadım. Sigara içtikten sonra yakınlaşacaksak ağzına bir naneli sakız atardı oldu bitti. Hijyene dikkat edildikten sonra özbakımı ihmal etmeyip içmeyene hassas davranıldıktan sonra hiç problem yok bence.

Saçmalamayın ya
Yanliz sigara icen benim ve esim bana bunu soyluyor. Biz su an bosanma asamasindayiz eski tavirlarimi duzeltirim duzeltmesinede sigarayi kesinlikle istemiyorum ya sigara ya ben diyor.

Sigara içmeyen biri için sigara kokusu çok iğrenç. Baştan söz vermeseydiniz keşke. Bende sigara içen biri ile yapamam çünkü. Birkeresinde evimde cam açıkken birisi sigara içmişti tüm gün o odayı kullanamamistim çok fena kokuyor. Ya da sigara içen birisi yaklaştığında nefesim kesilir gibi oluyor elimde değil. Diğer mevzularinizi bilemem ama sigara konusunda haklı eşiniz.
O zaman
Farkettim ya yazıp yolladıktan sonra. Düzgün yazmıyorlar algılarımı zorluyorum.
Adamın boşanası var gibi…..
Biz eşimle tüttürürdük hep. Hamile kadım bıraktım, bebek emzirdim hiç içmedim. Eşimle karşılıklı otururduk o sigarasını içerdi ben süt arttırıcı çayımı :) içer içmez öpersem kokusu gelirdi tabii ama eşim çok titiz bir adamdır, günde üç kez diş fırçalar, iki kez duş alır, iki kez üst baş değiştirir, hiiiiç sigara kokusundan rahatsız olmadım. Sigara içtikten sonra yakınlaşacaksak ağzına bir naneli sakız atardı oldu bitti. Hijyene dikkat edildikten sonra özbakımı ihmal etmeyip içmeyene hassas davranıldıktan sonra hiç problem yok bence.
Istersem camasir suyuyla bannyoya gireyim yinede kabul etmiyor.

Tabi ki sigara derim 😁😁

Boşanacağı falan da yok fake atıyor.. Ama gerçekten Boşanacak bile olsa sigara yüzünden boşanmış olmayacağınız kesin..
Sigaradan vazgecmedigim surece bosanir. Ki zsten bunun harici sorunlarda var hatta kendide kendi hatalarini kabul ediyor.Ama ben daha once onun icin sigarayi biraktim ve destek goremedkm hatta bana gore cok kirici tavirlar gordum. Simdi bende birskmak istemiyirum.ki zaten diger seyleri de kabul edemiyorum o ayri

Yanliz sigara icen benim ve esim bana bunu soyluyor. Biz su an bosanma asamasindayiz eski tavirlarimi duzeltirim duzeltmesinede sigarayi kesinlikle istemiyorum ya sigara ya ben diyor.
Önce kendi tonla ayı davranışlarını düzeltsin de bi sigaran kusur kalsın.

Ben eşimle sevgililik dönemde sigars içerken hiç laf demedi ama rahatsız oluyordu belliydi kendisi içmiyor kokusundan da nefret ediyor nişanlandk bana bırakmam için tedavi görmemi gerekirse ilaç kullanmamı istiyordu kavga ederdik açıkçası bu sebepten bir gün yanlışlıkla eşime yemin ettim kavga sırasında dedim ki bı daha şu saatten sonra sigara içmiyorum o gün bıraktım çok zorlandım çok sıkıntı yaşadım ama eşim çok destek oldu bu süreç sadece 2 hafta sürdü kimseye tahammül edemiyordum o derece birde hafif içici değildim baya baya günde 1 buçuk paket içerdim şimdiye bakarsak 2 sene oldu ağzıma surmuyorum kokusundan da nefret ediyorum midem bulanıyor o derece . Sizde eşinize söz vermissiniz boşanmaktan ziyade destek alabilirsiniz eşiniz icin

En başından sigarayı bırak demiş, tamam deyip bırakmamışsınız. Kül tablası gibi kokan bir insanla ömür geçiremezdim açıkçası, kıyafetler bile iğrenç kokuyor sigara içenlerde, kaldı ki ağzınız nasıl sigara kokuyordur düşünemiyorum.

Adam ilgisiz davranan ve hakaret eden biri ise o rest çekene kadar siz neden sustunuz? Siz sürdürmeseydiniz evliliği bu şekilde.

İkisi birbirinden çok bağımsız konular. Kendine boşuna bahane aramasın.

Sizin tek probleminiz sigara degildi hatirladigim kadariyla. Esiniz sizi surekli elestiriyor,begenmiyordu? Bosanma asamasindaydiniz?

Back