- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.336
- 37
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Viral menenjit, virüs tipi belli mi? Bebekler ve çocuklar çok güçlü oluyorlar, tedavilere çok kolay cevap veriyorlar. İyileşecek inşalalh.cok sukur bugun dualariniz sayesinde beyninde virus oldugu bulunca menenjit dediler omurilik sivisindan anlamislar bunu
iki gundur sizliyor aci cekiyor diye uyutup ilac tedavisine basladilar kalbinde su kalmamaya baslamis su vermisler ve dedigi sey risk cok ama ne bekliyor bilemeyiz Belkide hic bisey olmadan uyanacak
Canım Mervem benimKizlar ya oglen cok kotuydum burayi actim ciktim ama hep iyi dostlar biriktirmisim ki arkamdan hepiniz toparlamissiniz topigi rabbim ne muradiniz varsa versinya tek tek sizlère tesekkur ederim ne dilegîniz varsa versin
zor gunumde bile Mutlu ediyorsunuz beni rabbim hepinizi cennetine koysun
minigim iki gundur agri cekti nerde ne oldugunu bulamadilar baska hastaneye kaldirdilar morfine kadar denediler ama yok gecmedi agrilari iki gundur mahvolduk
cok sukur bugun dualariniz sayesinde beyninde virus oldugu bulunca menenjit dediler omurilik sivisindan anlamislar bunu
iki gundur sizliyor aci cekiyor diye uyutup ilac tedavisine basladilar kalbinde su kalmamaya baslamis su vermisler ve dedigi sey risk cok ama ne bekliyor bilemeyiz Belkide hic bisey olmadan uyanacak
belki uc saatte belki Bir haftay ilac ne zaman ise yararsa
bir yanim mutlu acisini buldular dindirdiler ama diger yanim kivraniyor onsuz hayirllisiyla atlatiriz insallah
yani ne kadar cok tesrkkur etsem az gelir hepinize cok cok tesekkur ederim
erken dogum yapyigimm icin daha bugun 37. Haftadaydim normalde bugun
Çook sağoll canım benim gerekirse bir turda bu duaya döneriz. Allah razı olsunnEyüp Nebi'nin Kur'an'daki duasını öneririm. Tabii ki biz de yapalım.
Kur'an Enbiya suresi 83. ayet وَاَيُّوبَ اِذْ نَادٰى رَبَّهُٓ اَنّ۪ي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَمُ الرَّاحِم۪ينَۚ
Türkçesi: Eyyub Rabbine dua etti "Zor bir hastalığa tutuldum (Beni yedi bitirdi.). Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Kur'an Enbiya suresi 84. ayet فَاسْتَجَبْنَا لَهُ فَكَشَفْنَا مَا بِه۪ مِنْ ضُرٍّ
Türkçesi: Onun duasını kabul ettik ve hastalığını giderdik.
Şafi (İyileştirici) ismini ve Ente erhamür rahimiyn (Sen merhametlilerin en merhametlisisin) çok kez zikredelim.
Bu Kur'an duasını Türkçe olarak okumanız önerisiyle. Geçmiş olsun. Bebeğiniz için ben de dua edeceğim.
İçimize su serpiliyorViral menenjit, virüs tipi belli mi? Bebekler ve çocuklar çok güçlü oluyorlar, tedavilere çok kolay cevap veriyorlar. İyileşecek inşalalh.
Canımm her zaman dualarimdasin, Allah'ım melegini sana bağışlasınKizlar ya oglen cok kotuydum burayi actim ciktim ama hep iyi dostlar biriktirmisim ki arkamdan hepiniz toparlamissiniz topigi rabbim ne muradiniz varsa versinya tek tek sizlère tesekkur ederim ne dilegîniz varsa versin
zor gunumde bile Mutlu ediyorsunuz beni rabbim hepinizi cennetine koysun
minigim iki gundur agri cekti nerde ne oldugunu bulamadilar baska hastaneye kaldirdilar morfine kadar denediler ama yok gecmedi agrilari iki gundur mahvolduk
cok sukur bugun dualariniz sayesinde beyninde virus oldugu bulunca menenjit dediler omurilik sivisindan anlamislar bunu
belki uc saatte belki Bir haftay ilac ne zaman ise yararsa
bir yanim mutlu acisini buldular dindirdiler ama diger yanim kivraniyor onsuz hayirllisiyla atlatiriz insallah
yani ne kadar cok tesrkkur etsem az gelir hepinize cok cok tesekkur ederim
erken dogum yapyigimm icin daha bugun 37. Haftadaydim normalde bugun
Allah hepinizden razi olsun oyle caresizdimki sayenizde icim ferahliyor tinnim Birde ordan benim icin ugrasip topik aciyorsun lnamla sana ne desem nasil tesekkur etsem bilmiyorumHepimiz tek yürek olduk vallahi magnimmmm sen ve bebeklerin çok güçlü siz neleri aştınızda bugünlere geldinizz çok şükür ki şimdi neden böyle olduğunu öğrendik sıra şifa bulmasında yavrum inşAllah iyi olacakk toparlayacak
bugünlere şükür Yarab geçti diyecez
Sen iyi ol miniklerin sana ihtiyacı var her zaman da elimizden geldiğince yanındayız güzel annem
Kuzum okuyum cok tesekkur ederim butun ettigimiz dualar kabul olur insallahEyüp Nebi'nin Kur'an'daki duasını öneririm. Tabii ki biz de yapalım.
Kur'an Enbiya suresi 83. ayet وَاَيُّوبَ اِذْ نَادٰى رَبَّهُٓ اَنّ۪ي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَمُ الرَّاحِم۪ينَۚ
Türkçesi: Eyyub Rabbine dua etti "Zor bir hastalığa tutuldum (Beni yedi bitirdi.). Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Kur'an Enbiya suresi 84. ayet فَاسْتَجَبْنَا لَهُ فَكَشَفْنَا مَا بِه۪ مِنْ ضُرٍّ
Türkçesi: Onun duasını kabul ettik ve hastalığını giderdik.
Şafi (İyileştirici) ismini ve Ente erhamür rahimiyn (Sen merhametlilerin en merhametlisisin) çok kez zikredelim.
Bu Kur'an duasını Türkçe olarak okumanız önerisiyle. Geçmiş olsun. Bebeğiniz için ben de dua edeceğim.
evet viralmis hayir virus tipini bulamiyorlar hala insallah kac gundur antibiyotik kullana kullana damarlari hasar gormus damar yolu acmislarViral menenjit, virüs tipi belli mi? Bebekler ve çocuklar çok güçlü oluyorlar, tedavilere çok kolay cevap veriyorlar. İyileşecek inşalalh.
Guzel selisim cok tesekkur ederim rabbim gonlunuze en hayirlisini guzelini versin insallahCanım Mervem benim
Edilen dualar boşa değil kuzummmmmmmm
Rabbim şifa versin Meyra kuzumuza
Biz kocaman aileyiz burda, her zaman yanındayız
Yeter ki sen iyi ol, güçlü dur çünkü onların sana çok ihtiyacı var
Güzel annem
Senin gözyaşlarına kurban olurum..
Sıkma canını, herşey çok güzel olacak, bebeklerle çok yakında iyileşip hastaneden çıkacaksınız..
Onlar çok güçlü bebekler çünkü
Az daha sabır Magnimmmmm
Ettiğin dualara çokça Aminnn kuzum
Rabbim senden de razı olsun
Çekilen esmaların yüzü suyu hürmetine şifa versin Rabbim
Aminnnnnnn...
Insallah da kolay atlatir Valla bu umut oluyor bana ayni dedigin gibi tinnimİçimize su serpiliyorBugün belli oldu viral menenjit demişti.Mesajı görünce nasıl sevinecek
Allah razi olsun dualarin yeterAncak girebiliyorum, Esma’ya yetişemedim ama tüm kalbimle duâların sizinle , inşallah en kısa sürede güzel haberlerini de alalım.
Arkadaşımızın Bebeği İçin Ya Latif
Ben seve seve yardım ederim okumaya. Eğer yarın alan olmazsa, benim adımı mutlaka etiket yapın olur mu canlar. Okuyup bitiririz inşallah 💜🤲 Elbette halleyiimmm iyikiii varsın :KK60: :KK200:www.kadinlarkulubu.com
Canımm kızlar ismi azam duası okuyoruz Meyramıza bir tane alırsanız çok mutlu oluruz
papatyam cok tesekkur ederim rabbim gonlune en guzelini versin insallah iyi olur KuzumCanımm her zaman dualarimdasin, Allah'ım melegini sana bağışlasınhiç bir anneye evlat acısı vermesin.
Rabbim büyüktür umut kesilmez, sen dik dur dua et bizde her zaman yanindayiz.
Allah'ım acil şifalar versin inşallahh
Canım magnim çok üzgünüm, rabbim acil şifalar versin inşallah küçük kuzumuzaAllah hepinizden razi olsun oyle caresizdimki sayenizde icim ferahliyor tinnim Birde ordan benim icin ugrasip topik aciyorsun lnamla sana ne desem nasil tesekkur etsem bilmiyorumayaginiza tas degmesin
Kuzum okuyum cok tesekkur ederim butun ettigimiz dualar kabul olur insallah
evet viralmis hayir virus tipini bulamiyorlar hala insallah kac gundur antibiyotik kullana kullana damarlari hasar gormus damar yolu acmislarnapcaklae hic bilmiyorum daha
Guzel selisim cok tesekkur ederim rabbim gonlunuze en hayirlisini guzelini versin insallah
Ayy insallah bu kadar dua esma bosuna degil insallah da kabul olur selisim gonlumdeki yerinize anlatamam
Insallah da kolay atlatir Valla bu umut oluyor bana ayni dedigin gibi tinnim
Allah razi olsun dualarin yeter
papatyam cok tesekkur ederim rabbim gonlune en guzelini versin insallah iyi olur Kuzum
Canım MargetCok geçmiş olsun 5000 de ben aldım.
Amanınnnn ne güzel o zamanCanım Margetduası tamamlandı ama sen gene gönlünce dua eder misin minik Meyroşuma Allahım onu anne babasına bağışlasın
Aminnn kuzummmAmanınnnn ne güzel o zamanRabbim hepimize salih ve saliha evlatlar nasip eylesin
guzel kirazimCanım magnim çok üzgünüm, rabbim acil şifalar versin inşallah küçük kuzumuzabebekler çok güçlü atlatacak inş canimin içi, rabbim melekleri korur dualarımız sizinle rabbim kavuşmayı nasip etsin inşallah canım kuzum
Allah razi olsun cok cok tesekkur ederimCok geçmiş olsun 5000 de ben aldım.