Ya Sabır..

ayyy sonuna kadar okudum ve sinir hastası oldum resmen. seni çoook iyi anlıyorum benim de bi arkadaşım vardı aynen böyleydi. nelerini çekmedim ne hatalarını ailesine karşı örtbas etmedim kendimi tehlikeye atıp onun ne işlerini çözmedim ne istedi yapmadım ohoo anlatsam seninki kadar bi uzun yazı da ben çıkarırım şimdi.

kendisi 5 sevgiliyi aynı anda idare eder marifetmiş gibi bununla övünür, birine bişey yakalatınca benim üstüme atar böylelikle o anki sorun yaşadığı çocukla arasını düzeltir, ben bunun hatasını örtbas ederim, sırf annesi çok gaddar kızın burnundan getirmesin diye.. sonra annesi anneme der ki ''senin kızın benim kızımı bozuyo''

çocuğun tekiyle kendi isteğiyle nişanlanır evlenmeye kalkar, sonra ondan sıkılınca nişanı atar annesi gile de benim onu dolduruşa getirdiğimi söyler neymişde ''daha gençsin gez toz gününü gün et ne evlenmesi'' demişim ben, bu da dolduruşuma gelmiş. tövbeee

daha bunlar hiçbişey anlatsam kitap yazarım heralde. bi gün aynı senin amca kızı gibi nankörlük etti ''iyiki bişey istedim senden yapsan ölürsün'' gibi bi laf etti. patladım senin gibi ağzıma geleni saydım o gün bugündür görüşmem. ha çook barışmaya çalıştı çok aracı yolladı ama yeter bitti artık dedim.

ama onlara sorsan kendilerince nasıl haklılardır şimdi. ıyy eksik olsunlar uzak dursunlar.

Allah kahretmesin ya bu ne biçim karakter ne biçim insan okurken fenalık geldi, hastalık hastası....

Ayyy bide bebeğimi var demiştin allah o çocugun yardmcısı olsun böyle şizofren bi annesi var...

Hiç muhatap olma bundan sonrada bence...

Ayy camur gibi bulastirm mi kurtulamiyosun nasi bi insan o bosver allah askina amca hatri mi kalir essek kadar insana azcik duzgun olaa neyse iyi demissin cok iyi demisain hic geri adim atma ve sonsuza kadar uzak kal o insandan

Babası hayatta olsaymis onu mu gonderecekmis kola çekirdek almaya da ben senin amcanın emanetiyim diyor. Resmen bunu kullanmış. İyi yapmissiniz. allah bölgelerinden uzak etsin hepimizi.

Iyi sabretmissiniz bravo size.

Marketi aratip siparis olayindan sonra koptum yuhhhh yaaaa.. Arasin kocasini soyletsin siparişini.. Karsilassan bile sakin alttan alma yüzüne bakma!!!!

Canm görüşme sen de.. Bir de her seferinde kendisi haklıymş gibi üste çıkıyor.. bu şekilde evliliğime de zarar gelecek diye korkuyorum

Ayy camur gibi bulastirm mi kurtulamiyosun nasi bi insan o bosver allah askina amca hatri mi kalir essek kadar insana azcik duzgun olaa neyse iyi demissin cok iyi demisain hic geri adim atma ve sonsuza kadar uzak kal o insandan
Yok zaten artık sokakta kalsa umurumda değil. Bu fesatlıkla neler neler çevirir arkamdan

Marketi aratip siparis olayindan sonra koptum yuhhhh yaaaa.. Arasin kocasini soyletsin siparişini.. Karsilassan bile sakin alttan alma yüzüne bakma!!!!
Kocası hayatta uğraşmaz öyle şeyletlrle ama haklı da uğraşmamakla. Adam sabah 8 9 gibi evden çıkıp akşam 10dan önce eve gelenlmiyor. Çık al der haklı olarak. Hasta falan değil sonuçta

Aynı versiyonundan bende de vardı saldım gitti neden hep senden gidecek.Allah korusun sana ve evliliğine zarari dokunsa ne yapacaktın?
Bu tür insanlarda her türlü cirkeflik olduğu için iftira bile atabilirler uzak durman en iyisi sende engelle ve bir daha asla muhattap olma.Candan bir arkadaş ne kan bağlarına bedeldir.Kurtulduğuna sevin.

Konu 6 yıllık yalnız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…