Ya Sabır..

Okurken şiştim şiştim.
Bu kadar verici olmamalıydınız, size de çok kızdım ayrıca.
Resmen "Amca emaneti" algısı beyninizi ele geçirmiş, sizi kullanmasına izin vermişsiniz.

Görüşmeyin bir daha. Aman aman evlerden ırak.

Valla ne alakasız bir olay. Kadın senden6 yaş büyük birde evli. Daha neyin koruması bu. Sana yalan söyletiyor bide. Eşin farkında. Böyle şeylere karıştığını bilen eşin yarın birgün bir yanlış anlaşılmada ya guvenmez se sana. Uzak dur uzak. Çocuğu alet ediyor senle ilişkisine oyuna gelme.

Bu yazdıklarını okuyunca, hiç şaşırmadım biliyor musun? Belki ben de konu açarım vakti gelince. Seninkilerin tıpatıp aynısı olmasa da, Allah rahmet eylesin canımm Amcam.... Ben de kızından çok çektim.
Benim her ama herşeyimi kıskanır, arkamdan konuşur, tüm herkese dedikodumu yapar ama yüzüme baksa, sanırsın ki, herşeyden cok beni seviyor. Kardeşim der, sarılır, öper...

Beni kullanmaya bayılır, herşeyine koşturur. Alınacak, getirilecek, götürülecek...
Ama en güzel günümü de burnumdan getirir. Hayatımda gördügüm en yapmacık kadın.

Ben neden oldugunu çözdüm, beni ve sahip oldugum herşeyi kıskanıyor.

Çözümü ise, onunla artık hiç konuşmamakta buldum, barışmak istiyor benimle, haber gönderiyor.

Kesinlikle kabul etmiyorum. Çünkü hayatımda gördügüm en kötü ruha sahip kadın o. Ben ondan gerçekten korkuyorum. Çünkü kimse bu kadar artniyetli ve kötü olamaz.

tamam sen amcana olan saygın ve sevginden kardeşlik yapmışsın ama o da küçük çocuk değil ki sana emanet edilsin.böyle insandan korkulur.hiçbir şekilde muhattap olma kocaman kadının yaptığını çocuk yapmaz.çok sinirlendim bırak ne hali varsa görsün

Aynı kişiden bahsediyoruz sandım canım :)
Ben de bundan sonra kesinlikle görüşmeyeceğim. Bu zamana kadar elimden geleni yaptım. Artık kocasından dayak mı yer, sokakta mı kalır hiç umrumda değil. Çünkü bu şekilde benim de evliliğim zarar görecek

Bıraktım zaten artık. Dün kendimi tanıyamadım. "Defol git, aptal" demeye başladım. Ama gerçekten sabrım kalmadı artık

Ben onunla barışsam, o benim mutlu yuvama da burnunu sokar dedikodularıyla.
Zaten onun ismini bile duymak, beni mutsuz ettiği için eşim de istemiyor barışmamı.

Bıraktım zaten artık. Dün kendimi tanıyamadım. "Defol git, aptal" demeye başladım. Ama gerçekten sabrım kalmadı artık

Ben de son telefon görüşmemizde, agzıma ne geliyorsa söyledim, o sırada araba kullanıyordum. Sinirden deliye dönmüştüm, kaza yapmamış olmam, kendi canıma ve başka mahsunların canına birşey olmaması mucizeydi.

Allah' ın sevdigi kuluymusum ki, beni onun azabından korudu. Hep şükrediyorum, benden uzak olsun diye.

Ben onunla barışsam, o benim mutlu yuvama da burnunu sokar dedikodularıyla.
Zaten onun ismini bile duymak, beni mutsuz ettiği için eşim de istemiyor barışmamı.

Ay canım, uzak dur sen de.. Böyle insanlar bizi hasta etmekten başka işe yaramıyor. Ben de dün bu olaydan sonra tıkandım bi ara. Zaten astımım var.. Eşim de bir daha görüşürsen beni karşında bulursun dedi zaten..
En çok da babaannem duyunca çok üzülecek bunu düşünüyorum. Daha önce de onun hatrına barışmıştım.
Ama o babaannem için neler neler söylüyor.. Yok babaannem amcamı hiç sevmemiş, benim babama canını verirmiş..
Kadın bunları duysa üzüntüden yıkılır..
İçi fesat kadının.. Bu yüzden hiçbir zaman mutlu olamayacak!!

off okurken şiştim sen de de peygamber sabrı varmış aman aman sakın bi daha yüz verme arsızın teki bakarsın bikaç ay sonra başlar yine msj atmalara

İçim daraldı be. Allah'ın görmemiş çingenesi, bir de kırk yılın başı bir koca bulmuş.
''Ben çalışmıyor olabilirim ama dünyanın en kutsal işini yapıyorum, anneyim ben.''
Gözüm yaşardı !!!
Anne olunca kendini dünyanın tepesinde gören bir tek bizim kadınlarımız zaten.

O zaten laf eşimi çıldırttı..
Bildim bileli çalışmadı, evde oturdu, sürekli birilerinden borç aldı, abisini dolandırdı, yapmadığı pislik kalmadı..
en kutsal görevi yapıyormuş.. Sanırsın bir tek onun çocuğu var.. O kadar çocuğu olduğu halde çalışan kadın ne yapsın o zaman?? İşte kendini böyle kandırıyor..

Çocuğa iki mama yedirip evlilik programı izlemiyorsa adım bu olmasın.
Çalışan anne çok daha kutsaldır, bu kadar net.

Çocuğa iki mama yedirip evlilik programı izlemiyorsa adım bu olmasın.
Çalışan anne çok daha kutsaldır, bu kadar net.
Kesin.. zaten sigara, cekirdek ve kola deyince kesin o abuk programları izliyordur dedim. Kaç kere abla bak kpss sansını dene dedim. Ben önlisans o lise olarak girebiliyor her dediğimde ters ters ay yok yaa torpille oluyo o işler dedi. Daha kaç sene önce ikimiz de bekarken abla hadi açıktan okuyalım ikimiz de birbirimizi çalışrırız dedim onu da istemedi. Tek istediği btn gün evde oturup koca parası yemek. Eşi tek başına hem kira ödüyor, hem evin genel masraflarını karşılıyor.. sonra da beni arayıp eşini şikayet ediyor para bırakmadı diye. E adam da ne yapsın zaten sabahtan akşam 10a kadar çalışıyor ir gün izni var. Eşini de pek sevmem ama bu konuda da hakkını yiyemem.. kv.si birkaç kere çalışsana kızım dedi diye ne kavgalar etti onunla da..

Görüşmeyi kes Ayy okurken bile sinir oldum ne sinir bozucu bir kadinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…