- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
-
- Konu Sahibi QueenOfEagle
geç bile kalmışssın.Kestim artık ben de. İyi niyetimin karşılığını bu şekilde almaktan yoruldum
Asla!!öz kardeşim var, inanın öyle olmuyor onunla ilişkisi. sizi kullanmış resmen, boşverin gitsin. ararsa sorarsa da muhattap olmayın bence daha
yok senin yazmana bişi demiyorum tabiki burası rahatlamak için açılmış biyer sonuçta ...anlattıklarına nasıl dayanmışsın biz okurken dayanamadık anlamında demek istedimKusura bakma lütfen :)
O kadar bunaldım ki, yazarak rahatlamak istedim
:) kurtuldum da, iyi niyetimin karşılığı bir sürü hakaret ve küfür oldu.geç bile kalmışssın.
kardeş olsa çekilmez.
amcanın yadigarıyım demek de nedir yahu.
koskoca kadın.ne yadigarlığı.
her ölenin ardından kalanlar yadigar mı oluyo.
ha çocuk olsa neyse.korunur yadigar denir.
hiç te üzülmem ben olsam.
mecbur bi tartışma ile mesafe koyacaktın o da olmuş kurtulmuşssun işte:))
:) saol canım. Çok kişi dedi bana görüşme diye..yok senin yazmana bişi demiyorum tabiki burası rahatlamak için açılmış biyer sonuçta ...anlattıklarına nasıl dayanmışsın biz okurken dayanamadık anlamında demek istedim
allah kolaylık versin
o da onun karaktersizliği.:) kurtuldum da, iyi niyetimin karşılığı bir sürü hakaret ve küfür oldu.
Artık ölse gitmem!!
Kaçtım kaçtım.. Çok geç oldu ama, aldım boyumun ölçüsünüTek cocuksun ya, elin manyagina aciyip kardes yerine koymussun.
Kac kurtar kendini.
Yani o 2 seneden sonra hayatına alman hata olmuş, bir kaç sene sonra yine başa sarmayın.
Ömür törpüsü resmen. Sanki 5 yaşında çocuk gibi amcandan hatırayım nedir ya?
Asla görüşmem bundan sonra. Dün bana söyledikleri yenilir yutulur gibi değil.Vallahi nefesim daraldı kadının arsızlığının, yalancılığının boyutuyla. Böylesi kardeşin olsa uzak durmak gerek. Sırf zarar, ziyan çevresindekilere... Bir de çocuk yapmış, o çocuğa çok üzüldüm cidden; böyle bir manyağın elinde büyüyecek yavru.
Siz de birkaç sene sonra başka bir vesileyle tekrar görüşmeye başlamayın sakın bu cinsle. Gördüğünüz gibi değişmiyor, düzelmiyor, kaldığı yerden dengesizliklerine devam ediyor. Değmez onun için huzurunuzu bozmaya.
Haklısınız da, işte..siz de amma yüz vermişsiniz ya. şimdiye kadar on kere silip atmanız lazımdı geç bile kalmışsınız.
üç yaşında çocuk mu bu da emanet emanet deniliyo.
:) hiç böyle düşünmemiştim..Rahmetli amca da biraka biraka bunu birakmis sans iste
Fazla iyi niyetlisin de ondan:) hiç böyle düşünmemiştim..