Ya Sabır..

Kestim artık ben de. İyi niyetimin karşılığını bu şekilde almaktan yoruldum
geç bile kalmışssın.
kardeş olsa çekilmez.
amcanın yadigarıyım demek de nedir yahu.
koskoca kadın.ne yadigarlığı.
her ölenin ardından kalanlar yadigar mı oluyo.
ha çocuk olsa neyse.korunur yadigar denir.
hiç te üzülmem ben olsam.
mecbur bi tartışma ile mesafe koyacaktın o da olmuş kurtulmuşssun işte:))

:) kurtuldum da, iyi niyetimin karşılığı bir sürü hakaret ve küfür oldu.
Artık ölse gitmem!!

yok senin yazmana bişi demiyorum tabiki burası rahatlamak için açılmış biyer sonuçta ...anlattıklarına nasıl dayanmışsın biz okurken dayanamadık anlamında demek istedim
allah kolaylık versin
:) saol canım. Çok kişi dedi bana görüşme diye..
Akrabalarımız bile onunla görüşmemi istemiyordu da işte ben salaklığıma doymuyorum

siz de amma yüz vermişsiniz ya. şimdiye kadar on kere silip atmanız lazımdı geç bile kalmışsınız.

üç yaşında çocuk mu bu da emanet emanet deniliyo.

Görüşmeyin bu kadınla. Amcanızın emaneti tamam iyi hoş ama bunu kullanıyor malesef.
Çekilecek gibi değil vallahi boşverin..

Yani o 2 seneden sonra hayatına alman hata olmuş, bir kaç sene sonra yine başa sarmayın.
Ömür törpüsü resmen. Sanki 5 yaşında çocuk gibi amcandan hatırayım nedir ya?

Vallahi nefesim daraldı kadının arsızlığının, yalancılığının boyutuyla. Böylesi kardeşin olsa uzak durmak gerek. Sırf zarar, ziyan çevresindekilere... Bir de çocuk yapmış, o çocuğa çok üzüldüm cidden; böyle bir manyağın elinde büyüyecek yavru.

Siz de birkaç sene sonra başka bir vesileyle tekrar görüşmeye başlamayın sakın bu cinsle. Gördüğünüz gibi değişmiyor, düzelmiyor, kaldığı yerden dengesizliklerine devam ediyor. Değmez onun için huzurunuzu bozmaya.

Yani o 2 seneden sonra hayatına alman hata olmuş, bir kaç sene sonra yine başa sarmayın.
Ömür törpüsü resmen. Sanki 5 yaşında çocuk gibi amcandan hatırayım nedir ya?
işte hep onu kallandı ben de hem onun için hem de açıkçası kardeş sevgisi yaşamadığım için kırmak istemedim hiçbir zaman

Asla görüşmem bundan sonra. Dün bana söyledikleri yenilir yutulur gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…