bahar544 hakkımda hayırlısı Kayıtlı Üye 1 Ekim 2008 441 5 4 Eylül 2018 Konu Sahibi bahar544 #1 Merhaba Ya Mücib esmasını her gun 3025 kere okuyorum, dileğim aşık olduğum adamın beni tekrar istemesi. Ikımızde bekarız yani mesru bir istek bu. Fakat aramızda hiç bir düzelme, iyileşme yok. Bir haftayı geçti bu esmayı okuyalı. Umidi kesmeli miyim?
Merhaba Ya Mücib esmasını her gun 3025 kere okuyorum, dileğim aşık olduğum adamın beni tekrar istemesi. Ikımızde bekarız yani mesru bir istek bu. Fakat aramızda hiç bir düzelme, iyileşme yok. Bir haftayı geçti bu esmayı okuyalı. Umidi kesmeli miyim?
bcgirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2016 2.273 2.525 4 Eylül 2018 Konu Sahibi bahar544 #2 bahar544 .!.: Merhaba Ya Mücib esmasını her gun 3025 kere okuyorum, dileğim aşık olduğum adamın beni tekrar istemesi. Ikımızde bekarız yani mesru bir istek bu. Fakat aramızda hiç bir düzelme, iyileşme yok. Bir haftayı geçti bu esmayı okuyalı. Umidi kesmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman ne olacagini bilemezsin canim bunu unutma :) Ya vedud oku onun seni sevmesi icin. Ya musavvir oku gozune hos gelmen icin. Netten bak burdan bak bir suru konular var. Hakkinizda hayirlisi olsun
bahar544 .!.: Merhaba Ya Mücib esmasını her gun 3025 kere okuyorum, dileğim aşık olduğum adamın beni tekrar istemesi. Ikımızde bekarız yani mesru bir istek bu. Fakat aramızda hiç bir düzelme, iyileşme yok. Bir haftayı geçti bu esmayı okuyalı. Umidi kesmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman ne olacagini bilemezsin canim bunu unutma :) Ya vedud oku onun seni sevmesi icin. Ya musavvir oku gozune hos gelmen icin. Netten bak burdan bak bir suru konular var. Hakkinizda hayirlisi olsun
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.829 154.407 4 Eylül 2018 Konu Sahibi bahar544 #3 Ya Vedud okuyun
zafya Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 3.670 1.497 8 Eylül 2018 Konu Sahibi bahar544 #4 ya vedud ya musavvir ya latif okuyun sabırla bekleyin olmuyorsa allahın bırbıldıgı vardr hayırlısı degılmıs dıye dusuneceksın canım
ya vedud ya musavvir ya latif okuyun sabırla bekleyin olmuyorsa allahın bırbıldıgı vardr hayırlısı degılmıs dıye dusuneceksın canım
G GabrielOEmers Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 826 593 18 Eylül 2018 Konu Sahibi bahar544 #5 Duana suphe karistirma canim devam et okumaya Allah'tan umit kesilmez