- 22 Ağustos 2015
- 29.571
- 86.143
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Belki tam uyamam o şekilde o yüzden haKkınıza girmeyeyim Allah kabul etsinGece kaç gibi aynı saat mesela canim benm sahurum burda erken oluyor
Toplanıp anlasacagız gece 12 ıle 1 arası olur muhtemelen.. Mesela tam 12.bucuk uygun yarım saat surer en fazla
Yok canım ben buna katılmıyorum birdahakine inşallah
Yok canım önemli değil olsunKızlar bir oturusta bu dedıgımın hatım edılmesı gerekiyor.. Yoksa saat koymazdık ya fettah gıbı cekerdık ama formülüne uymak gerekiyor.. Gece cekılmesı ve bır oturusta bitmesi lazım.. Kusura bakmayın yoksa kalabalık sekılde ya fettah grubumuzda olduğu gibi cekmeyi cok isterdimkimine uyutur kimine uymuyor malsf.. Allah hepımızın gonlune gore versın..
Ya fettah deıl yanlız balım bilgin olsun konu baslıgınıda degıstırdık hatta.. Ona cok katılım olmadı cok fazla sayı dusuyordu ya latıf yaptık uygunmu senın ıcın.. Bunun formulude bırz farklı yukarıda yazdım bi bak istersenBen katılıcam söylemiştim zaten
Karar vermedik ama soyle olabılır 00.00 ile 01.00 arasında cekmıs olalım 1 saat vakıtte kım kacıncı dakıkada cekerse ceksın ama 1 saatte bıtsın dıyorum uygun olursaSaat kaç olarak karar verdiniz
01:00 02:00arası olsun benceKarar vermedik ama soyle olabılır 00.00 ile 01.00 arasında cekmıs olalım 1 saat vakıtte kım kacıncı dakıkada cekerse ceksın ama 1 saatte bıtsın dıyorum uygun olursa
Bence en uygun 10:30 ile 11 o ara herkes bos teravihler bile bitiyor yue de cogunluk olmasi gerek01:00 02:00arası olsun bence
Ben o saatlerde olamam canim gece anca musait olabilirim her gun rahatlikla ama o saatlerde genel de islerim misafirler falan oluyo gece herkes uyurken rahat kafayla yapmak en digrusu
Benim fikrimBen o saatlerde olamam canim gece anca musait olabilirim her gun rahatlikla ama o saatlerde genel de islerim misafirler falan oluyo gece herkes uyurken rahat kafayla yapmak en digrusu
Bi sorayım canımmavispreyboya cnm 2 arkadasın varsa aktıf olarak ve dedıgımız formule gore katılabilecek etıketle ıstersen.. Kapatıyım listeyi duzenlemesını yapıyım yarın baslayalım
Yani bence de o ara da herkes okur en azindan zamanda guzelKızlar o zmn soyle yapalımmı 23. 00 ile 01.00 arasında herkes bitırmıs olsun uygunmudur.. Yanı bu saat arasında 2 arkadasımızın hatımı tamamlanmıs olsun.. Buda bır oturus sayılır bence
Tamam canlar. Bu sekılde yapalım kım o saat aralıgında ne zmn musaıt olursa o zmn ceksın en ıyısı. Sorun kalmıyor böylelikle sadece o gece 2 hatım bıtmıs olsun onemli olan o.Yani bence de o ara da herkes okur en azindan zamanda guzel
Canım hep anı saatlerde katılamayabilirim ondan buna katılmayayım ama ayetel kursı yenıden liste olursa eklermısın benıde o zamanOriana buraya katilmak istermisin?