- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ben varım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen 5 gunde herkesınkı bıtmıs olacak.. 3 kere donecez zinciri salavatı fatihle ya latıf cok faziletli normal salavat yerıne salavatı fatih yazıyorum kısı bası 10 tane cok rahatlıkla bitiririz ınsallahSayı da çok iyi canım 2 kişi olsun Ya Fettah ı 5314 tane çekiyoruz zorlamıyor buda zorlamaz
Valla cnm ozellıkle ya fettah grubuna katılamayan, daha sonra benı katarmısın dıen arkadasları etiketledim ama görmediler sanırsam.. Ama cok ihtiyacı olan arkadasların varsa davet et 14 kısı oluruz en fazla... Oda tam 1 hafta yanı 7 gun surer oda uygun bnce.. Tek derdım 1 haftayı geçmesınKuzum eksik var demi ben bi kaç arkadaşı davet edeyimmi buraya
Eksik varsa diye dedim kuzum katılanlar varsa söylemeyimValla cnm ozellıkle ya fettah grubuna katılamayan, daha sonra benı katarmısın dıen arkadasları etiketledim ama görmediler sanırsam.. Ama cok ihtiyacı olan arkadasların varsa davet et 14 kısı oluruz en fazla... Oda tam 1 hafta yanı 7 gun surer oda uygun bnce.. Tek derdım 1 haftayı geçmesın
Bıraz daha bekleyelım ses cıkmazsa o arkadasları davet edelim listeyi kapatalım.. Cok uzamasınEksik varsa diye dedim kuzum katılanlar varsa söylemeyim
Tamam kuzucumBıraz daha bekleyelım ses cıkmazsa o arkadasları davet edelim listeyi kapatalım.. Cok uzamasın
Canım yukarıda yazdım nasıl yapacağımızı.. Bu biraz farklı olacak. Herkes gece aynı saatte aktif olup nıyetlenecez sayı az dustugunden 2 kısıyı aynı gece hatim edecegız en fazla 15 20 dk surer en fazla oda.. Tamam dersn ekleyebılırım.. 3 kere donecez bu zıncırıde.. Faziletlı olan 3 haftada 3 hatımBen okurum bir hafta sürecekse
Gece kaç gibi aynı saat mesela canim benm sahurum burda erken oluyorCanım yukarıda yazdım nasıl yapacağımızı.. Bu biraz farklı olacak. Herkes gece aynı saatte aktif olup nıyetlenecez sayı az dustugunden 2 kısıyı aynı gece hatim edecegız en fazla 15 20 dk surer en fazla oda.. Tamam dersn ekleyebılırım.. 3 kere donecez bu zıncırıde.. Faziletlı olan 3 haftada 3 hatım
Toplanıp anlasacagız gece 12 ıle 1 arası olur muhtemelen.. Mesela tam 12.bucuk uygun yarım saat surer en fazlaHerkes aynı anda ayakta durabilcekmi
Yetişemem cnm malesef sayı cok bide aynı saate olması kötü çünkü eşim vardiyalı çalışıyor ben ona göre ayarlıyorum okumalarimiburcusami Katılmak istermisin?