-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aynen 5 gunde herkesınkı bıtmıs olacak.. 3 kere donecez zinciriSayı da çok iyi canım 2 kişi olsun Ya Fettah ı 5314 tane çekiyoruz zorlamıyor buda zorlamaz
Valla cnm ozellıkle ya fettah grubuna katılamayan, daha sonra benı katarmısın dıen arkadasları etiketledim ama görmediler sanırsam.. Ama cok ihtiyacı olan arkadasların varsa davet et 14 kısı oluruz en fazla... Oda tam 1 hafta yanı 7 gun surer oda uygun bnce.. Tek derdım 1 haftayı geçmesınKuzum eksik var demi ben bi kaç arkadaşı davet edeyimmi buraya
Eksik varsa diye dedim kuzum katılanlar varsa söylemeyimValla cnm ozellıkle ya fettah grubuna katılamayan, daha sonra benı katarmısın dıen arkadasları etiketledim ama görmediler sanırsam.. Ama cok ihtiyacı olan arkadasların varsa davet et 14 kısı oluruz en fazla... Oda tam 1 hafta yanı 7 gun surer oda uygun bnce.. Tek derdım 1 haftayı geçmesın
Bıraz daha bekleyelım ses cıkmazsa o arkadasları davet edelim listeyi kapatalım.. Cok uzamasınEksik varsa diye dedim kuzum katılanlar varsa söylemeyim
Tamam kuzucumBıraz daha bekleyelım ses cıkmazsa o arkadasları davet edelim listeyi kapatalım.. Cok uzamasın
Canım yukarıda yazdım nasıl yapacağımızı.. Bu biraz farklı olacak. Herkes gece aynı saatte aktif olup nıyetlenecezBen okurum bir hafta sürecekse
Gece kaç gibi aynı saat mesela canim benm sahurum burda erken oluyorCanım yukarıda yazdım nasıl yapacağımızı.. Bu biraz farklı olacak. Herkes gece aynı saatte aktif olup nıyetlenecezsayı az dustugunden 2 kısıyı aynı gece hatim edecegız en fazla 15 20 dk surer en fazla oda.. Tamam dersn ekleyebılırım.. 3 kere donecez bu zıncırıde.. Faziletlı olan 3 haftada 3 hatım
Toplanıp anlasacagız gece 12 ıle 1 arası olur muhtemelen.. Mesela tam 12.bucuk uygun yarım saat surer en fazlaHerkes aynı anda ayakta durabilcekmi
Yetişemem cnm malesef sayı cokburcusami Katılmak istermisin?