- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varil canim beni de katYA LATİF CC. ESMASINI CEKERKEN YUKARIDA YAZIDA YAZDIĞI GIBI GECE ÇEKİLECEK.. ORTAK KARARLA BIR SAAT BELIRLICEZ ORN. GECE 1. DE BURDA OLACAGIZ 2 KISIYE AYNI GECEDE NİYETLENECEGIZ CUNKU 10 KISI OLURSAK COK AZ SAYI DUSUYOR.. HEPIMIZ AYNI ANDA AYNI KISI AYNI DUA SAHİBİ ICIN CEKECEGIZ 5 GUNDE HERKESIN KI BITMIS OLACAK YAZIDA YAZDIĞI GIBI 3 HAFTA DEVAM EDERSEK YANI KISI BASİ 3 HATİM YAPARSAK DAHA MAKBUL?? TOPLASANIZ 15 EN GEC 20 DK SURER.. KİŞİ BASI 1. 664 TANE DUSUYOR 2 KISIYE OKUSAK 3330 GİBİ BIR RAKAM DUSUYOR.. DEDIGIM GİBİ 15 EN GEC DAKIKADA 2 KISININ HATIMI TAMAMLANMIS OLUYOR BILE.. EN GUZELIDE AYNI ANDA DUA KARDESLİĞİ YAPMAMIZ OLACAK NE DERSINIZ?? UYANINCA YAZIN
Ben örnek olsun dıe bı heycanla yazdım saat konusunda anlasırızKardeşim Allah razı olsun bende varım ama saat olarak diğer arkadaşlarda uyarsa 12 -1 arası olur mu kardeşim ben çalışıyorum
İyi yaptın canım Allah razı olsun o kadar iyi geliyor ki bana dualarla meşgul olmakBen örnek olsun dıe bı heycanla yazdım saat konusunda anlasırız
Pazartesi başlıyalım bence o zamana kadar biraz hafiflemiş olurumDİĞER GÖRMEYEN ARKADASLARIMIZDA YAZSIN.. ISTER BU AKSAM BASLARIZ ISTER PAZARTESİ.. 5 GUNDE HERKESINKI TAMAM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.. 3 KERE HATIMİ TEKRARLICAZ TOPLAMDA 15 GUN
Allah razı olsun kardeşim senin o güzel kalbini seveyimYA FETTAH GRUBUNA KATAMADIĞIM ARKADASLARIMIZI BURDA LISTENİN BASINA YAZACAĞIZ ZATEN OZELLIKLE SIZLER ICIN ISTİYORUM ALLAH BILİYOR VALLA
Yaa.. Ne demek valla boyle katılım oldukca ıcımdekı heves cok artıyor.. Daha fazla gruplar halinde esma zıncırı olusturmak ıstıyorum.. Herkes faydalansın, Allahın adı her bı yandan anılsın, herkes bır kısının duası ıcın bırlık olsun dıe.. Suna vesıle olabılmek bıle kendı adıma cok mucizevi bir sey.. Ruhuma cok ıyı geliyor manevi olarak huzur katıyor.. Bundan 2 3 ay oncesıne kdr cok bunalan ben suan cok ferahladım.. Hepsı sızın sayenızde Allah sızlerdende razı olsun.. Rabbım bi anda aklıma getırıyor bende hemn yazıyorum..Allah razı olsun kardeşim senin o güzel kalbini seveyim