- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kuzum etiketlediğin kişi ben değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum etiketlediğin kişi ben değilim
Ayy bende ilk ikilemde kaldım etiketlerin ama aynıKuzum etiketlediğin kişi ben değilim
Arada boşluk var kuzum ama hep karıştırılıyor temmuzda galiba isim değişikliğim değiştiremiyorum daAyy bende ilk ikilemde kaldım etiketlerin ama aynı
Tamam cnm ne yapıyorsak ortak ztn. Hep beraber karar alıp onu yapalım ne yapacaksak.Bende o yüzden dedim hiç dua olarak duymadım ben şüpheden kaçmak için onlarında okumuyorum zikir yerine geçen şeyler var bazı ayetlerden alınma
Onun yerine tesbih çekilir zaten bol bol insalkah
O da güzel olabilir bencedeTamam cnm ne yapıyorsak ortak ztn. Hep beraber karar alıp onu yapalım ne yapacaksak.
Benım uzun zamandır dusunduğm salavatı kubra var cok tamam dersenız salavatı fatih yerıne haftaya da onu koyalım onuda cekmıs oluruz
Hangi ayet oArkadaşlar dua yerine geçip geçmediğini iyi bilip söyleyin Kaş yapayım derken göz çıkmasın. Ben bu ayetin dua olarak okunduğunu duymadım sormakta fayda var her zaman bahsettiğiniz ayetle ilgili yani
Necm süresinde canimHangi ayet o
Neyse ben bir şey demiyeceğim..Sadece araştırın kulaktan dolma sözlerle hareket etmeyin derim..Tamam cnm ne yapıyorsak ortak ztn. Hep beraber karar alıp onu yapalım ne yapacaksak.
Benım uzun zamandır dusunduğm salavatı kubra var cok tamam dersenız salavatı fatih yerıne haftaya da onu koyalım onuda cekmıs oluruz
Aynen canim şahsi kimsenin adına söylenen birşey değildi zaten Allah biliyor niyetleri inşallah herkesinkini Allah kabul etsinKİMSENIN BİRİ VEYA BİRİLERİNE KARSI TABİRİ CAİZSE "KULAKTAN DOLMA"
ŞEKLINDE DEDİĞİ BİR ŞEY YOK. HERKES KENDI FİKRİNİ VE BİLDİĞİ ŞEYİ BEYAN EDIYOR..
BENDE OLABILDIGINCE ORTAK KARAR ALIP, VE SOYLENEN DUA, AYET, SALAVATI HER NEYSE ARASTIRIP FAZILETLERİNİ ÖĞRENİP BUNU OKUYALIMMI SEKLINDE DAVET EDİYORUM.
HERKESIN FİKRİ BENIM İÇİN ÖNEMLİ DOĞRU BİLİYORSADA YANLIS BİLİYORSADA. ONEMLİ OLAN 16 KISININ ORTAK OLUP GÖNÜL RIZASIYLA VE SAMİMİ SEKILDE DUAYA İCABET ETMESİ.
BENIMDE COK YANLIS BILDIGIM SEYLER OLUYOR MUTLAKA SORUYORUM HERKESE DOGRU MU BİLİYORUM YANLİS MI BİLİYORUM DIYE. BUNDA BIRSEY YOK Kİ LÜTFEN KIMSE ALINGANLIK ETMESİN COK GUZEL BIR AMAÇ ICIN BURADAYIZ
Bakalım burda yapılanları hep berbr tecrube edeceğiz insallahAynen canim şahsi kimsenin adına söylenen birşey değildi zaten Allah biliyor niyetleri inşallah herkesinkini Allah kabul etsin
namaste21 kusura bakma kardeş ben genel söyledim iyi araştırilması lazm diye sahsine değildi hakkını helal et
Ya inşallah güzel Rabbim yaşatır o günleri de hayırlısıylaBakalım burda yapılanları hep berbr tecrube edeceğiz insallah
Gun gelip Buralara kızlar dua etmistik bak oldu sevınclerını paylasırız insallah
Estağfurullah canım ben sadece öneride bulundum.Bende bu siteden öğrenmiştim o ayeti..Bana çok faydası oldu .Herkese olsun istedim..Aynen canim şahsi kimsenin adına söylenen birşey değildi zaten Allah biliyor niyetleri inşallah herkesinkini Allah kabul etsin
namaste21 kusura bakma kardeş ben genel söyledim iyi araştırilması lazm diye sahsine değildi hakkını helal et
4.gun mu 5.gun mu cnm.. İşaretlemısım senı CherryOueen ve Magnifiaque ıcın deSıradaki kardeşlerime okudum ... Allah cc kabul buyursun ins..
Eşiniz de tamam mı sonra mı bıldıreceksnz
Nilüfer nameste 5.gun..4.gun mu 5.gun mu cnm.. İşaretlemısım senı CherryOueen ve Magnifiaque ıcın de