- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Morrmeneksee canım okuduk Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm beklıyrz kumbarada var istersenBn braz gec kaldm bugn ama aksam namazı snrası baslayp bitircem inşaAllah
Sıradaki arkadaşlara okudum Rabbim kabul etsin ins..
Yok cnm tsk ederm okudum allah kabl etsnTmm cnm beklıyrz kumbarada var istersen
Yurt dışında yaşıyor ya cnm muhtemelen saatleri ayarlamiyodur bide su sıralar doktora gidiyor hastane işleri var ondandırBİLİN BAKALIM KIM KALDİ Magnifiaque tabıksııi grubun assolisti
Biliyorum canım takılıyorum ztnnYurt dışında yaşıyor ya cnm muhtemelen saatleri ayarlamiyodur bide su sıralar doktora gidiyor hastane işleri var ondandır
Utandimen tembel benmiyim vallah hakkinizi helal edin canim cikiyor anca yetisiyorumBİLİN BAKALIM KIM KALDİ Magnifiaque tabıksııi grubun assolisti
Kız utan dıe demedim gülün die dedımUtandimen tembel benmiyim vallah hakkinizi helal edin canim cikiyor anca yetisiyorum
Kalbini severim be beni ne guzel taniyorcidden ben saatleri karistiriyorumYurt dışında yaşıyor ya cnm muhtemelen saatleri ayarlamiyodur bide su sıralar doktora gidiyor hastane işleri var ondandır
Yok vallah utaniyorum aslinda ama iste gene yetisemiyorumKız utan dıe demedim gülün die dedım
Kiz bugünlerde aklın bebeklerinde normaldirKalbini severim be beni ne guzel taniyorcidden ben saatleri karistiriyorum
Vallah hep dusunuyorum dua ediyorum stress yok ama cok umutlandim korkuyorumKiz bugünlerde aklın bebeklerinde normaldir
Nasıp cnm herşey Allahın izniyle olucak ins zamanı geldiğindeVallah hep dusunuyorum dua ediyorum stress yok ama cok umutlandim korkuyorum
Magnim yetişemeyince haber ver yardım ederimVallah hep dusunuyorum dua ediyorum stress yok ama cok umutlandim korkuyorum
Élifim ya cok tesekkur ederim iyiki varsinMagnim yetişemeyince haber ver yardım ederim
Sende canım benimÉlifim ya cok tesekkur ederim iyiki varsin
Sende canım benim